ερωτηση για ανευρεση αεροπορικων εισητηριων

skiouros82

Member
Μηνύματα
727
Likes
53
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
"καθώς συνήθως ο ταξιδιωτικός μου πράκτορας βρίσκει φτηνότερες πτήσεις."

και πανω σαυτο θα ηθελα οι εμπειροτεροι να μου δωσουν τα φωτα τους.μεχρι στιγμης στα λιγοστα ταξιδια που εχω κανει εχω κλεισει εισητηρια απο το internet με μεγαλη ευκολια.για το επομενο μου ταξιδι ομως,δυσκολευομαι να βρω πτησεις και να τις συνδεσω μεσα σε μια μερα.σε τετοιες περιπτωσεις απευθυνεστε σε ταξιδιωτικο πρακτορα?και οταν λεμε ταξιδιωτικος πρακτορας ειναι κατι διαφορετικο απο το ταξιδιωτικο γραφειο?ή μπαινω σε ενα ταξιδιωτικο γραφειο και τους ρωταω αν μπορουν να μου κλεισουν μονο εισητηρια?:roll:
 

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.784
Likes
1.111
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
φίλε σκίουρε ταξιδιωτικός πράκτορας είναι αυτός που είναι στο γραφείο αν ψάχνεις εισητήριο λίγο μπερδεμένο και δυσκολεύεσαι να κλέισεις απο ιντερνετ τότε πάνε σε γραφείο επίσης ο πράκτορας προτείνεται σε πτήσεις από εταιρείες που δύσκολά θα βρεις κάποιον άμα γίνει η στραβή, πολλές εταιρείες δεν πωλούν από ίντερνετ one-way εισητήρια ή μάλλον πωλούν σε εξωφρενικες τιμές. εσύ τι συνδιασμό θέλεις να κάνεις?
 

skiouros82

Member
Μηνύματα
727
Likes
53
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
προσπαθω να κλεισω εισητηρια απο θεσσαλονικη για ρευκιαβικ(εννοειται με ενδιαμεση σταση).δεν με ενδιαφερει ποια θα ειναι αυτη.ψαχνω κατι που να μην ξεφευγει οικονομικα γιατι το θελω ιουνιο ή ιουλιο.εχω ψαξει σε διαφορες εταιρειες αλλα δεν ταιριαζουν μεταξυ τους οι ωρες και οι ημερομηνιες.βρηκα εναν συνδυασμο aegean και airberlin συνολο 450ευρω το ατομο ,που ειναι πολυ καλη τιμη αλλα και αυτη ειναι λιγο προβληματικη.γι αυτο σκεφτομουν για πρακτορα που δεν το εχω δοκιμασει ομως ποτε και επισης δεν ξερω που να παω!εννοειται οτι θα το παλεψω ακομη λιγο μονη μου αλλα...
 

trapper

Member
Μηνύματα
355
Likes
54
Γειά σου σκιουρίνα.

Είναι όπως καταλαβαίνεις λίγο δύσκολη η διαδρομή που διάλεξες. Πάντως η τιμή <?500 πρέπει να είναι καλή.
Νομίζω ότι σε πρακτορείο θα βρούν δρομολόγιο όπως το θέλεις ακριβώς, αλλά στην περίπτωση αυτή δεν θα μπορείς να ζητήσεις και φθηνή τιμή ταυτοχρόνως. Δίνουν προτεραιότητα στις ώρες όχι στις τιμές, ούτε στις εταιρίες. Και φυσικά θα ασχοληθούν με σένα οπότε μια λογική αμοιβή θα είναι υπολογισμένη. Συνήθως για 1 ώρα απασχόληση θα χρεώσουν ?50-100

Δες λίγο και τα παρακάτω:
4/6/2009 10:20-12:05 SKG-DUS ?89 airBerlin
4/6/2009 21:35-22:55 DUS-KEF ?149 airBerlin

4/6/2009 11:10-12:40 SKG-SXF ?37 Easyjet
4/6/2009 22:00-23:30 SXF-KEF ?178 icelandExpress

15/6/2009 00:45-10:10 KEF-DUS-VIE ?159 airBerlin
15/6/2009 12:50-15:35 VIE-SKG ?69 SkyEurope

το σύνολο είναι εκεί που το θέλεις

Σου εύχομαι καλό ταξίδι, για εκεί που το θέλεις φυσικά.
 

skiouros82

Member
Μηνύματα
727
Likes
53
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
γεια σου και σενα trapper,σευχαριστω για τον χρονο σου. αρχικα πιστευα οτι θα παω κατα λονδινο πλευρα με easy jet,αλλα οι ωρες της icelandexpress ειναι απιστευτα δυσκολες.κατα dusseldorf το βλεπω.αυτα στις 4/6/09 ειναι πολυ καλα που βρηκες αλλα δυστυχως δεν με βολευει η ημ/νια.απο τις 8/6 και μετα.ποιο αεροδρομιο ειναι το sxf?
50-100ευρω την ωρα?αυτην την δουλεια επρεπε να κανω!
απο οτι καταλαβα θελει πολυ ψαξιμο και τρελλους συνδυασμους εταιρειων!
 

trapper

Member
Μηνύματα
355
Likes
54
SXF = Schoenfeld, Berlin

50? είναι συνηθισμένο, υπάρχουν πολλοί φόροι, ΙΚΑ, ΦΠΑ, εισόδημα, επιμελητήριο κλπ που πρέπει να πληρωθούν και φυσικά μισθοί, ενοίκιο, διαφήμιση, ΟΤΕ, ΔΕΗ, όλα απο κάθε ώρα παρχόμενης υπηρεσίας. Ναί έπρεπε να κάνεις αυτή τη δουλειά, χωρίς όμως όλα τα παραπανω έξοδα.
 

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.784
Likes
1.111
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
το να κάνεις μία ερώτηση δε κοστίζει, το κέρδος του γραφείου προκύπτει μόνο αν αγοράσεις το εισητηριο ( πραγμα που προυποθέτει να σε ικανοποιήσουν )
 

comantante

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Χαιρετώ όλους του φίλους!!!

Είμαι πολύ χαρούμενος που επικοινωνώ με ανθρώπους που αγαπούν τα ταξίδια και τις εμπειρίες που μπορεί να αποκομίσει κανείς από αυτά.

Παρακολουθώ το σάιτ εδώ και καιρό, κι ομολογώ ότι μου έχει αρέσει πολύ.

Ελπίζω να συνεχιστεί η καλή δουλειά, κι εγώ -όπως κι όλοι- να πραγματοποιήσω τα ταξίδια που ονειρεύομαι καιρό.

Πάμε στο επίμαχο θέμα.

Πρόκειται να ταξιδέψω προς το εξωτερικό τον Μάιο και τον Ιούνιο δύο φορές κι είναι η πρώτη φορά που θα κλείσω αεροπορικά εισητήρια μέσω ίντερνετ.

Συγκεκριμένα σκοπεύω να πάω περίπου στα μέσα Μαϊου στο Ντίσελεντορφ και να επιστρέψω αρχές Ιουνίου από Ν.Γαλλία ή Β. Ιταλία.

Ενώ αργότερα το καλοκαίρι έχω σκοπό να βρεθώ για λίγο στην Βιέννη και να επιστρέψω από εκεί.

Το "πρόβλημά" μου είναι πως επειδή δεν έχω ιδέα από το πως λειτουργούν οι αεροπορικές εταιρείες κι ιδιαίτερα οι χαμηλού κόστους, έχω μπερδευτεί λίγο με τα έξτρας που έχουν (ασφάλειες, κρατήσεις θέσεων, ουρές αναμονής, μπαγάζια κτλ). Τί από αυτά είναι σημαντικά; Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω; Επειδή ίσως θα έχω αρκετά πράγματα πώς να το διαχειριστώ;

Κατά τα φαινομενα η εταιρεία που θα χρησιμοποίησω για Γερμανία θα είναι η TUI και για Βιέννη η SkyEurope. Γνώμες;;;

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την επιστροφή. Το πρόγραμμα μου λέει Γερμανία κι από εκεί με ιντερέιλ για Βρυξέλλες και Γαλλία. Μπορεί να περάσω κι από Ιταλία (όχι για να μείνω). Έχει κανείς καμιά ιδέα για αεροπορικά από Μιλάνο Βενετία κτλ για Θεσσαλονίκη ή Αθήνα (3-5/6/09);;; Επιπρόσθετα σκέπτομαι να γυρίσω ίσως με τραίνο και καράβι μέσω Ιταλίας, αλλά επειδή θα είμαι μόνος και δεν έχω εμπειρία μου φαίνεται κάπως. Αν το έχει κάνει κάποιος πάντως θα με βοηθούσε η εκτίμησή του.

Συγγνώμη αν υπάρχουν αντίστοιχα θέματα ανοικτά στο φόρουμ, αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι...
 

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Για TUI δεν ξέρω να σου πω πως λειτουργεί αλλά αν περιμένεις λίγο θα σου πει o trapper που έχει γνώσεις επί του θέματος.
Όσον αφορά την Sky Europe το εισιτήριο που κλείνεις αν δεν βάλεις κανένα έξτρα έχεις δικαίωμα να μεταφέρεις μια μόνο χειραποσκευή μέχρι 5 κιλά περίπου οπότε καλό είναι να προσθέσεις τις χειραποσκευές από τα έξτρα.
 

efi.hania

Member
Μηνύματα
624
Likes
938
Ταξίδι-Όνειρο
papua
μιλανο - αθηνα 3/5 62ε easy jet
extra11ε για μια βαλιτσα
και ασφαλεια δε στοιχιζει και πολλα καλο ειναι να την εχεις.
οσο για speedy boarding και βλακειες σιγα μην πληρωνεις για να μην περιμενεις 5λεπτα
 

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Συνεχίζω για Sky Europe.
Την ασφάλεια δεν την χρειάζεσαι κατά τη γνώμη μου οπότε αγνόησέ την όπως αγνόησε και την επιλογή θέσης που προτείνει. Δεν υπάρχει περίπτωση έτσι κι αλλιώς να κάτσεις όρθιος! Απλά δεν θα έχεις τη δυνατότητα επιλογής θέσης αφού ίσως κάποιοι άλλοι έχουν πληρώσει για θέση.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.981
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom