Τανζανία βοήθεια για Τανζανία!

Dr Snoopy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
για τα νότια εθνικά πάρκα
Προφανώς εννοείς τα πάρκα Mikumi και Nyerere.Εάν φτάνετε στο Dar es Salam στις 3.30 και αντέχετε μετά το ολονύκτιο ταξίδι να ξεκινήσετε και σαφάρι μπορείτε να το κάνετε.Να σκεφτείτε όμως ότι θα περιμένετε και 3-4 ώρες στο αεροδρόμιο που δεν είναι και ότι καλύτερο.
Τανζανία.JPG

sabas

Member
ναι το καταλαβαίνω πως είναι σκότωμα αλλά μιας και φθάνει τόσο νωρίς η πτήση και είναι value for money (430e turkish) τι άλλες επιλογές εχω? ευχαριστώ πάντως

Dr Snoopy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
Εάν θα έχετε 2 διανυκτερεύσεις στο σαφάρι δεν νομίζω να υπάρχει άλλη επιλογή.Είπες θα πάτε στο Mikumi,ψάξατε και για το Nyerere που είναι μεγαλύτερο ?

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Υπάρχουν και πτήσεις απο τη Ζανζιβάρη για το Ιρίνγκα ή το αντίστροφο from Zanzibar City to Mikumi . Δες μήπως σας παίρνει και βολεύει κάτι τέτοιο για να μειώσεις το χρόνο της μετάβασης.

Αν αποφασίσετε να πάτε στο Nyerere, έχω διαβάσει (δεν έχω πάει) οτι το Selous Game Reserve αξίζει. Δες και έναν τρόπο μετάβασης from Zanzibar City to Selous Game Reserve

sabas

Member
Εάν θα έχετε 2 διανυκτερεύσεις στο σαφάρι δεν νομίζω να υπάρχει άλλη επιλογή.Είπες θα πάτε στο Mikumi,ψάξατε και για το Nyerere που είναι μεγαλύτερο ?
το εχω δει αλλά δεν το έχω ψάξει γιατί στις κριτικές ( tripadvisor & google) είναι τεράστια η διαφορά

sabas

Member
Υπάρχουν και πτήσεις απο τη Ζανζιβάρη για το Ιρίνγκα ή το αντίστροφο from Zanzibar City to Mikumi . Δες μήπως σας παίρνει και βολεύει κάτι τέτοιο για να μειώσεις το χρόνο της μετάβασης.

Αν αποφασίσετε να πάτε στο Nyerere, έχω διαβάσει (δεν έχω πάει) οτι το Selous Game Reserve αξίζει. Δες και έναν τρόπο μετάβασης from Zanzibar City to Selous Game Reserve
μόνο για το αεροδρόμιο του νταρ εσ σαλααμ είναι τόσο φθηνές οι πτήσεις

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
βρίσκω με turkish 430-460e για Dar es Salam . φτάνει 03΄30 κ λέω μήπως βολεύει να ξεκινήσουμε σαφάρι κατευθείαν(νομίζω κατα τις 06'00 ξεκινάνε) κ όταν είναι να φύγουμε είδα πτήσεις απο ζανζιβαρη για dar es salam ανα μισή ώρα..
Πώς το σκέφτεσαι να φτάσετε από το Νταρ Ες Σαλάμ στο Μικούμι; Αν πάτε οδικώς υπολογίστε 6 - 7 ώρες τουλάχιστον σε δρόμο με πολύ κακές συνθήκες κυκλοφορίας (εμάς μας παρέλαβε από το αεροδρόμιο οδηγός του ξενοδοχείου που θα μέναμε στο Μικούμι). Αυτό σημαίνει ότι η πρώτη μέρα είναι πρακτικά χαμένη.
Υπάρχουν και πτήσεις για κάποια μικρά αεροδρόμια εκεί γύρω αλλά απ' ότι θυμάμαι οι τιμές ήταν απλησίαστες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.096
Μέλη
39.841
Νεότερο μέλος
timefortravelling

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom