• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

διαβατηρια νεου τυπου

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Και ο Αύγουστος του 2026 φέτος είναι καλέ! Εκτός αν εννοείς πριν τον Αύγουστο. Όπως και να έχει, στη θέση σου θα κανόνιζα άμεσα ραντεβού για αλλαγή ταυτότητας
Εννοούσα ότι δεν είναι να βγαλω εξαρχής καινουριο, απλά θέλω ανανέωση. Καλά, θα κανονίσω να πάω πολύ πριν τον Αύγουστο για διαβατηριο, γιατι ραντεβού για ταυτότητα δε βλέπω να βρίσκω σε κανένα Δήμο του νόμου Αττικής, λίγο που έψαξα μόλις! Κι αν συνεχίσει έτσι η διαθεσιμότητα, την κάτσαμε. Μερσί.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εννοούσα ότι δεν είναι να βγαλω εξαρχής καινουριο, απλά θέλω ανανέωση. Καλά, θα κανονίσω να πάω πολύ πριν τον Αύγουστο για διαβατηριο, γιατι ραντεβού για ταυτότητα δε βλέπω να βρίσκω σε κανένα Δήμο του νόμου Αττικής, λίγο που έψαξα μόλις! Κι αν συνεχίσει έτσι η διαθεσιμότητα, την κάτσαμε. Μερσί.
Είτε κάνεις ανανέωση, είτε εκδίδεις για πρώτη φορά διαβατήριο, χρειάζεσαι ταυτότητα. Όπως και να έχει θα βγάλεις νέα ταυτότητα. Κάντο οσο πιο σύντομα μπορείς για να είσαι ήσυχη!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Πηγαινε ενα ΣΚ στα Καλαβρυτα για το σκι σου κ βγαλτη, εχει οσα ραντεβου θες..

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Κοίταξα Ναύπλιο :haha:
Μη χειρότερα, μυρίζομαι ταλαιπωρία..
Χειμωνα στο Ναυπλιο; Κοβεις φλεβες. Καλαβρυτα σκι+id.

Κοίταξα Ναύπλιο :haha:
Μη χειρότερα, μυρίζομαι ταλαιπωρία..
Αν δεν κανεις σκι, πεστροφα στο πλανητερο κ Κλειτορια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.360
Μέλη
40.007
Νεότερο μέλος
johnsfik

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom