• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

γειά χαρά

marouli

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στοκχόλμη
Ταξίδι-Όνειρο
Κρουαζιέρα στην Αλάσκα
γεια χαρά. με λένε Μαρία και εντελώς τυχαία ανακάλυψα την ιστοσελίδα αυτή που την βρήκα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ...χαριτωμένη. Είμαι και εγω fan των ταξιδίων. Μέχρι τώρα πίστευα ότι εχω ταξιδέψει αρκετά, αλλά βλέποντας το προφίλ των χρηστών εδώ, είμαι μάλλον ερασιτέχνης στο χώρο! Θα τα λέμε συχνά. Φιλιά και καλά ταξίδια σε όλους (Υ.Γ. Εχω ήδη κλείσει να πάω Ζυρίχη στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας!!! Βρήκα φθηνό ναύλο μέσα απο το site της swiss.com) H άρρωστη!!!:clap:

Επόμενο Ταξίδι
Καλαβρυτα Σ/Κ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ...
Γεια σου marouli ηρθες στο σωστο μερος.Μονο που σε προλαβα γιατι φευγω στις 30 για ελβετια....Καλα ταξιδια να εχεις και να θυμασαι οτι εδω μεσα θα βρεις οτι χρειαζεσαι...

tanasis

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
hello marouli καλώς όρισες, εγώ πριν μπω στο forum νόμιζα οτι έκανα ταξίδια αλλά τώρα διαβάζοντας τις εμπειρίες κάποιων στο forum νομίζω ότι έκανα εκδρομές. :haha:

marouli

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στοκχόλμη
Ταξίδι-Όνειρο
Κρουαζιέρα στην Αλάσκα
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Τρελοκεφαλλονίτη, έχεις υπέροχο νησί (το έχω επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές ) με θεόκουρλους κατοίκους!
Ζυρίχη έχεις ξαναπάει;

Επόμενο Ταξίδι
Καλαβρυτα Σ/Κ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ...
Να εισαι καλα για τα καλα σου λογια.Μπα δεν εχω ξαναπαει.Πρωτη φορα θα ειναι...
Με εχουν δασκαλεψει μια χαρα παντως εδω μεσα τα παιδια...

marcrafin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία
Ήμουν στην Ζυρίχη πριν ένα μήνα. Ωραία πόλη, όχι όμως η ωραιότερη της Ελβετίας. Η Βέρνη μου φανηκε πιο αρχοντική και η Λουκέρνη σκέτη ζωγραφιά. Η Ζυρίχη ομως η πιο ακριβή.
Τρελλοκεφαλονίτη μάζεψε όσο περισσότερο φως μπορείς από την Ελλαδίτσα μας γιατί εκεί η νύχτα έρχεται από τις 3 το απόγευμα.Και δεν φτάνει που οι Ελβετοί βρίσκονται μέσα στη μπίχλα του σκοταδιού και της ομίχλης από τόσο νωρίς, αλλά για λόγους οικονομίας (και οικολογίας?) έχουν ελάχιστο φωτισμό τόσο στους δρόμους όσο και στα καταστήματά τους όταν είναι κλειστά. Μου φάνηκε πως το χρώμα της πόλης (η λίμνη, ο ουρανός, κλπ) ήταν ένα απέραντο γκρι. Έξω όμως από την πόλη έστω και χωρις ήλιο όλα ήταν πολύ γαλήνια, πράσινα, αγελαδίτσες, άλπεις μέσα στο λευκό. Πρόταση: αν μπορείτε ανεβείτε με -τρια παρακαλώ-τελεφερικ στην κορυφή Τιτλις με τους παγετώνες. Αξέχαστη μοναδική εμπειρία. Καλό ταξίδι!!

Επόμενο Ταξίδι
Καλαβρυτα Σ/Κ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ...
Ήμουν στην Ζυρίχη πριν ένα μήνα. Ωραία πόλη, όχι όμως η ωραιότερη της Ελβετίας. Η Βέρνη μου φανηκε πιο αρχοντική και η Λουκέρνη σκέτη ζωγραφιά. Η Ζυρίχη ομως η πιο ακριβή.
Τρελλοκεφαλονίτη μάζεψε όσο περισσότερο φως μπορείς από την Ελλαδίτσα μας γιατί εκεί η νύχτα έρχεται από τις 3 το απόγευμα.Και δεν φτάνει που οι Ελβετοί βρίσκονται μέσα στη μπίχλα του σκοταδιού και της ομίχλης από τόσο νωρίς, αλλά για λόγους οικονομίας (και οικολογίας?) έχουν ελάχιστο φωτισμό τόσο στους δρόμους όσο και στα καταστήματά τους όταν είναι κλειστά. Μου φάνηκε πως το χρώμα της πόλης (η λίμνη, ο ουρανός, κλπ) ήταν ένα απέραντο γκρι. Έξω όμως από την πόλη έστω και χωρις ήλιο όλα ήταν πολύ γαλήνια, πράσινα, αγελαδίτσες, άλπεις μέσα στο λευκό. Πρόταση: αν μπορείτε ανεβείτε με -τρια παρακαλώ-τελεφερικ στην κορυφή Τιτλις με τους παγετώνες. Αξέχαστη μοναδική εμπειρία. Καλό ταξίδι!!
Ωραια η ιδεα σου δωσε μου αν θες περισσοτερες πληροφοριες για το που βρισκετε και το πως παω εκει;););)

marouli

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στοκχόλμη
Ταξίδι-Όνειρο
Κρουαζιέρα στην Αλάσκα
Γεια σου marouli ηρθες στο σωστο μερος.Μονο που σε προλαβα γιατι φευγω στις 30 για ελβετια....Καλα ταξιδια να εχεις και να θυμασαι οτι εδω μεσα θα βρεις οτι χρειαζεσαι...

Οταν φτάσεις Ζυρίχη, μην παραλείψεις να πας στο εστιατόριο Zeughauskeller που βρίσκεται στη Bahnhofstrasse 28A, Paradeplatz, που έχει φοβερό φαγητό και σχετικά καλές τιμές, και θα φας οπωσδήποτε φοβερή cream of tomato sourp with whipped cream (φοβερή ντοματόσουπα με την κρέμα γάλακτος να λειώνει μέσα!!) για πρώτο πιάτο. Πρόσεξε όμως τις σως που συνοδεύουν τα λουκάνικα (αν παραγγείλεις) Η κίτρινη είναι super καυτερή!

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Μαρούλι από ό,τι βλέπω έχεις κάνει διδακτορικό στην Ελβετία! :clap:

:welcome2: Μαρία στην μεγάλη παρέα του TravelStories και καλά ταξίδια! :)

marouli

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στοκχόλμη
Ταξίδι-Όνειρο
Κρουαζιέρα στην Αλάσκα
Μαρούλι από ό,τι βλέπω έχεις κάνει διδακτορικό στην Ελβετία! :clap:

:welcome2: Μαρία στην μεγάλη παρέα του TravelStories και καλά ταξίδια! :)
Γενικώς σε όποια χώρα πηγαίνω, δίνω ιδιαίτερη σημασία στις τοπικές σπεσιαλιτέ και θυμάμαι πάντα τα ωραία εστιατόρια, χοντρό μου μπιζελάκι!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
:welcome2: Μαρια και καλα ταξιδια
Φιαξε και το χαρτη σου να δουμε σε ποια μερη εχεις παει μεχρι τωρα :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.014
Μέλη
39.728
Νεότερο μέλος
Lefteris M

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα