• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

γαμηλιο με γκρουπ στο ντουμπαι

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
γεια σας παιδιαα....μολις κλισαμε τον γαμο μας του χρονου τον αυγουστο και λεμε να παμε ντουμπαι με γκρουπ...θα ηθελα να με ενημεροσετε οποιος ξερει πως μπορω να το οργανωσω..πρεπει πρωτα να βγουν τα προγραμματα με γκρουπ η οχι? το ξενοδοχειο κ τα αεροπορικα μπορω να τα κλισω απο τωρα η θα πρεπει να περιμενω??γιατι μου εχουν πει οτι οσο ποιο γρηγορα τοσο ποιο χαμηλι τιμη θα εχω!!υσχιει αυτο??επισης με το
γκρουπ θα πρεπει να το ακολουθαμε συνεχεια?δηλαδη δεν γινεται μια δυο μερες να μην παμε μαζι τους?

fotast

Member
Καλώς ήρθες!!

Αν διαβάσεις λίγο το φόρουμ θα καταλάβεις ότι είμαστε αντίθετοι με τα γκρουπ και επίσης αντίθετοι με το Ντουμπάϊ.

Πιστεύουμε ότι πρέπει να πηγαίνει κανείς(και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι) μόνος του για να ευχαριστιέται το ταξίδι καλύτερα.Και επίσης δεν μας αρέσει σαν προορισμός το Ντουμπάϊ.

Τώρα αν θέλεις οπωσδήποτε να πάς με γκρουπ θα διαλέξεις πρακτορείο και πρόγραμμα και θα αναλάβουν αυτοί ξενοδοχείο και αεροπορικά.

Αν δεν θέλεις δεν είσαι αναγκασμένη να τους ακολουθείς παντού.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Αν διαβάσεις λίγο το φόρουμ θα καταλάβεις ότι είμαστε αντίθετοι με τα γκρουπ και επίσης αντίθετοι με το Ντουμπάϊ.

Πιστεύουμε ότι πρέπει να πηγαίνει κανείς(και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι) μόνος του για να ευχαριστιέται το ταξίδι καλύτερα.Και επίσης δεν μας αρέσει σαν προορισμός το Ντουμπάϊ.
Ε, εντάξει δεν το έχουμε βάλει και στους όρους χρήσης :haha::
Απαγορεύεται το Ντουμπάι
Απαγορεύονται τα γκρουπ
Παρακαλώ διορθώστε το μήνυμά σας/ταξίδι σας :bleh:

Θα ήταν καλύτερα να λέμε ότι τα περισσότερα μέλη έτσι πιστεύουν.

Ο συνδυασμός "Ντουμπάι" και "γκρουπ" είναι εκρηκτικός...
Οποιος δεν ειναι συνεργασιμος ισως!!!

Καλώς ήρθες!!

Τώρα αν θέλεις οπωσδήποτε να πάς με γκρουπ θα διαλέξεις πρακτορείο και πρόγραμμα και θα αναλάβουν αυτοί ξενοδοχείο και αεροπορικά.

Αν δεν θέλεις δεν είσαι αναγκασμένη να τους ακολουθείς παντού.
θεωρρω οτι υπαρχουν πολλες γνωμες εδω μεσα οποτε δεν ειναι και οολοι κατα του ντουμπαι.ο καθε ενας εχει διαφορετικη αποψη..σε ευχαριστω για την απαντηση σου.

Σε ευχαριστω πολυυ..!!

Last edited by a moderator:

alma

Member
γεια σας παιδιαα....μολις κλισαμε τον γαμο μας του χρονου τον αυγουστο και λεμε να παμε ντουμπαι με γκρουπ...θα ηθελα να με ενημεροσετε οποιος ξερει πως μπορω να το οργανωσω..πρεπει πρωτα να βγουν τα προγραμματα με γκρουπ η οχι? το ξενοδοχειο κ τα αεροπορικα μπορω να τα κλισω απο τωρα η θα πρεπει να περιμενω??γιατι μου εχουν πει οτι οσο ποιο γρηγορα τοσο ποιο χαμηλι τιμη θα εχω!!υσχιει αυτο??επισης με το
γκρουπ θα πρεπει να το ακολουθαμε συνεχεια?δηλαδη δεν γινεται μια δυο μερες να μην παμε μαζι τους?

Αν πας με γκρουπ τι ξενοδοχείο και αεροπορικά να κλείσεις από τώρα; Αφού θα σου τα κανονίσουν όλα αυτοί. Και επιλογή ξενοδοχείων να υπάρχει ,πάλι μέσω του ταξιδιωτικού θα κλειστούν.

Αν πας με γκρουπ τι ξενοδοχείο και αεροπορικά να κλείσεις από τώρα; Αφού θα σου τα κανονίσουν όλα αυτοί. Και επιλογή ξενοδοχείων να υπάρχει ,πάλι μέσω του ταξιδιωτικού θα κλειστούν.
Ευχαριστωω για την απαντηση σου ...αλλα εγω ας πουμε μπορω να διαλεξω ξενοδοχειο??γιατι ο καθενας απ το γκρουπ σε ξεχωριστα δε μενει?οπου τα επιλεξει αυτος?

@katerina anapol γνωρίζεις τι θερμοκρασίες επικρατούν στο dubai τον Αύγουστο;
Ο γαμος ειναι τον αυγουστο εμεις θα παμε οκτωμβρη

Last edited by a moderator:

alma

Member
Ευχαριστωω για την απαντηση σου ...αλλα εγω ας πουμε μπορω να διαλεξω ξενοδοχειο??γιατι ο καθενας απ το γκρουπ σε ξεχωριστα δε μενει?οπου τα επιλεξει αυτος?
Αν το γκρουπ που θα διαλέξεις προσφέρει επιλογή ξενοδοχείων θα στο πουν εκείνοι και θα σου πουν και τις τιμές κάθε ξενοδοχείου. Αλλιώς μπορεί όλα τα μέλη ενός γκρουπ να μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Αν το γκρουπ που θα διαλέξεις προσφέρει επιλογή ξενοδοχείων θα στο πουν εκείνοι και θα σου πουν και τις τιμές κάθε ξενοδοχείου. Αλλιώς μπορεί όλα τα μέλη ενός γκρουπ να μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο.
Αα γιατι εγω νωμιζα οτι ο καθενας επελεγε το ξενοδοχειο π θα εμενε...ευχαριστω για της πληροφοριες σου..

cromhania

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία

Γιατι αντιθετοι με Ντουμπαι??
....Χαζομαρες..δεν εχουμε ολοι μα ολοι ιδιες αποψεις με σενα...αν εσενα δεν σου αρεσει δικαιομα σου...
Μια χαρα ειναι το Ντουμπαι!!!Εγω περασα τελεια!!!!
Να ευχηθω καλο ταξιδι!!Απολαυστε το!!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.014
Μέλη
39.728