Ωχ, ωχ ... ελπιζω να μη το δουν οι πολιτικοι

liopyr

Member
Μηνύματα
322
Likes
627
Το μεγαλείο της παραπληροφόρησης.

Η είδηση που ανακάλυψε ξαφνικά το defencenet και αναπαρήγαγαν όλα τα παπαγαλομπλόγκ, είναι διετίας, και αφορά αποκλειστικά περιοχές όπως η Γιούτα που έχουν τεράστιο πρόβλημα ξηρασίας, όπου κάποιοι έχουν στήσει εγκαταστάσεις εκμετάλλευσης βρόχινου νερού, αποτρέποντάς το να ακολουθήσει την φυσική ροή του, με ότι επιπτώσεις έχει αυτό.

Τώρα πώς διάολο κατάφεραν να συσχετίσουν την συγκεκριμένη είδηση, με την αδειοδότηση αρδευτικών γεωτρήσεων στην Ελλάδα μόνο ο θεός (που πιστεύουν) γνωρίζει.


Μικρή παράκληση, όταν διαβάζετε κάτι στο διαδίκτυο από αμφίβολες πηγές (καλή ώρα), τουλάχιστον πριν το αναπαράγετε και εδώ, κάντε μία στοιχειώδη έρευνα για το αν ισχύει.
Μας φτάνουν τα copy paste blog παραπληροφόρησης που έχουμε, δε θέλουμε άλλο.
 

joss

Member
Μηνύματα
524
Likes
155
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Μη τρελαθουμε ετσι? Πλακα εκανα φυσικα για να γελασει λιγο το χειλακι μας.

Απο την αλλη δεν προκειται ποτε να ψαχνω για επιβεβαιωση καποιας ειδησης μη τυχον και καπου καποιος υπερβαλει λιγουλακι. Μονο αν με αφορα πραγματικα τοτε θα το ψαξω. Εχω σοβαροτερα πραγματα να κανω.
 

liopyr

Member
Μηνύματα
322
Likes
627
H είδηση από μόνη της πάντως δε κάνει πλάκα, ούτε από το σχολιασμό σου κατάλαβα κάτι αντίστοιχο, μπορεί να έχει να κάνει με τη φτωχή αίσθηση του χιούμορ μου, φυσικά.

Από εκεί και πέρα, το τι φιλτράρισμα θα κάνεις σε ότι διαβάζεις είναι δική σου υπόθεση ασφαλώς, η παράκληση είχε να κάνει με την παράθεση "ειδήσεων" εδώ.

:cool:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.210
Μέλη
38.914
Νεότερο μέλος
daglas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom