Γενικά κίμωλος ή αντίπαρος;

leta

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Γεια σε ολους

θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας για τα δυο αυτα νησακια. θα παμε ζευγαρι 8 μερες τον αυγουστο. θελω να ειναι σχετικα ησυχα...να εχει ομορφες παραλιες και ωραια μερη να αραζουμε.δεν ενδιαφερομαι για τρελη νυχτερινη ζωη αλλα να εχει 2 -3 μερη να παμε να πιουμε ενα ποτακι.
ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες σας.
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.716
Likes
11.314
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Η Αντίπαρος έχει αρκετά ωραία και χαλαρά μέρη για ποτό. Οι παραλίες της μου φάνηκαν πολύ αδιάφορες πάντως και εν γένει νομίζω ότι 8 μέρες είναι υπερβολικά πολλές για το συγκεκριμένο νησί.

Κίμωλο δεν έχω πάει, αλλά από όσο ξέρω η Αντίπαρος μοιάζει με Μύκονο μπροστά της. Υπερβολικά ήσυχες καταστάσεις. Και μου το έχουν πει φίλοι που δεν τους λες και party animals η αλήθεια είναι.
 

coco_

Member
Μηνύματα
1.325
Likes
1.801
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Δεν έχω πάει εγω αλλά η κολλητή μου την μια χρονιά πήγε Κίμωλο και την επόμενη Αντίπαρο. Στην Κίμωλο είχε περάσει πολύ καλύτερα, μου είχε πει για πολύ όμορφες παραλίες, οτι αξίζει η εκδρομη για τον γύρο του νησιού και για την Πολύαιγο. Στην Αντίπαρο με έπαιρνε κάθε μερα τηλ. και γκρίνιαζε ότι λόγω αερα δεν μπορούσε να κάνει ούτε μπάνιο (ίσως να έτυχε η περίοδος) και ότι γενικά οι καλές παραλίες ήταν μόνο αυτές που είχαν πρόσβαση με σκάφος. Βέβαια για το βράδυ είχε πολυ περισσότερες επιλογές από την Κίμωλο. Η δική μου γνώμη είναι ότι για τόσο μικρά νησιά είναι πολλές οι μέρες. Εγω θα πρότεινα Κίμωλο που μπορείς να κάνεις και την βόλτα σου στην Μήλο αλλά και στην Φολέγανδρο.
 

apithani

Member
Μηνύματα
45
Likes
5
Περισυ ειχα παει για πολλες μερες στη Μηλο κ μια μερα περασαμε κ απεναντι στην Κιμωλο!!!! Πολυ ομορφο νησι που επικρατει γενικα πολυ ημερια.... εχει μια πολυ ωραια παραλια τα Πρασσα με υπεροχα νερα κ οχι πολυ κοσμο.. ηΧωρα ειναι μαγικη στο λοφο χτισμενη με πολλα σοκακια κ μαγαζακια μικρα κ φιλικα!! οι κατοικοι ειναι πολυ φιλοξενοι.
αν πραγματικα θελετε να πατε σε ενα πολυ ησυχο κ συναμα πολυ ομορφο νησι η Κιμωλος ειναι πολυ καλη επιολογη!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.057
Μέλη
38.910
Νεότερο μέλος
giota789

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom