αργά.....αλλά σταθερά!

Μηνύματα
21
Likes
116
Επόμενο Ταξίδι
ισλανδια
Ταξίδι-Όνειρο
ισλανδια- γροιλανδια
Γεια σας! πάντα μου άρεσαν πολύ τα ταξίδια. Από μικρό παιδί φανταζόμουν να γυρίζω τον κόσμο και να ανακαλύπτω καινούργιους κόσμους. Κι όμως, μέχρι πριν από δύο χρόνια δεν είχα τολμήσει να πάω πουθενά πέρα από δυό τρείς ελληνικές πόλεις,κι αυτό...με κόπο.. Από την μια μεριά, μια φριχτή φοβία που έχω για τα αεροπλάνα,κι από την άλλη η ελλειπής γνώση αγγλικών που έχω, με κρατούσαν σταθερά στο σπιτάκι μου και στη μιζέρια μου!Ωσπου, κάποια στιγμή, η ανάγκη μου για να γνωρίσω τον κόσμο, έγινε μεγαλύτερη από το φόβο!! Και έτσι, βρέθηκα να πετάω μιά μέρα για Κάιρο, ιδρωμένη, αγχωμένη,μα πολύ πολύ χαρούμενη, ευτυχισμένη! Κι από κει, Σινά, Σαρμ ελ σειχ, Κωνσταντινούπολη, Καππαδοκία, Σμύρνη.... και συνεχίζω! Γιατί το ταξίδι της ζωής αξίζει να το ζήσεις μέχρι το κόκκαλο και να το χαρείς σαν μικρό παιδί!Καλώς σας βρήκα λοιπόν!!
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Καλώς ήρθες στην παρέα μας:)
Πολύ μου άρεσε η "παρουσίαση"σου!...ετσι "αργά αλλά σταθερά"...και έτσι να συνεχίσεις!όταν κάτι το θέλουμε πολύ,θα το κάνουμε!!
Ετςι ξεκίνησα και γω...οχι για τους ίδιους λόγους,αλλά είχα άλλες προτεραιότητες!....όταν,όμως,μπήκαν οι προτεραιότητες στο "αυλακι"κάνω,όποτε μπορώ αυτό που μου αρέσει!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.834
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom