ιδεες για εκδρομη ελλαδα μεσα στον οκτωβρη;

paefstra

Member
Μηνύματα
13.046
Likes
41.135
Αν και ασυνήθιστη πρόταση, ένα από τα ωραιότερα φθινοπωρινά Σαββατοκύριακα το έχω περάσει στη Σύρο, που δεν την επιλέγουν πολλοί για τέτοια εποχή. Την χάρηκα περισσότερο παρά την εποχή που βουλιάζει από κόσμο! Και τα πλοία βολεύουν μια χαρά και βρίσκεις δωμάτιο αμέσως.
 

thessaris

Member
Μηνύματα
599
Likes
871
Όπως είπε και η alisaxni βασικό είναι να μας πεις που μένεις για να σου προτείνουμε προορισμούς.
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.631
Likes
12.454
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

mariaps7

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Παιδιά συγγνώμη που δε σας έδωσα λεπτομέρειες. Αθήνα μένω και γενικά δεν έχουμε κάποιο ξεχωριστό γούστο. Το Πήλιο το σκέφτηκα και εγώ αλλά έχουμε ξαναπάει οπότε θα θέλαμε κάπου αλλού. Για το Καρπενήσι ποια είναι η γνώμη σας; Αλλιώς σκεφτόμουν και Αράχωβα και τα μέρη εκεί γύρω.
 

alisaxni

Member
Μηνύματα
77
Likes
56
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη
Ταξίδι-Όνειρο
Ολόκληρη η υφήλιος...
Καρπενησι οντως πολυ ομορφο, αλλα καλο ειναι να εχεις και ενα μεταφορικο για να πας Μικρο-Μεγαλο Χωριο και Προυσιωτισσα. Οταν ειχα παει εγω, ειχαμε περιοριστει στην πολη καθως no car και χασαμε πολυ καλυτερα!
Επισης σκεψου για το ομορφο Γαλαξειδι. Εγω θα πηγαινα τρεχοντας! :p Αραχωβα ασε την απο Οκτωβρη καλυτερα...
Υπαρχει και στην Πελοποννησο η Ζαρουχλα, που συνδυαζεται με λιμνη Τσιβλου και μπορεις να κανεις και ενα περασμα απο το οινοποιειο Αχαια Κλαους στην Πατρα (ψαξε σχετικα-πολυ καλο).
Σαφως η Μονεμβασια ειναι μια ρομαντικη και ομορφη λυση για ολες τις εποχες, αν και λιγο μακρια. το Γυθειο ομως, απο το νομο Λακωνιας ειναι πιο κοντα και ο,τι πρεπει για ενα Σ/Κ στην γραφικη πολη.
Φανταζομαι Ευβοια θα την εχεις γυρισει οποτε δεν το επεκτεινω.
Και μετα υπαρχει και η λιμνη Πλαστηρα, την οποια φανταζομαι θα εχεις ηδη επισκεφτει...
 

alma

Member
Μηνύματα
3.729
Likes
15.112
Αν δεν έχεις πάει Καρπενήσι να πας.Έχει υπέροχη φύση και μπορείς να κάνεις εκδρομές σε Κορυσχάδες,Βουτυρο,Μικρό και Μεγάλο Χωριό και φυσικά Μονή Προύσσου.
 

Krazykat

Member
Μηνύματα
268
Likes
543
Θα συμφωνήσω κι εγώ για Ευρυτανία (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... ;)). Είναι το μόνο μέρος στην Ελλάδα που έχω ευχαριστηθεί τόσο πολύ το φθινόπωρο. Πανέμορφη, με εναλλαγές, υπέροχη φύση... Κατά τη γνώμη μου, βέβαια, και να μη μείνεις καθόλου Καρπενήσι δεν έγινε και τίποτα. Μια σύντομη επίσκεψη αρκεί, αλλά το ξενοδοχείο σου μπορείς να το κλείσεις και σε Μεγάλο ή Μικρό Χωριό, που είναι ασύγκριτα πιο όμορφα.

Επειδή όμως βλέπω ότι ενδιαφέρεσαι για Οκτώβρη, να πω ότι και στο πιο ωραίο χωριό της ορεινής Ναυπακτίας γίνεται η γιορτή του Κάστανου στις αρχές του Οκτώβρη (Γιορτή Κάστανου στην Άνω Χώρα | Ναύπακτος και Ναυπακτία, τουριστικός οδηγός, ξενοδοχεία, φαγητό, έξοδος.). Δες μήπως σε ενδιαφέρει να το συνδυάσεις.
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Η Ευρυτανία είναι πολύ ωραία. Αλλά αν τον Οκτώβρη που θες να πας ονειρεύεσαι ότι θα δεις και φθινοπωρινά κίτρινα/κόκκινα/καφετιά φύλλα, εκεί δε θα τα δεις. Η πλειοψηφία των δέντρων δεν είναι φυλλοβόλα, οπότε το χρώμα που κυριαρχεί είναι το πράσινο.
 

life

Member
Μηνύματα
14
Likes
1
Προτείνω λαγκαδιααρκαδιας ανεπιφύλακτα.Πολύ κοντά σεβυτινα με μισές τιμές στη διαμονή.Πετροχτιστο χωριό με πολυωραιο εστιατόριο και όμορφα καφέ.Μια φίλη μουειπε πως της θυμίζει Ζαγοροχώρια λόγω πέτρας.Εγώ δεν έχω πάει Ζαγοροχώρια και δεν έχω άποψη το χωριομου άρεσε πολυ.νομίζω πως και αυτή ταινία εποχή αθα είναι ωραια
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.064
Μέλη
38.910
Νεότερο μέλος
giota789

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom