ασφαλής διαδρομή Αθήνα κυλληνη

life

Member
Μηνύματα
14
Likes
1
καλημερα!θα ηθελα τη βοηθεια σας.μας εχουν καλεσει σε ενα γαμο στην κυλληνη κ δεν εχουμε ξαναπαει.εγω τρεμω την εο αθηνων πατρων,αλλα μου ειπαν οτι μπορω να την αποφυγω ως καποιο σημειο κ να παω παραλιακα μεσα απο ξυλοκαστρο δερβενι,αλλα δεν ξερω παραπανωλεπτομερειες,ισχυει αυτο που μου ειπαν?κι αν ναι πως μπορωνα παρακαμψω το επικινδυνο κομματι?μετα απο πατρα κυλληνη ο δρομος ειναι ασφαλης?
 

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Για να περάσεις όλα τα χωριά από το Ξυλόκαστρο και μετά, πρέπει να έχεις αρκετό χρόνο και αρκετή υπομονή. Αν ξεκινήσεις μια μέρα νωρίτερα κανένα πρόβλημα καθώς θα έχεις και την μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσεις πολλά όμορφα μέρη τόσο της Κορινθίας όσο και της Αχαϊας. Αν ξεκινήσεις όμως την ίδια μέρα θα είναι πολύ κουραστική εκδρομή.

Πάντως η Εθνική Οδός είναι τόσο επικίνδυνη γιατί όλοι τρέχουν σαν να τους κυνηγάνε σε έναν δρόμο που κατασκευάστηκε όταν υπήρχαν το 1/3 των αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Είναι όμως ένας δρόμος που έχει πάρα πολύ καλή σήμανση (και όπου δεν υφίσταται σήμανση, υπάρχουν προσκυνητάρια) και αν οδηγείς μέσα στα όρια ταχύτητας που βλέπεις στα πινακίδες θα περάσεις το δύσκολο κομμάτι της Εθνικής.

 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αυτοκινητόδρομος με διόδια και να είναι επικίνδυνος στην Ελλάδα;
Δεν σε πιστεύω,κάποιο λάθος θα κάνεις.
Εξάλλου γιατί να έχει διόδια αν δεν πληρεί τους κανονισμούς ασφαλείας.....
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ναι απο καποιο σημειο μετα την Κορινθο εχει σημανση δεξια και κατεβαινεις στην παλια εθνικη ..πας απο ολα τα παραθαλασσια χωρια της Κορινθιας ,περνας και το δικο μου :D και ο δρομος σε ξαναβγαζει στην εθνικη μετα το Ξυλοκαστρο..τωρα πριν το Δερβενι ή μετα ..δεν θυμαμαι καλα.
Απο κει και περα ..δεν νομιζω οτι αυτος ο σκατοδρομος ειναι ασφαλεστερος απο πριν.
Μετα καπου στο Αιγιο υπαρχει νησιδα στη μεση ...και ευτυχως πλεον με τον περιφερειακο που εχουν φτιαξει περνας εξω απο Πατρα ..προς Πυργο,οποτε θα γλυτωσεις δρομο και απο κει.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.183
Μηνύματα
883.263
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom