ΗΠΑ Χριστούγεννα στη Βοστώνη

x4r7s

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Καλημέρα σας,
Σκέφτομαι να ταξιδέψω φέτος τα Χριστούγεννα στη Βοστώνη και θα ήθελα να μου δώσετε μερικές συμβουλές για το ταξίδι. Αρχικά είναι κατάλληλη εποχή να ταξιδέψω στη Βοστώνη; Υπάρχει περίπτωση να αποκλειστώ στο αεροδρόμιο π.χ.; Μπορείτε να προτείνετε κάποιο καλό ξενοδοχείο σε μέτρια τιμή και μερικά must μέρη που πρέπει να επισκεφτώ; Υπάρχουν κάποιες περιοχές με αυξυμένη εγκληματικότητα που πρέπει να αποφύγω; Κάποιο άλλο tip;


Ευχαριστώ πολύ.:clap::clap:
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.403
Likes
17.234
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αυτήν την εποχή η Βοστώνη έχει κρύο. Όχι το ψοφόκρυο που κάνει το Γενάρη (φτάνει στο χαλαρό τους -20) αλλά κάνει κρύο, άρα να είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα. Γενικά όμως δεν είναι και η καλύτερη εποχή.

Μερικά must που πρέπει να κάνεις/δεις είναι οπωσδήποτε το απολαυστικό Duck Tours, το Freedom Trail, η Harvard square, όσο περισσότερα μπορείς εκατέρωθεν του charles river, το ΜΙΤ, το JFK Library Museum, τα ψαράδικα κάτω στο λιμάνι (μη διανοηθείς να πας στην πόλη του αστακού και να μη φας αστακό - οι τιμές εξάλλου είναι χαμηλές), κλπ.

Εγκληματικότητα έχουν τα προάστια που έχουν γκέτο, όχι το κέντρο. Από χοτέλς δεν έχω ιδέαν. Ξεκίνα το ψάξιμο από εδώ: Booking.com: Hotels in Boston. Book your hotel now!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.751
Μέλη
38.902
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom