εσείς και ....τα pet!!!

Μηνύματα
34
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Νορμανδία
Ταξίδι-Όνειρο
το...ψάχνω ακόμη !
Eγώ μετά που έχασα ένα γάτο πανεμορφο που ειχα 6 χρόνια είχα πει δεν θα παρω αλλο ζωακι αλλά μου φέρανε φίλοι ένα γατακι το οποίο το είχαν πετάξει σε σακούλα σκουπιδιών με κλειστά ματάκια ακόμα κι ενω είπα αν ζήσει θα το δώσω τελικά την κράτησα.Μετακομίσαμε μαζί από Σαντορίνη Αθήνα, και τελικά ζούμε 5 χρόνια μαζί.Το όνομα αυτής Τάνα κι αν απορείτε από που βγαίνει είναι γιατί κάνει πολλές σουλτανιές....;)
Kαλημέρα domenica..ευρηματικό το όνομα που διάλεξες για την γάτα σου :)
 

domenica

Member
Μηνύματα
63
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
??????
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΚΑΛΑΠΑΓΚΟΣ
Καλημέρα...Κι ετσι τη συστηνω πάντα.Τάνα από το Σουλτάνα μην έχουμε και παρεξηγήσεις...:D
 
Μηνύματα
34
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Νορμανδία
Ταξίδι-Όνειρο
το...ψάχνω ακόμη !
Καλημέρα...Κι ετσι τη συστηνω πάντα.Τάνα από το Σουλτάνα μην έχουμε και παρεξηγήσεις...:D
Παρεξηγημένα μεταφράζουν όσοι ψάχνουν την...παρεξήγηση :lol:
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
ειδες το γατάκι γιώργο ?? ήταν γραφτο του να ζήσει...
πρίν 2 βδομάδες μάζεψα και εγώ απο σκουπίδια ένα.το τάισα με την συριγγα,και σε λίγες μέρες το πήγα στο χωριό στην μητέρα μου .ειναι οι καλύτερες φίλες τώρα ....ειναι ωραίο να δίνεις πνοή σε ζωάκια πεταμένα ...με βλέπω σε λίγο να μαζεύω ολα τα αδεσποτάκια της πόλης ....σαν τις τρελές του φιλοζωικού ....εχω και τον διάβολο την φανή ,που ζηλεύει και μου κάνει την ζωή φυσαρμόνικα ...το ...μωρό ...μου!!!
 

latina

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
298
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
γεια σας!ειμαι και εγω μια σκυλομανα και θελω με την σειρα μου να σας συστησω το "παιδι" μου, την μεγαλη μου αδυναμια!!ειναι η πολυξενη!ειναι κανισακι, καταλευκη και τρισχαριτωμενη!ειναι 9 χρονων και την εχω υιοθετησει απο οταν ηταν 1 μηνος!ουσιαστικα μεγαλωσαμε μαζι και ειναι μελος της οικογενειας!ειναι σαν ανθρωπος,ειναι η πιο πιστη μου φιλη, κοιμομαστε μαζι και ξυπναμε μαζι!της μιλαω και με καταλαβαινει..!παντα καταλαβαινει!και ολο με κοιταζει με τα καταμαυρα ματακια της!ειναι πολυ λιχουδα και γιαυτο ολη την ωρα ζητιανευει!επισης φοβαται πολυ τους θορυβους..οποτε ριχνει κεραυνους ή ακουσει πυροτεχνηματα τρεμει και ερχεται τρεχοντας στην αγκαλια μου!στα ταξιδια μου στο εξωτερικο δεν την παιρνω ποτε μαζι, νομιζω οτι θα κατατρομαζε στο αεροπλανο!την αφηνω παντα με την μαμα και την γιαγια μου, με τις οποιες περναει καλα!το καλοκαιρι ομως οταν φευγουμε και οι 3 για διακοπες σε καποιο νησι, τοτε την παιρνουμε παντα μαζι και ποτε δεν δημιουργει προβλημα..δυστυχως δεν μπορω να την εμπιστευτω σε καποιον τριτο!φοβαμαι πολυ και δεν ησυχαζω!να δω τι θα κανω αν χρειαστει να παω για μεταπτυχιακο εξω..μαλλον θα την παρω μαζι!γιατι να φυγω χωρις την πολυξενη μου ειναι απλα αδυνατον!
απο εκει και περα γενικα εχω τρελα με τα σκυλακια!παντα τα προτιμουσα απο τις γατες(αν και δεν εχω τιποτα εναντιον των τελευταιων, τις οποιες ταϊζω με καθε ευκαιρια)..ταϊζω ο,τι αδεσποτο βρω στον δρομο και ουκ ολιγες φορες τα μαζευω και στο σπιτι και τα περιποιουμαι μεχρι να τους βρω οικογενεια(η πολυξενη εννοειται πως αλλαζει χρωματα απο την ζηλεια της και μου κραταει μουτρα)!προσφατα βρηκα ενα καταλευκο μικροσωμο σκυλακι, το ειχα στο σπιτι για 3 μερες μεχρι που βρηκα σπιτι να το υιοθετησει!χαρηκα πολυ!ξερω πως ετσι δεν λυνω το προβλημα, που ειναι γενικοτερο και εχει παρει τεραστιες διαστασεις, αλλα κανω ο,τι μπορω!δυστυχως, οσο υπαρχουν ασυνειδητοι και ανευθυνοι ανθρωποι και κρατος που συνεχιζει να αγνοει τα δικαιωματα των ζωων και να αντιμετωπιζει τα ζωα νομικα ως "πραγματα", το προβλημα των αδεσποτων δεν προκεται να λαβει τελος..
 

Menia21

Member
Μηνύματα
781
Likes
2.020
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Βρε παιδιά, πραγματικά πολύ χαίρομαι που είμαστε αρκετοί οι ζωόφιλοι! Μακάρι να ευαισθητοποιηθεί κι άλλος κόσμος, η συγκατοίκηση με ένα ζωάκι σου μαθαίνει τόσα πράματα όσα δεν μπορείς να φανταστείς! Και η αγάπη που παίρνεις είναι αγνή και απεριόριστη...
 

Zacharoula

Member
Μηνύματα
228
Likes
109
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Ο κόσμος όλος.
Hρθε και η δική μας σειρά...
Εχω ένα Μαλτεζάκι 2 μηνών που είναι πολύυυυυυυ ζωηρό και το όνομα του είναι Casper.Είναι πολύ μικρό (θα φτάσει 2.5-3 κιλά), άσπρο και χονδρούλι.Μοίαζει με μπαλίτσα! Λατρεύει να μασουλάει ό,τι βρεί στο δρόμο του και είναι πολύ σκανταλιάρικο!Οταν ακούει κουδουνι,τρελαίνεται απο την χαρά του και τρέχει κατευθείαν στη πόρτα καθώς είναι κοινωνικότατος!Το βράδυ κοιμόμαστε αγκαλίτσα διαφορετικά με αφήνει άγρυπνη και είναι πολύ επιλεκτικός ως προς την τροφή του.
Το μόνο μας πρόβλημα είναι που κάνει πιπί 300 φορές την ημέρα και η σφουγγαρίστρα έχει πάρει φωτιά.Δαγκώνει πολύ καθώς πονάνε τα δοντάκια του και κλαίει όταν δεν είναι κανένας δίπλα του.
Εχω ήδη εθιστεί μαζί του και δεν θα τον άλλαζα για τίποτα.
Π'ερα απο αυτό,έχω δύο πουλάκια και ένα ενυδρείο με άγρια ψάρια.
 
Μηνύματα
122
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
Καλαβρυτα Σ/Κ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ...
Λοιπον ας πω και εγω.Ενα λαμπραντορ χρυσο τον Ρουντη μου 8 μηνων απλα τελειο...
Ενα γατο τρελο ασπρο τον Μαρκο με ενα ματι γαλαζιο και ενα πρασινο το γιατι ποτε δεν το εμαθα...
Και αλλο ενα τρελο ζωακι ονοματι ΚΟΚΟ παπαγαλος με κοκκινη ουρα 18 χρονων τεραστιο που μιλαει.Μας τον ειχε φερει ο θειος μου απο Αφρικη.Πολυ γελιο.
Να γαυγιζει ο παπαγαλος να γαυγιζει και ο Ρουντης.
Αυτα...
 

Christian

Member
Μηνύματα
595
Likes
95
Εγω εχω ενα αρσενικο κανελι ντοπερμαν (εχω αδυναμια σ'αυτη την ρατσα)που αισιος εκλεισε το δεκατοτριτο ετος της ζωης του,με λιγα λογια ειναι παππους πλεον.:)
 

erminathess

Member
Μηνύματα
566
Likes
321
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Οταν τον είδα για πρωτη φορά στο κλουβί, του απλωσα το χερι και του είπα "εσυ εισαι ο δικός μας?" κ αυτός, ανυπομονωντας να ξεφυγει απο την κολαση που ζουσε, μου πιπιλισε απαλα το δαχτυλο...
4 χρονια τωρα ειμαστε αχωριστοι. Μονο τα ταξιδια μας χωριζουν πια αλλα ακομη και σ'αυτα καθε φορά που τον σκεφτομαι, δακρυζω απο αγαπη..
Αλφι σ ευχαριστω που ηρθες στη ζωη μου και την αλλαξες ..

Αν εχετε τη δυνατοτητα, μην το σκεφτεστε, παρτε ενα ζωακι, θα σωσετε μια ψυχη
μα πανω απο ολα θα γαληνεψετε τη δικη σας
 

traveladdict

Member
Μηνύματα
1.380
Likes
1.341
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Έχω έναν σκύλο κόπρο που τον μάζεψα από το δρόμο και είμασε αχώριστοι. Τώρα θα του βγάλω και διαβατήριο να τον έχω μαζί μου και σε κανένα ταξιδάκι.
Μάζεψα επίσης και δυό γάτους - ευτυχώς στειρωμένοι πλέον - και το σπίτι έχει γίνει τσίρκο μεντράνο. Ζημιές δεν κάνουν και είναι πολύ κοινωνικά ζώα. Η πλάκα είναι όταν κυνηγιούνται και τρέχουν από το ένα μπαλκόνι στο άλλο και βγαίνουν οι γείτονες και κάνουν χάζι.
 

mfish

Member
Μηνύματα
1.378
Likes
1.280
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
τι καλα ειναι τα ζωακια....και ποσα πολλα μαθαινεις απο τη συγκατοικηση μαζι τους...εγω εχασα την αγαπη μου πριν λιγο καιρο μετα απο 5 χρονια που ειμασταν μαζι! Για μια βδομαδα εκλαιγα και ακομα οταν τον θυμαμαι πεφτω ψυχολογικα...Ειχε προβληματα υγειας απο 6 μηνων, καποια φορα ειχε μεινει παραλυτος για 3-4 βδομαδες και καθομουν μεσα στο σπιτι μαζι του ολο αυτο το καιρο,μας ειπαν οτι οι πιθανοτητες να ζησει ηταν 1% και ομως με φροντιδα τα καταφερε αλλα 4,5 χρονια, ηξερα οτι ο αποχωρισμος μας θα ειναι συντομος, αλλα και παλι σε πληγωνει πολυ! δε νομιζω να αποκτησω αλλο κατοικιδιο συντομα...Ειχε μεγαλωσει σα φοιτητης καθως σκυλακι φοιτητριας, ξενυχτουσε μαζι μου οταν διαβαζα, πηγαιναμε σε σπιτια , ακομα και σχολη ειχε ερθει...Ο μικρος μου ηταν και πολυταξιδευμενος εντος συνορων, απο Νοτια Λακωνια ως Βορεια Ελλαδα ,ειχε παει και διακοπες στο πηλιο το προηγουμενο καλοκαιρι! Αν καποτε αποκτησω παιδια σιγουρα θα φροντισω να μεγαλωσουν με ζωακια, σε κανουν καλυτερο ανθρωπο!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.205
Μηνύματα
883.762
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom