Ουγγαρία εγκληματικοτητα στην βουδαπέστη

nick_

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Καλησπέρα και απο εμένα. Εχω κλείσει εισητήρια για βουδαπέστη απλά έχω ένα μεγάλο διλημμα σχετικά με την περιοχή διαμονής , είχα κλείσει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο: Bebop Apartments 1093 Βουδαπέστη, Bakats ter 3 το οποίο βρίσκετε στην περιοχή της Πέστης , σε κεντρικό σημείο, ένας φίλος που έχει μείνει για καίρο βουδαπέστη μου είπε πως αμα μείνουμε στην συγκεκριμένη περιοχή θα μας "σφαξουνε" και ότι έχει πολύ μεγάλη εγκληματικοτητα, και σκέφτηκα να κλείσω σε αυτο: Danubius Hotel Flamenco 1113 Βουδαπέστη, Tas vezér u. 7 το οποίο βρίσκετε στην περιοχή της Βουδας σε όχι τόσο κεντρική περιοχή , Σας παρακαλώ όποιος έχει σχετικές γνώσεις περι του θέματος να με βοηθήσει γιατί έχω ακούσει πολύ "Ράδιο Αρβύλα" και δεν ξέρω τι να κάνω .
 

nick_

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
καλως ηρθες nick_. Δυστυχως δε γνωριζω απο Βουδαπεστη αλλα, στο booking εριξες μια ματια να δεις τα σχολια των επισκεπτων;
Οσα σχόλια έχω διαβάσει, και για τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία λένε τα καλύτερα, αλλά και για άλλα που διάβασα γενικά δεν υπάρχει κάποιο σχόλειο σχετικά με την εγκληματικότητα και γενικότερα δεν έχω βρεί πληροφορίες σχετικά με το ποιά ειναι καλύτερη περιοχή για διαμονή στην Βουδαπέστη.
 

chris or

Member
Μηνύματα
176
Likes
81
Επόμενο Ταξίδι
Όσλο
Ταξίδι-Όνειρο
Πεκίνο,Λαπώνια,Μάλτα
εγω δυο βραδυα που περπατουσα μονος σε ενα μεγαλο μερος της πολης- πεστης δεν με πειραξε κανενας κ δεν με ενοχλησε ουδεις.Ημουν 3-4 ωρες στυ γυρα και δεν παρατηρησα τιποτα.Το μονο που μου εκανε εντυπ[ωση ητανε τα πολλα ασθενοφορα που ακουγοταν αλλα αυτο μονο την βραδυα της πρωτοχρονιας 2012.
 

Cave_man

Member
Μηνύματα
297
Likes
56
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Και εγω 4 βραδια που έμεινα Βουδαπέστη δεν είχα το παραμικρό προβλημα και γυρνούσαν τα πόδια στο ξενοδοχείο που ήταν απέναντι απο την κλειστή αγορά στο τέλος της vaci u.
 

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.433
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Η Βουδαπέστη αποτελεί μια απλή πρωτεύουσα της Ευρώπης. Υπάρχει νε μεν μια εγκλιματικότητα άλλα είναι αρκετά χαμηλή. Θα σου πρότεινα να προσέχεις μόνο στο Μετρό/τραμ από πορτοφολάδες
 

Panos84

Member
Μηνύματα
185
Likes
68
Ταξίδι-Όνειρο
Los Santos, San Andreas
Μια χαρά ασφαλής πόλη είναι η Βουδαπέστη. Λίγη στοιχειώδη λογική θέλει και προσοχή όπως σε κάθε πόλη του κόσμου και δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα.

Καλύτερα στην πλευρά της Πέστης. Ακόμα και με τα πόδια, μπορείς να περπατήσεις μέχρι το κέντρο. Αυτό που βρήκες στην Βούδα είναι αρκετά μακριά από το κέντρο.Κοίτα και λίγο πιο κεντρικά, προς Deak Ferenc...Νομίζω Danubius Hotel υπάρχει και σε άλλο μέρος της Βουδαπέστης, δεν ξέρω, μήπως είναι αλυσίδα;
 

evie131284

Member
Μηνύματα
154
Likes
24
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη και Μπορα Μπορα
Κι εγω 5 βραδυα που ημουν εκει δεν παρατηρησα κατι...ουτε μας ενοχλησε καποιος..
παρα μονο στην υπογεια διαβαση στην vaci utca ηταν καποιοι αστεγοι που μας ζητησαν χρηματα..αν θες μπορεις να μας πεις περιοδο και χρηματα και να σου προτεινουμε καποιο καταλυμα..
εγω παντως εμενα στο la prima fashion hotel που ηταν σε ενα παραδρομο καθετο στην vaci
 

tupacgr13

Member
Μηνύματα
283
Likes
597
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο!
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Είναι μία από τις αγαπημένες μου πόλεις και την έχω περπατήσει όλη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Η εγκληματικότητα είναι ελάχιστη εκεί. Μήπως έτυχε κανένα περίεργο περιστατικό στο φίλου σου γιατί αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω.
 

msmaria

Member
Μηνύματα
40
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
τον Οκτώβριο που πήγαμε και μείναμε στην Πέστη πάντως και γυρνούσαμε και τα βράδια εννοείτε δεν μας πείραξε άνθρωπος...Μια ήρεμη Ευρωπαική πόλη είναι..και στην Αθήνα να πας βράδυ υπάρχει κίνδυνος να σε σφάξουν...τωρα τι να σου πω...οπως το βλέπει κανεις..
 

nick_

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια.Είμαι πεπεισμένος πλέον ότι οι αρχικές πληροφορίες που έιχα είναι πλήρως λανθασμένες. Και ότι δεν υπάρχει κανένας ιδιαίτερος φόβος. Ευχομαι καλά ταξίδια και υπέροχες στιγμές σε όλους.
 

SILONAM

Member
Μηνύματα
16
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Σιγκαπούρη
Ήμουν Νοέμβριο στη Βουδαπέστη.Αν εκεί υπάρχει εγκληματικότητα στην Αθήνα πρέπει να μην κυκλοφορούμε καθόλου! Εξαιρετικά ασφαλής πόλη.Κανένας κίνδυνος , τουλάχιστον εκεί που θα μείνεις εσύ και γενικά σε όλα τα κεντρικά σημεία.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.218
Μηνύματα
883.969
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom