αντε....με το καλο!

dikonat

Member
Μηνύματα
22
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
bora bora
γεια σας σε όλους!
ειμαι πολυ τυχερη και χαρούμενη που βρήκα ανθρώπους με το ίδιο πάθος και με ιστορίες ομορφες και κυρίως κατατοπιστικές!λατρευώ τα ταξίδια, ταξιδεύω στο εξωτερικό εδώ και έντεκα χρόνια αλλά για ένα περίεργο λόγο δεν έχω ταξιδεψει εκτός ευρώπης. ενώ έχω παέι σε διάφορες χώρες δυο και τρείς φορές δεν οργάνωσα ταξίδι για εκτός ευρώπης! μαλλον θεωρούσα ότι το κόστος θα ήταν πολύ μεγαλύτερο!λάθος!ετσι λοιπόν τωρα που αποφάσισα να κάνω ένα μεγαλύτερο ταξίδι:clap: και διάβαζα τις ιστορίες σας κατάλαβα τι έχω χάσει!αλλά ευτυχώς ψάχνοντας σας βρήκα και με τη βοηθεια σας μπορώ να προετοιμαστώ καλύτερα για το ταξίδι μου: το οποίο έχει προορισμό Ταυλάνδη-σιγκαπούρη-μαλαισία. και πιο ειδικα σιγκαπούρη σε συνδιασμό με το κο σαμούι και τα απέναντι νησιά (πανγκανκαι ταο) και μάλλον τα perhenτian islands (αν τα γράφω σωστά) στη μαλαισια καθώς οι φωτογραφίες του gts ήταν καταπληκτικές!!! ζητάω λοιπόν "τη βοήθεια του κοινού" για καλύτερη οργανωση του ταξιδιόύ. Θα πάω προς το τέλος του ιανουαρίου για περίπου 16-18 ημέρες. ποιός θα μπορούσε να μου δωσει κανενα hint για φτηνά αεροπορικά η αν θα συναντήσω δυσκολίες αν ταξιδεψω μη οργανωμένα καθώς δεν είμαι fan του αργανωμένου. αυτα για αρχή και θα επιστρέψω σύντομα!! ευχαριστώ
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
καλώς ήρθες dikonat,
θα οργανωθούμε και θα τα πούμε!
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.968
Likes
9.384
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες και καλη προετοιμασια για το ταξιδι σου. Ο Gts εκτος απο φωτος , εχει γραψει λεπτομερεστατο αρθρο απο παρομοιο ταξιδι. Δεν υπαρχει προβλημα να ταξιδεψεις ανεξαρτητα στην περιοχη.

Μονο που τον Ιανουαριο ο καιρος δεν ειναι καλος απο αυτη την πλευρα.
Ειδικα στα νησια Perhentian το χειμωνα δεν περνανε τα καραβακια απο τη θαλασσοταραχη. Τα δρομολογια ξεκινανε Μαρτιο και τοτε ανοιγουν και ολα τα ξενοδοχεια - τα οποια το χειμωνα Οκτωβρη-Μαρτη κλεινουν.
Σκεψου το για τη δυτικη πλευρα της χερσονησου καλυτερα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.979
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom