• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

γεια σας και απο μενα

rumi

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΣΠΑΝΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
γεια σας απο μενα.ειμαι καινουργια στη παρεα,και σιγουρα θα με βοηθησετε σε παρα πολλα.αγαπω παρα πολυ τα ταξιδια.οι δικιες μου επενδυσεις ειναι τα ταξιδια.εχω γυρισει ολη την ελλαδα,που καθε γωνια της ειναι πανεμορφη.ταξιδεψα αμερικη,βραζιλια,σιγκαπουρη,μπαλι,συρια ιορδανια,αιγυπτο,ισραηλ,μαροκο και τυνησια.σ`αυτες τις χωρες πηγαινα οργανωμενα σε γκρουπ με καποια ταξιδιωτικα γραφεια.επισης οργανωμενα πηγα και σε μερικιες χωρες της ευρωπης.ομως ειμαι ατομο που θελω να χαιρομαι την καθε πολη,να γυριζω στα στενα μεσαιωνικα δρομακια,και να απολαμβανω το καθε τι.να καθομαι κερικες μερες σε καθε πολη και οχι λιγες ωρες.γιαυτο εδω και πεντε χρονια πηγαινω μονη μου μονο στην ευρωπη.πηγαινω αεροπορικως στη πρωτευουσα που επιλεγω,και απο κει οδικως απολαμβανω και τις πολεις της γυρω περιοχης.σιγουρα θα με βοηθησουνε πολυ οι πληροφοριες σας.θα παρω πολλα απο σας.καλως σας βρηκα:clap::clap::clap::bleh::bleh::bleh:

fotast

Member
γεια σας απο μενα.ειμαι καινουργια στη παρεα,και σιγουρα θα με βοηθησετε σε παρα πολλα.αγαπω παρα πολυ τα ταξιδια.οι δικιες μου επενδυσεις ειναι τα ταξιδια.εχω γυρισει ολη την ελλαδα,που καθε γωνια της ειναι πανεμορφη.ταξιδεψα αμερικη,βραζιλια,σιγκαπουρη,μπαλι,συρια ιορδανια,αιγυπτο,ισραηλ,μαροκο και τυνησια.σ`αυτες τις χωρες πηγαινα οργανωμενα σε γκρουπ με καποια ταξιδιωτικα γραφεια.επισης οργανωμενα πηγα και σε μερικιες χωρες της ευρωπης.ομως ειμαι ατομο που θελω να χαιρομαι την καθε πολη,να γυριζω στα στενα μεσαιωνικα δρομακια,και να απολαμβανω το καθε τι.να καθομαι κερικες μερες σε καθε πολη και οχι λιγες ωρες.γιαυτο εδω και πεντε χρονια πηγαινω μονη μου μονο στην ευρωπη.πηγαινω αεροπορικως στη πρωτευουσα που επιλεγω,και απο κει οδικως απολαμβανω και τις πολεις της γυρω περιοχης.σιγουρα θα με βοηθησουνε πολυ οι πληροφοριες σας.θα παρω πολλα απο σας.καλως σας βρηκα:clap::clap::clap::bleh::bleh::bleh:
Καλώς ήρθες και εύχομαι να πολλαπλασιάσεις τα ταξίδια σου:lol:

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
καλώς όρισες και απο εμένα στην μεγάλη μας παρέα.:haha:

rumi

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΣΠΑΝΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
ευχαριστω εσενα,και ολη την παρεα για τα φιλικα σας καλως ορισματα.καλα ταξιδια σε ολους μας και καλη εβδομαδα:clap:

Καλώς ήρθες και εύχομαι να πολλαπλασιάσεις τα ταξίδια σου:lol:
:clap:ευχαριστω πολυ που με δεχτηκατε στη παρεα σας

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Γεια σου .
καλως ηρθες !Εχεις κανει πολλα και ενδιαφεροντα ταξιδια !
Ευχομαι παντα γερη για να ταξιδεψεις παντου.

Alexandraaa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή-Κούβα
Καλώς ήρθες. Έχεις κάνει πάρα πολλά ταξίδια και σε όμορφα μέρη. Εύχομαι λοιπόν καλά ταξίδια όπου επιθυμείς...

giannis7

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε!!!
Ταξίδι-Όνειρο
τι να πρωτοδιαλεξω..
καλως ηρθες και καλα ταξιδια!!

rumi

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΣΠΑΝΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
και γω με τη σειρα μου,αφου πρωτα πω ευχαριστω,ευχομαι σε ολους πολλα και καλα ταξιδια.καθε ταξιδιωτικο σας ονειρο να πραγματοποιηται με κεφι,χαρα,και πανω απ`ολα υγεια

kosdan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα!!
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
Καλως ορισες στη forum,rumi(και να σου πω την αληθεια θα το επεινα ενα τωρα), καλα post και πολυ καλυτερα ταξιδια!!

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
rumi καλως ορισες!φτιαξε και τον χαρτη σου οταν μπορεις.

rumi

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΣΠΑΝΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
rumi καλως ορισες!φτιαξε και τον χαρτη σου οταν μπορεις.
ειμαι καινουργια ακομα δεν ξερω που και πως να γραφω,ουτε να φιαξω τον χαρτη μου.σιγα-σιγα βλεπω απο σας και μαθαινω πολλα:clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.364
Νεότερο μέλος
nikos.pap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom