Ιταλία αγορες απο βενετια-μιλανο

MAKIDOS

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΕΥΝΙΟΝ
για να σας δω τωρα....συμβουλες για οικονομικες και εξυπνες αγορες απο μιλανο-βενετια,οπτικα,αθλητικα ειδη και ρουχα σε καλες τιμες και σε περιοχες που τα μαγαζια ειναι συγκεντρωμενα,που δεν χρειαζεται πολυ ψαξιμο....
ευσπροδεκτα και τα ονοματα μαγαζιων που αξιζει να επισκεφτεις........αν εχετε κατι κατα νου.....:clap:
 

Kate7

Member
Μηνύματα
122
Likes
15
Επόμενο Ταξίδι
Europe roadtrip by moto
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ενα outlet store που είχα επισκευτεί περίπου 2 ώρες έξω από το Μιλάνο είναι το Fidenza village Sconti fino al 70% in oltre 90 boutique, shopping conveniente a Fidenza Village - Milano, Italia
Καταπληκτική η διαδρομή με το τραίνο εως το outlet, αλλά και το ίδιο το outlet είναι φοβερό.. σαν χωριουδάκι, πλακοστρωτα δρομάκια, εστιατόρια, καφετέριες..
 

filenaditsa

Member
Μηνύματα
13
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Aγία Πετρούπολη
Αν το βαλάντιό σας αντέχει ψωνίστε μέσα στη Galleria ή στους γύρω δρόμους Corso Vittorio Emanuele II,Via Montenapoleone,Via della Spiga όλοι είναι η χαρά της πιστωτικής!!!!
Αλλιώς ψάξτε για τη Corso Buenos Aires και θα με θυμηθείτε πολλά πολλά καταστήματα ιταλικό design και φθήνια , ο τέλειος συνδιασμός!!!! Οι ιταλοί ψωνίζουν στα 3s δηλ. Sconti-Saldi-Spacci κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου και στις οδούς Via San Gregorio,Via C Tenca που είναι γεμάτες αποθήκες και πρατήρια.
Στη Βενετία αν ενδιαφέρεστε για μάσκες φθηνές μαζικής παραγωγής σε πλανόδιους πωλητές στη γέφυρα του Ριάλτο.
Για μουράνο μην πέσετε στην παγίδα των πωλητών που θα προσπαθήσουν να σας πείσουν για προσφορές στα αντικείμενα των προθηκών.Συνήθως κάπου απόμερα θα δείτε stands με φθηνά πολύχρωμα εντυπωσιακά κομμάτια που απλώς δεν ανήκουν σε πρόσφατη παραγωγή.
taxidakiaddict
 
Μηνύματα
20
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
σευχελλες
fileneditsa ωραιες συμβουλες....θα ηθελα οτι αλλο γνωριζεις περι μιλανου κ για ψωνια εκει να με ενημερωσεις....α οσο αφορα μαγαζια με ειδη σπιτιου γνωριζεις κατι?:lol:
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.716
Likes
6.358
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Στην Piazzale Roma, της Βενετίας, όπου σταθμεύουν τα λεωφορεία, υπάρχει και μια αφετηρία απ΄ όπου αναχωρούν τρία λεωφορεία που σε πάνε δωρεάν σε ισάριθμα εμπορικά κέντρα στην περιοχή του Μέστρε. Η πρώτη αναχώρηση τότε, ήταν στις 10 το πρωί, και η τελευταία από τα εμπορικά κέντρα στις 11 το βράδυ. Το ένα ήταν για το «Πανόραμα» κάθε μισή ώρα και έφτανε σε 20 λεπτά. Το άλλο για το«Αuchan (?)» κι αυτό κάθε μισή ώρα με άφιξη μετά από 25 λεπτά, και το τρίτο κάθε 45 λεπτά, το όνομα του οποίου δεν θυμάμαι, αλλά όλα ξεκινούσαν από την ίδια αφετηρία. Θεωρώ το «Αuchan” σαν το καλύτερο, γιατί υπήρχαν καλά εμπορικά, καφέ, εστιατόρια όλα μαζί σε κλειστό χώρο.
 
Μηνύματα
1.620
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Μα τώρα θα πάει κάποιος στη Βενετία και θα θυσιάσει μια μέρα να πάει Μέστρε και πέριξ για ψώνια; :(
Πάντως, εντός Βενετίας μην περιμένεις να βρεις κάτι να αγοράσεις - εκτός αν είσαι διατεθειμένος να τα στάξεις . Σ'αυτή την περίπτωση έχω να σου προτείνω μαγαζιά για εξαιρετικές βενετσιάνικες μάσκες, μουράνο και δερμάτινα γάντια.
 
Μηνύματα
1.620
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Μα τώρα θα πάει κάποιος στη Βενετία και θα θυσιάσει μια μέρα να πάει Μέστρε και πέριξ για ψώνια; :(

Για να ρωτά σημαίνει πως διαθέτει χρόνο. μισή μέρα φτάνει
Βέβαια τώρα είδα ότι έχει περάσει και ένας χρόνος από την ερώτηση:)
Πάντως το σχολιάζω γιατί βλέπω ότι υπάρχει αρκετά η λογική του "βγαίνουμε εξωτερικό και πρέπει να ψωνίσουμε γιατί έχει τόσα διαφορετικά πράγματα", λογική που ήταν αληθής το 1990. Αν μη τι άλλο, όταν πας Βενετία ή σε οποιαδήποτε εξίσου ενδιαφέρουσα πόλη, είναι κρίμα να χάσεις ώρες να πας σε outlet villages για να ψωνίσεις κάτι που θα βρεις ακόμα φθηνότερα online. Το σημειώνω γιατί - όπως λένε και σε άλλα σημεία του φόρουμ ορμώμενοι από παρόμοιες ερωτήσεις - είναι πιθανόν την απάντηση να τη δει και κάποιος άλλος αναγνώστης που δε γνωρίζει και θα θεωρήσει ότι η επίσκεψη εκεί είναι must.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.321
Μηνύματα
887.885
Μέλη
38.982
Νεότερο μέλος
panagiotis_skal

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom