EasyJet η easy jet δεν ειναι και τοσο easy

ΛΑΜΠΡΙΝΗ

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Εχθες 9 το πρωι εκανα μια κρατηση στην easy jet για ενα ευρωπαικο προορισμο μετα απο 3 μηνες. ολα καλα αλλα κατι προεκυψε το ιδιο βραδυ και αποφασισα οτι δεν θα το κανω αυτο το ταξιδι (2 ατομων). Την αμεσως επομενη ημερα τηλ στο τηλεφωνικο κεντρο της εταιρειασ και ηταν εκτος λειτουργιας (εξυπηρετει απο τισ 8 το πρωι εως τις 8 το βραδυ) οποτε επιασα γραμμη στις 12 το πρωι που φτιαχτηκε. Και μου ειπαν οτι δεν επιστρεφεται το ποσο των 265 ευρω αλλα μονο τα 24 ευρω απο τους φορους γιατι εχουν περασει οι 24 ωρες. Τους εξηγησα οτι σας τηλ , αλλα και στο γκισε του αεροδρομιου, ομως δεν λειτουργουσε. Ειπε δεν γινεται.- Εχω κανει παρα πολλα ταξιδια και μπορω να πω οτι θελω να σεβονται τους πελατες τους οπως παρα πολλες αλλες εταιρειες και low cost.
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Αν εσύ δεν ξέρεις τους κανόνες σύμφωνα με τους οποίους αγόρασες τα εισιτήρια δεν σου φταίει καμιά εταιρία... έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε ότι αν κάτσει στραβή και δυστυχώς κάποιο ταξίδι πρέπει να ακυρωθεί τα λεφτά πάνε περίπατο... και αυτό ισχύει όχι μόνο στις loco αλλά και στα φτηνά ναύλα των regular... το παιχνίδι ευτυχώς ή δυστυχώς έτσι παίζεται, δεν μπορεί να τα έχεις όλα δικά σου...
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Και μου ειπαν οτι δεν επιστρεφεται το ποσο των 265 ευρω αλλα μονο τα 24 ευρω απο τους φορους γιατι εχουν περασει οι 24 ωρες.
Μόνο 12EUR φόροι το άτομο? Για ποιο προορισμό?
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.701
Likes
6.315
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
κακός προγραμματισμός εκ μέρους σου.
εύχομαι στους τρεις μήνες να το ξαναμετανοιώσεις και να πας
 

coco_

Member
Μηνύματα
1.325
Likes
1.801
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Αν και εγω τα εχω πάρει με την easy που άλλαξε την ωρα πτήσης και δεν με βολεύει, παρόλα αυτά έχω να πώ ότι εχθές που πήρα κατα τις 9 το πρωι σε ένα νούμερο 812 200... με εξυπηρέτησαν άμεσα και από τότε μου έχουν στείλει άλλα δύο μειλ σχετικά με το αίτημα μου και αν είμαι ευχαριστημένη με την εξυπηρέτηση.
Επίσης στην δικιά μου περίπτωση είπαν ότι χρήματα δεν επιστρέφονται αλλά μπορούν να μου δώσουν ένα voucher με την αξία που πλήρωσα και να το χρησιμοποίησω εντός 6 μηνών
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.194
Μηνύματα
883.516
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom