εποχή και ταξίδι.

evangelos30

Member
Μηνύματα
23
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Ταυλάνδη
Όσον άφορά την Νέα Υόρκη νομίζω η χειρότερη εποχή για να πας είναι Ιούλιος-Αύγουστος, λόγω υπερβολικής ζέστης και η πιο κοντινή παραλία είναι μια ώρα μακριά με αυτοκίνητο και δεν λέει τίποτα. Οπότε όποιος σχεδιάζει ταξιδάκι Νέα Υόρκη, προσωπικά πιστεύω πως η καλύτερη εποχή για να πάει κανείς είναι τα Χριστούγεννα...είναι απλά μαγευτικά!
 

mary_a

Member
Μηνύματα
1.180
Likes
110
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Όσον άφορά την Νέα Υόρκη νομίζω η χειρότερη εποχή για να πας είναι Ιούλιος-Αύγουστος, λόγω υπερβολικής ζέστης και η πιο κοντινή παραλία είναι μια ώρα μακριά με αυτοκίνητο και δεν λέει τίποτα.
συγνώμη τώρα, υπάρχει κάποιος που θα πάει στη Νέα Υόρκη και θα σκεφτεί να πάει για μπάνιο?
 

evangelos30

Member
Μηνύματα
23
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Ταυλάνδη
Μαράκι όταν πιάσουν εκεί Ιούλιο-Αύγουστο οι καύσωνες (μιλάμε για 40-45 Κελσίου) και δεν θα την παλεύεις μην πας για μπανάκι, κάθισε 24 ώρες σπίτι στο air condition, τέλεια θα τα περάσεις :) Βέβαια εγώ το σχόλιο μου το έκανα για να αποτρέψω κάποιον να πάει Νέα Υόρκη καλοκαιριάτικα γιατί η πόλη αυτή είναι τέλεια το χειμώνα.
 

ELENAFL

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ FORUM KAI ΟΛΙΓΟΝ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ!!
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΙΧ!!!
ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ, Ή ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΟΒΕΡ?
ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΝΗΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.033
Likes
1.600
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Κατ' αρχήν καλώς ήρθες στο forum. Ιανουάριο στο Σάρμ Ελ Σεϊχ έχει μέση θερμοκρασία 16 βαθμούς και ανώτερη 18 - 19. Όχι ότι καλύτερο για θάλασσα. Μήν γράφεις με κεφαλαία.
 

eleni70

Member
Μηνύματα
341
Likes
132
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
Μια και επέστρεψα λίγες μέρες πριν από Ινδία, μπορώ να πω, πως η υπερβολική ζέστη (43-47 βαθμοί στο Δελχί, στην Άγκρα και το Ρατζαστάν και φτάσαμε τους 50 στην Τζαισαλμέρ) ήταν ανασταλτικός παράγοντας ,ωστε να περιορίσουμε κάποιες μετακινήσεις μας. Επίσης πόλεις όπως η Πουσκάρ και η Ουνταιπούρ, που είναι γνωστές για τις λίμνες τους, αδικούνται, μια και δεν υπήρχε σταγόνα νερό και είχαν ξεραθεί. Όταν έβρεξε κάποια στιγμή και χαρήκαμε για λίγη δροσιά, το μετανιώσαμε μετά από λίγο, μια και δεν υπήρχε ρεύμα και η κατάσταση στους δρόμους ήταν απαγορευτική για περπάτημα (λασπούρα σε συνδυασμό με περιττώματα και κάποιους αρουραίους).
Την ίδια περίοδο η Βομβάη είχε πλυμμήρες.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που την βορειοδυτική Ινδία τουλάχιστον την προτείνουν όλοι από Οκτώβριο μέχρι Απρίλιο.
Βεβαια πάντα παίζει ρόλο, πότε μπορεί να ταξιδέψει κανείς?
Για μας που η μόνη περίοδος για πολυήμερα ταξίδια είναι το καλοκαίρι, αν περιοριζόμασταν στις οδηγίες περί καιρού, δεν θα είχαμε ταξιδέψει σε αρκετές χώρες, που θεωρούνται απαγορευτικές το καλοκαίρι ( βλέπε Αίγυπτος, Νότια Τυνησία, Μέση Ανατολή).
 

ougk

Member
Μηνύματα
15
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ελπιζω Σκανδιναβια
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδια, Αγ Πετρουπολη
Λοιπον εφω εχω αποψη για το Λονδινο το οποιο οσες φορες εχω παει μεσα Μαρτη και εγω και οι φιλοι μου ηταν καλα γιατι δεν ειχε πολλες βροχες και εβγαζε μεχρι και Ηλιο βεβαια θα μου πειτε οτι ο καιρος εχει πλεον τρελαθει. Στο Βερολινο τωρα ο αδερφος μου ειχε παει πριν καποια χρονια πριν απο τα Χριστουγεννα με πολυ χιονι και παγο και ανυποφορο κρυο. Τωρα Ιταλια επειδη εχω βρεθει ο νοτος τους πλησιαζει τον δικο μας καιρο ενω ψηλα στο Βορρα επειδη υπαρχουν οι Αλπεις εχει και το κρυο του αλλα και καποιες βροχες
 

ioannisp

Member
Μηνύματα
242
Likes
45
Επόμενο Ταξίδι
το σκέφτομαι ...
Στην Αίγυπτο πάντως που πήγα πέρυσι τέλη Νοεμβρίου ήταν τέλειος ο καιρός. Από Ασουάν μέχρι και Αλεξάνδρεια είχε περίπου 25 βαθμούς. Ούτε ίδρωνες ούτε κρύωνες. Βέβαια οι ντόπιοι κυκλοφορούσαν με πουλόβερ και μπουφάν ενώ εμείς με κοντομάνικο. Μόνο στη διάρκεια της νύχτας στην κρουαζιέρα στο Νείλο είχε ψύχρα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.173
Μέλη
38.913
Νεότερο μέλος
PanagiotisCPC

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom