καλο ταξιδι δασκαλε..

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.403
Likes
17.229
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εξαιρετικός άνθρωπος, από τους λίγους που γνώριζα εκτός travelstories, ήταν κομμάτι από δύο παρέες που ξέρω ότι αγάπησε πολύ, τόσο εδώ όσο και στο aekplanet. Δυστυχώς δεν κατάφερα να τον ξαναδώ μετά από αυτήν την συνάντηση του site που είχαμε κάνει στη θεσσαλονίκη (που τώρα μοιάζει τόσο μακρινή).

Δεν μπορώ να εκφράσω το μέγεθος της λύπης μου για την εξέλιξη αυτή, παρά μόνο να πω ότι εμείς θα τον θυμόμαστε, και έχουμε έστω τα γραπτά του και τα σκίτσα του γι'αυτό.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.671
Likes
50.516
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το γνώρισα στο Περού πριν από 10 χρόνια. Στην πτήση από τη Μαδρίτη μέχρι τη Λίμα είχα λιώσει στο γέλιο με το χιούμορ του και το τρολάρισμα στην άνετη vagantaina. Αυτός με σύστησε στο φόρουμ. Μου είχε πει να πάω από τη Βέρροια να μιλήσω στα παιδιά του σχολείου του σε extracurriculum εκδήλωση, δεν το κάναμε ποτέ, δεν είχα ιδέα τι να πω στα παιδιά, για τα ταξίδια; "Γιατί μωρέ, εγώ ξέρω τι τους λέω;", έλεγε και γέλαγε. Δεν τον ξαναείδα και φυσικά και μετανιώνω που το ταξίδι στην Ημαθία δεν έγινε νωρίτερα. Πολλά συλληπητήρια στην οικογένειά του, έφυγε ένας άνθρωπος ευαίσθητος, πνευματώδης, με περιεχόμενο.

Σήμερα πέρασα από την εκκλησία της Λίμα (όπου δεν μας άφησε να κάνουμε ξενάγηση, το είχε ξεφτιλίσει με τα σχόλια για τον Πιζάρο) κι άναψα ένα κεράκι στη μνήμη του. Καλό ταξίδι φίλε.
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.724
Likes
14.837
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
μπράβο σου Γιώργο!!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.199
Μηνύματα
883.611
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom