διακοπες με οικογενεια

hamurabi

Member
Μηνύματα
246
Likes
13
Παιδια καλησπερα.ψαχνω ενα μερος για διακοπες με τα γυναικοπαιδα.
Θελω τελεια παραλια θαλασσα,αμουδερη, ταβερνακια στη παραλια καμια καφετεριουλα.
Ναναι ωραια το βραδυ για περιπατο.
Και να μη γινεται χαμος απο κοσμο,ειδικα στη παραλια.
Τελη ιουνιου θα παω.
Για κυληνη κοιτουσα.
Τι λετε?
 
Μηνύματα
1
Likes
1
εγω ειχα παει προπερσι στα βιγκλαφια λακωνιας..δεν υπαρχει καταλληλοτερο μερος για οικογενεια..ειναι εκει που φευγει το καραβακι για ελλαφονησο..εχει 5 ταβερνες η θαλασσα ειναι διπλα..εχει καμμια 10αρια ενοικιαζομενα..ολες οι ταβερνες εχουν απιστευτο φαγητο και φθηνο..και η νεαπολη ειναι 12χλμ.με πολυ καλο δρομο για να βρεις τα παντα..περνας κι απεναντι ελαφονησο με 1 €.Μην το σκεφτεσαι καθολου.
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Συμφωνω και γω ..ημουν περσι ..η Πουντα ειναι αμμουδερη και τεραστια παραλια ..εχεις και την Ελαφονησο στα ποδια σου και η Νεαπολη κοντα .
Δες και στην Πλυτρα ..ή στον Αρχαγγελο ..ειναι στο πρωτο ποδι της Πελοποννησου καποια χιλιομετρα παραπανω.
Κυλληνη-Κατακολο Ηλειας επισης προσφερονται για οικογενειες.
 

annafin

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπέρα σας! Επειδή ενδιαφερόμαστε να μείνουμε στα Βιγκλάφια, αλλά δεν έχω καταφέρει να βρώ ένοικιαζόμενα δωμάτια, είναι εύκολο είτε να μου στείλετε κάποια links ή κάποιες προτάσεις? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

happiness

Member
Μηνύματα
235
Likes
146
Επόμενο Ταξίδι
...τελικά δεν άργησε :)
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Κούβα
Μπορεί κάποιος να δώσει περισσότερες πληροφορίες για αυτό; Θα ήθελα να ξέρω τις απόστασεις σε ώρα (όχι σε χλμ) από Νεάπολη και Αρχάγγελο. Επίσης, η Πούντα είναι καλή παραλία; Δεν πειράζει που είναι δίπλα στα φέρρυ μποτ; Και πόση ώρα κάνει κανείς από Βιγκλάφια μέχρι την παραλία του Σίμου (μαζί με το φέρρυ) ;
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αποσταση απο Αθηνα αν εννοεις τα Βιγκλαφια ειναι γυρω στις πεντε πεντεμιση ωρες.Η Πουντα ειναι εξαιρετικη παραλια οχι σαν το Σιμο βεβαια ενα κλικ παρακατω.Το καραβι κανει δεκαπεντε λεπτα.Τα Βιγκλαφια ειναι δυο λεπτα απο την Πουντα με τα ποδια πας κυριολεκτικα.Εμεις ειχαμε καποτε νοικιασει στα Βιγκλαφια κ κατεβαιναμε πουντα για μπανιο.
 
Last edited:

happiness

Member
Μηνύματα
235
Likes
146
Επόμενο Ταξίδι
...τελικά δεν άργησε :)
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Κούβα
χαχα όχι :) Από Βιγκλαφια για Νεάπολη και Αρχάγγελο εννοώ :)
 

mfish

Member
Μηνύματα
1.378
Likes
1.280
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Η αποσταση απο αθηνα για βιγκλαφια ειναι 4.30 ωρες πλεον. Ο αρχαγγελος ειναι γυρω στα 25-30 λεπτα απο βιγκλαφια, η νεαπολη οπως ειπε και η Κλεοπάτρα 15 περιπου. Η πουντα ειναι πολυ καλη παραλια (η αγαπημενη μου προσωπικα) και δεν χρειάζεται να βουτας διπλα στα καραβακια, εχει χωματοδρομο που σε οδηγει στη παραλια απεναντι απο το παυλοπετρι. (την βυθισμενη πολιτεια) ή σε μια μεγαλη παραλία πίσω απο την λιμνοθάλασσα που πάει ως τον Μάγγανο και που επισης ειναι πολυ καλη. Γενικα αν μεινεις μερες προτεινω εκτος απο ελαφονησο να πας μια εκδρομη προς (1) βελανιδια ειναι πολυ γραφικο χωριο και εχει παραλια για μπανιο αρκετα συμπαθητικη (2) Αγια μαρινα απολιθωμενο δασος (εχει χωματοδρομο και δεν ειναι καταλληλα για παιδια γιατι βουτας απο βραχακια πλεον) την οποια μπορεις να συνδιασεις με μια επισκεψη στην ταβερνα νεραιδα στον Αγιο Νικολαο. (3). Σπηλαιο καστανιας.
Στην ελαφονησο μπορεις εκτος απο την παραλια του Σιμου να πας και στην παραλια "τα νησια της παναγιας" για μπανιο, προσωπικα την προτιμω λογω περισσοτερης κοσμοσυρροής και ευκολότερης πρόσβασης. Γενικα το καραβακι κανει 10 λεπτα να περασει απεναντι και εχει ανα μιση ωρα συνηθως και απο εκει ειναι 4 χιλιομετρα η παραλια του Σιμου . (εκει εχεις την επιλογη να πας προς καμπινγκ η προς την μικρη παραλια που λογικα θα ειναι λιγοτερο πνιγμενη απο κοσμο. Γενικα οταν φυσαει επελεξε την μικρη παραλια). Τα νησια της παναγιας ειναι επισης 3-4 χιλιομετρα απο το λιμανι αλλα προς την αντιθετη κατευθυνση. Να μεταφερεις το αμαξι με το φερρυ στοιχιζει 10,5 ευρω η διαδρομη και 1 ευρω το ατομο αλλα αν ειστε 2 ατομα μπορειτε να δοκιμασετε και το ωτοστοπ. Επισης τα βραδια μπορεις να αφηνεις το αμαξι πουντα και περνας πεζος για φαγητο, εξοδο, καθως περα απο φερρυ που σταματανε γυρω στις 11.30-12 εχει καικι που κανει τη διαδρομη για πεζους στις 1.30 περιπου και 3 (αυτο το ρωτας εκει για σιγουρα ή θα σου πω σε εικοσι μερες :) ).
 
Last edited:

happiness

Member
Μηνύματα
235
Likes
146
Επόμενο Ταξίδι
...τελικά δεν άργησε :)
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Κούβα
mfish ευχαριστώ πάρα πολύ!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.207
Μηνύματα
883.784
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom