Ντουμπάι ενδυμασια- καπνισμα στο ντουμπαι

klaire

Member
Μηνύματα
76
Likes
24
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
καλημερα παιδια
αν και πααααααααααααρα πολυ καθυστερημενα σας ευχαριστω πολυ...
παραουσιαστηκαν κατι προβληματα και το ταξιδι τοτε ακυρωθηκε αλλα παμε σε 20 ημερες οποτε οι πληροφοριες σας ειναι χρησιμες....κ βεβαια οταν γυρισω θα γραψω και εντυπωσεις αν και εχω διαβασει απο αλλα μελη τα εχουν γραψει αψογα
 

joss

Member
Μηνύματα
524
Likes
155
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Κατ' αρχας ως πουροκαπνιστης (με ολη τη σχετικη του εντονη δυσφορια που προκαλει στους γυρω) σε ενημερωνω οτι ολα τα Mall εχουν χωρους καπνιστων στις καφετεριες και στοςυ χωρους του ξενοδοχειου. γενικα οι αραβικες χωρες δεν ειναι αντικαπνιστικες (οπως ειπωθεικε παραπανω, εδω καπνιζουν αργιλε, το τσιγαρο θα τους πειραξει?).

Σε ολα τα Mall ειδα πολλες Ρωσιδες (που οι συζυγοι τους εργαζοντουσαν σε τεχνικες εταιρειες) να ειναι ντυμενες με σορτς και "φανελακι" με ακρως αποκαλυπτικο μπουστο. Οι περισσοτεροι πλουσιοι αραβες δεν πολυ δινουν σημασια γιατι εχουν πολλες συζυγους μαζι τους - μια για καθε περισταση! Οι αλλοι που εχουν μονο μια, Ναι, τις κοιταζανε σαν ξερολουκουμα. Γενικα στα Mall οπου κυκλοφορουν ολοι δεν υπαρχει προβλημα. Επισης και στο ξενοδοχειο πολλες Δυτικες κυκλοφορουσαν με το μπικινι και το παρεο τους για να πανε στη πλαζ ή τη πισινα. Απλα στους δρομους και κοντα στη Γκολντ Σουκ που ειναι πολλοι εργατες, θελει λιγο περισσοτερο "ντυσιμο". Προσοχη μονο θελει οταν κανετε ηλιοθεραπεια. Απαγορευεται αυστηρα το τοπλες. Πεςρυσι μια Αγγλιδα τη συνελαβε η αστυνομια γι' αυτο.

Παντως να πω εδω, οτι το Ντουμπαι ειναι το ακρον αωτον της αραβικης υποκρισιας. Ειναι το μερος οπου ολοι οι ευκαταστατοι μουσουλμανοι μπορουν να χαρουν τα λεφτα τους. Εχει διακρητικοτητα ωστε να μπορουν να κανουν τη ντολτσε-βιτα (γυναικες, ποτα κλπ.) που δεν μπορουν να κανουν σε αλλες αυστηρες αραβικες χωρες. Κατα τα αλλα ολοι οταν γυριζουν πισω το παιζουν και καλα αυτηροι και θρησκοληπτοι μουσουλμανοι. Πολυ υποκρισια!
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.502
Likes
8.023
Παντως να πω εδω, οτι το Ντουμπαι .... Εχει διακρητικοτητα ωστε να μπορουν να κανουν τη ντολτσε-βιτα (γυναικες, ποτα κλπ.) που δεν μπορουν να κανουν σε αλλες αυστηρες αραβικες χωρες. Κατα τα αλλα ολοι οταν γυριζουν πισω το παιζουν και καλα αυτηροι και θρησκοληπτοι μουσουλμανοι. Πολυ υποκρισια!

... κια όχι μόνο... είδα και γκεϊ ζευγάρι μουσουλμάνων... άντε τώρα αυτοί να εμφανίζονταν φανερά στη δική τους χώρα!
 

DION7

Member
Μηνύματα
151
Likes
31
Επόμενο Ταξίδι
που???
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η καραιβικη
μπουρτζ ελ αραμπ στο μπαρ στον 27 οροφο δε καπνιζεις κατεβαινεις ισογειο και εξω. αν εχει πολυ ζεστη πας προς την εισοδο να σε χτυπα το ερκοντισιον.....στα μαλ δεν εχω αποψη γιατι επεσα σε ραμαζανι..το πρωι κλειστα ολα...ουτε καφε ουτε φαγητο....τα παιρνεις μαζι σου απο οπου βρεις ανοιχτα και στα κρυφα πινεις τρως και καπνιζεις γιατι προκαλεις..εννοειται εκτος μαλ.....απαραδεκτοι ..θελουν και τουρισμο
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.903
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom