ερωτηση για εξωτερικο σκληρο...

giota1

Member
Μηνύματα
386
Likes
89
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
γεια σας, θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος? θελω να αγορασω εξωτερικο σκληρο και ενω εχω μπει στο σαιτ του κωτσοβολου δε ξερω τι να παρω. να μη ξεπερναει τα 100?, να παιρνει usb να σας πω πρωτα απ'ολα οτι ειμαι ολιγον τι ασχετη με τη τεχνολογια, εχω το λαπτοπ aser και εχει υπερβολικα μικρη μνημη. εχετε να μου προτεινετε τιποτα? ευχαριστω
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εγώ έχω να σου προτείνω να μπεις σε ένα site που να ασχολείται πιο εξειδικευμένα με τα hardware υπολογιστών και θα βρεις πληθώρα καλών και φτηνών πραγμάτων.Έχουν πέσει πολύ οι τιμές σε αυτά πλέον.

Επειδή δεν μου αρέσει να σε κατευθύνω σε μία μόνο λύση ή μαγαζί διάλεξε μόνη σου.

1
2
3

Απλώς πιστεύω ότι θα σου είναι βολικό να κοιτάξεις αυτούς που δεν θέλουν εξωτερική τροφοδοσία αλλά αρκούνται στην ενέργεια του USB.
 

giota1

Member
Μηνύματα
386
Likes
89
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
ευχαριστω πολυ, θα το ψαξω.:p:p:p
 

toula

Member
Μηνύματα
29
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
τι εννοεις να περνει usb ? θες να συνδεετε κατευθειαν μονο με usb η δεν σε πειραζει να θελει και ρευμα ? γενικα αυτοι που συνδεονται με ρευμα ειναι αρκετα πιο φτηνοι μπες να ριξεις μια ματια e-shop.gr γενικα εχω δει οτι πολυ καλες τιμες.
 

Sokratis

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
1.056
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Γεια σου, οι τιμες στους εξωτερικους σκληρους με χωρητικοτητα στα 300 gb συνηθως ειναι κατω απο 100 ευρω, μπορεις να βρεις πολλους. Αν εχεις φορητο υπολογιστη κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερα να παρεις χωρις τροφοδοσια απο πριζα για να γλυτωσεις απο τα καλωδια. Αν εχεις Mac και μπορεις να δωσεις παραπανω χρηματα παιρνεις το time capsule και ξενοιαζεις για παντα στο θεμα του backup & του εξωτερικου δισκου για αποθηκευση και μαλιστα ασυρματα χωρις να γεμιζει ο τοπος με καλωδια.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.210
Μηνύματα
883.805
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom