γαμήλιο σε κάστρο σκωτία κ σε σαλέ στο γκαγιάρντ γενεύη

villi

Member
Μηνύματα
1.088
Likes
2.789
τώρα για ασία ταυλάνδη και άλλους προορισμούς μέχρι και κουμπάροι μας είπαν οτι οι κατσαρίδες έκαναν πάρτυ μπροστά τους που έτρωγαν στη παραλία του ξενοδοχείου. δεν κρίνω όσους πάνε σε αυτούς τους προορισμούς μακάρι να είχα την ψυχική δύναμη να το κάνω και εγώ. για παράδειγμα κάποιοι φίλοι μας λένε πηγαίνετε ασία και μπροστά στις ομορφιές δεν θα δώσετε προσοχή σε ασχήμιες τέτοιοιυ είδους. περι ορέξεως................:D
Που μέναν οι κουμπάροι σας???Την άλλη φορά θα τους στειλω στα πεντάστερα της Ταυλάνδης που έμεινα εγώ που όχι κατσαρίδες δεν είδα αλλά ντρεπόσουν να πατήσεις από την υποδειγματική καθαριότητα!
Ψυχική δύναμη να πας στην Ασία???Έχεις τεράστια αφού θες να πας για δεύτερη φορά Ντουμπάι!!!
Καλύτερα να ακούσετε τους κάποιους φίλους σας,τα καλύτερα χάνετε!
 

harilander

Member
Μηνύματα
559
Likes
462
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Κάποιος άλλος που θα συνδυάσει δύο ηπείρους σε γαμήλιο ταξίδι και τρεις προορισμούς με διαφορετικό θέμα? είμαστε της περιπέτειας και της αλλαγής αλλά στα πλαίσια του αστικού τοπίου πάντα οπότε έχουμε περιορισμούς στους προορισμούς μας. αμερική έχω πάει 3 φορές για και πέρασα ύπέροχα για αυτό και το σκεφτόμαστε όπως και στο ντουμπάι αλλά ο σύζυξ όχι. πάντως μαλλον στο πρώτο σχέδιο θα καταλήξουμε.


τώρα για ασία ταυλάνδη και άλλους προορισμούς μέχρι και κουμπάροι μας είπαν οτι οι κατσαρίδες έκαναν πάρτυ μπροστά τους που έτρωγαν στη παραλία του ξενοδοχείου. άλλοι φίλοι μας είπαν για φωλιά στο κατά τα άλλα πεντάστερο δωμάτιο ξενοδοχείου τους. δεν κρίνω όσους πάνε σε αυτούς τους προορισμούς μακάρι να είχα την ψυχική δύναμη να το κάνω και εγώ. για παράδειγμα ξέρω ότι από τον φόβο μου για τα έντομα δεν θα πάω ποτέ σε τροπικά μερη της λατινικής αμερικής παρόλο που μου κάνει ένα κλικ κατα τα άλλα. στην ασία πάντως ούτως ή άλλως τα τρώνε αυτά τα έντομα οι ντόποιοι οπότε δεν νομίζω να είναι και πολιτιστικό σοκ ή βρώμα μάλλον για αυτούς. κάποιοι φίλοι μας λένε πηγαίνετε ασία και μπροστά στις ομορφιές δεν θα δώσετε προσοχή σε ασχήμιες τέτοιοιυ είδους. περι ορέξεως................:D
γράφεις δυο φορές οτι είσαστε της περιπέτειας και μετά γράφεις οτι δεν αντέχεις την Ασία και ας μην έχεις πάει. Εξηγησε μου τι ενοεις γιατί οταν ακούω την λέξη περιπετεια στο μυαλό μου πάνε και τέτοιες καταστάσεις (βρώμα,ταλαιπωρία,εξωτικα μέρη και συνηθειες)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.263
Μηνύματα
885.537
Μέλη
38.943
Νεότερο μέλος
MelinaK

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom