Καναδάς εκδρομούλα κοντά στο Μόντρεαλ?

froufrouditsa

Member
Μηνύματα
24
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΝΑΔΑΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Παιδιά καλησπέρα.

Βρίσκομαι στο Μόντρεαλ για λίγες μέρες και θα ήθελα να κάνω και μια εκδρομούλα εκτός πόλης. Μου είπαν ότι η φύση τριγύρω είναι υπέροχη. Μήπως εχει πάει κανείς να μου προτείνει μια ωραία εκδρομούλα είτε με τρένο ή να νοικιάσω αυτοκίνητο? Εχω ακούσει και για το Κεμπέκ και θα πάω μια μονοήμερη. Ξέρω ότι τωρα οι περισσότεροι είστε διακοπές, αλλά ελπίζω κάποιος να μπορέσει να με βοηθήσει.
 

nera_gr

Member
Μηνύματα
816
Likes
193
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Στο Κεμπέκ να πας οπωσδήποτε, είναι υπέροχο. Προτείνω επίσης εκδρομή στα λεγόμενα "Eastern Townships", κοίτα εδώ για να πάρεις ιδέες. Eastern Townships tourism Quebec

Για φύση και υπαίθριες δραστηριότητες αξίζει και το Mont Tremblant. Δυστυχώς δεν πήγα, το λιγουρευόμουν όμως. Νομίζω ότι με αυτοκίνητο θα μετακινηθείς πιο εύκολα.
 

froufrouditsa

Member
Μηνύματα
24
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΝΑΔΑΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Τελικά πήγαμε καταρράκτες του Νιαγάρα και στα 1000 νησιά. Ηταν λίγο μακριά αλλά άξιζε τον κόπο. Αύριο θα πάμε Κεμπέκ. Ελπίζω να βοηθήσει ο καιρός γιατί εδω βρέχει. Για τα Eastern Townships μαλλον και γω δεν θα τα καταφέρω να πάω μιας και επιστρέφω μεθαύριο. Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις που μου έστειλες.
 

CLEAN LIFE

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Καλησπερα , επειδη σκεφτομαστε με την γυναικα μου να μεταναστευσουμε καναδα , μαλλον τοροντο , και αλλες πολεις παιζουν , θα σου ηταν μεγαλος κοπος να μου πεις πως ειναι τα πραγματα εκει? οτι νομιζεις γραψε , σε ευχαριστω
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.220
Μηνύματα
884.135
Μέλη
38.912
Νεότερο μέλος
Aza

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom