Dr Snoopy
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν.Ζηλανδία
το εχω δει αλλά δεν το έχω ψάξει γιατί στις κριτικές ( tripadvisor & google) είναι τεράστια η διαφοράΕάν θα έχετε 2 διανυκτερεύσεις στο σαφάρι δεν νομίζω να υπάρχει άλλη επιλογή.Είπες θα πάτε στο Mikumi,ψάξατε και για το Nyerere που είναι μεγαλύτερο ?
μόνο για το αεροδρόμιο του νταρ εσ σαλααμ είναι τόσο φθηνές οι πτήσειςΥπάρχουν και πτήσεις απο τη Ζανζιβάρη για το Ιρίνγκα ή το αντίστροφο from Zanzibar City to Mikumi . Δες μήπως σας παίρνει και βολεύει κάτι τέτοιο για να μειώσεις το χρόνο της μετάβασης.
Αν αποφασίσετε να πάτε στο Nyerere, έχω διαβάσει (δεν έχω πάει) οτι το Selous Game Reserve αξίζει. Δες και έναν τρόπο μετάβασης from Zanzibar City to Selous Game Reserve
Πώς το σκέφτεσαι να φτάσετε από το Νταρ Ες Σαλάμ στο Μικούμι; Αν πάτε οδικώς υπολογίστε 6 - 7 ώρες τουλάχιστον σε δρόμο με πολύ κακές συνθήκες κυκλοφορίας (εμάς μας παρέλαβε από το αεροδρόμιο οδηγός του ξενοδοχείου που θα μέναμε στο Μικούμι). Αυτό σημαίνει ότι η πρώτη μέρα είναι πρακτικά χαμένη.βρίσκω με turkish 430-460e για Dar es Salam . φτάνει 03΄30 κ λέω μήπως βολεύει να ξεκινήσουμε σαφάρι κατευθείαν(νομίζω κατα τις 06'00 ξεκινάνε) κ όταν είναι να φύγουμε είδα πτήσεις απο ζανζιβαρη για dar es salam ανα μισή ώρα..