chrisbd
Member
Αν θυμαμαι καλα δεν κανεις κατι .. οταν κατεβασεις την εφαρμογη και εφοσον εχεις χρεωστικη γινεται αυτοματα η συνδεση..Πως προσθέτετε χρεωστική στο next;
Αν θυμαμαι καλα δεν κανεις κατι .. οταν κατεβασεις την εφαρμογη και εφοσον εχεις χρεωστικη γινεται αυτοματα η συνδεση..Πως προσθέτετε χρεωστική στο next;
Αν το έβαλες για την ερώτησή μου, δεν βοηθάει. Συν ότι το έχω ήδη διαβάσει.
Οχι, εχω τη debit εδω και 1,5 χρονο.Και συνεχίζω. Μήπως αναφέρεστε στην χρεωστική που σε έβαζε να πάρεις το ίδιο το next;
Όχι.Εγω την έχω χρόνια γιατί παλιά είχα την μισθοδοσία μου.Και συνεχίζω. Μήπως αναφέρεστε στην χρεωστική που σε έβαζε να πάρεις το ίδιο το next;
Το έχω κάνει ήδη μια φορά: όλα έμειναν ίδια.Δεν κανεις το πιο απλο που λεγανε παλια για τα windows να βγεις και να ξαναμπεις.. δηλαδη να πεταξεις την εφαρμογη και να την ξαναβαλεις (κρατωντας ομως τους κωδικους που εχεις παρει) και ισως σου ξαναζητησει συνδεση με την καρτα...λογικα πρεπει να κρατησει τους κωδικους και τα bits ..αλλά Εθνικη ειναι αυτη ποτε δεν ξερεις..
Υπαρχουν και χειροτερα. Φιλη δεν μπορεσε να συνδεθει ποτε στο next με τους κωδικους e banking ενω η εξυπηρετηση πελατων πετουσε χαρταετο για τους λογους.Άντε πάλι τα τηλέφωνα στην Εθνική. Και οι περισσότεροι στην εξυπηρέτηση δεν ξέρουν το next. Έχω πάρει τηλέφωνο 1-2 φορές και νιώθω σαν ufo όταν τους εξηγώ το θέμα μου.