Ψέριμος Ψέριμος η αδικημένη

alma

Member
Το βάζω εδώ γιατί δεν ήξερα που να το γράψω,ας μείνει αν θέλει ο @psilos3 που άνοιξε το θέμα....

Επιτέλους γιατρός στην Ψέριμο,έστω κι οπλίτης. Με 4 παιδάκια και 2 βρέφη(χώρια τους ηλικιωμένους) ήταν απαραίτητο...

Ψέριμος: Φαντάρος πτυχιούχος Ιατρικής θα καλύψει τις υγειονομικές ανάγκες του νησιού - The Press Project - Ειδήσεις, Αναλύσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση

Καλώς άνοιξε ξανά το δημοτικό(όταν ήμουν μικρή κι είχαμε πάει οικογενειακώς στο νησάκι ένα καλοκαίρι και τότε υπήρχε σχολείο που μετά έκλεισε),αλλά κι ο γιατρός απαραίτητος...

Η Ψέριμος αποκτά ξανά Δημοτικό Σχολείο από τον Σεπτέμβριο

Πρώτο κουδούνι φέτος για το Δημοτικό Σχολείο Ψερίμου με δύο μαθητές - Dnews

Αγαπάμε πολύ αυτό το νησάκι. :heart:

annoula

Member
Το βάζω εδώ γιατί δεν ήξερα που να το γράψω,ας μείνει αν θέλει ο @psilos3 που άνοιξε το θέμα....

Επιτέλους γιατρός στην Ψέριμο,έστω κι οπλίτης. Με 4 παιδάκια και 2 βρέφη(χώρια τους ηλικιωμένους) ήταν απαραίτητο...

Ψέριμος: Φαντάρος πτυχιούχος Ιατρικής θα καλύψει τις υγειονομικές ανάγκες του νησιού - The Press Project - Ειδήσεις, Αναλύσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση

Καλώς άνοιξε ξανά το δημοτικό(όταν ήμουν μικρή κι είχαμε πάει οικογενειακώς στο νησάκι ένα καλοκαίρι και τότε υπήρχε σχολείο που μετά έκλεισε),αλλά κι ο γιατρός απαραίτητος...

Άνετα πήγαινα να μείνω μόνιμα στην Ψέριμο (χωρίς να έχω πάει). Ή στην Ανάφη.

paefstra

Member

Like για το σχολειο, ειναι η ελαχιστη υποχρεωση του κρατους.
Αλλα ας πληρωσουν κι εναν γιατρο, ελεος με τον τζαμπα οπλιτη.

alma

Member
Like για το σχολειο, ειναι η ελαχιστη υποχρεωση του κρατους.
Αλλα ας πληρωσουν κι εναν γιατρο, ελεος με τον τζαμπα οπλιτη.
Έτσι κι αλλιώς οι πολίτες μεσω φόρων πληρώνουμε. Δεν τα βάζουν οι πολιτικοί από την τσέπη τους.Χίλιες φορές από κάτι χαζοφιεστες που χρηματοδοτούν, να δοθούν για γιατρούς, για την υγεία γενικά....

Τέλος πάντων μεγάλη συζήτηση. Συμφωνώ.Απλώς επειδή καμιά φορά γιατροί δεν πάνε τόσο ακριτικά, είναι μια κάποια λύση...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.153
Μέλη
39.901
Νεότερο μέλος
Melenios665

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom