καλως σας βρηκα!!-ερωτηση για barcelona

kerasia s

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Παιδιά γειά σας, χαίρομαι ιδιαίτερα που βρήκα αυτό το φορουμ... Οχι οτι ταξιδεύω συχνά όμως πως να το κάνουμε εισαστε χρήσιμοι... Στα δικά μου τώρα, πρόκειται να παω για διακοπές στη Βαρκελώνη τον Αύγουστο και θα θελα να μου προτείνετε, όχι αξιοθέατα και μουσεία (πανω κατώ τα γνωρίζω), αλλα μέρη για διασκέδαση, φαγητό και παραλίες για μπανιο. Ξέρω σαν την Ελλαδίτσα μας θάλασσα δεν θα βρω, αλλα τουλάχιστον κάτι αξιοπρεπές με κόσμο, ξαπλώστρες π.χ. barceloneta, mar bella (αυτές τις 2 γνωρίζω βασικά ) Υπάρχει κανείς που να έχει κολυμπήσει σ' αυτές τις θάλασσες? λέτε να βαρεθώ 8 ημέρες? Αν νοικιάσουμε αυτόκίνητο να πάμε πού???:lol:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.............
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Προσωπικά τη Βαρκελώνη τη λατρεύω, δε θα ξόδευα ούτε μισή μέρα για παραλίες και μπάνια, οπότε δεν ξέρω και να σε βοηθήσω. Να βαρεθείς; Τη Βαρκελώνη; Σε... 8 μέρες; Όχι βέβαια... Αν κάνεις μια αναζήτηση στο φόρουμ θα βρεις πολλές πληροφορίες για την πόλη.

Καλώς ήρθες.
 

StellAnna

Member
Μηνύματα
921
Likes
362
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Καλώς ήρθες και από μένα
Η Βαρκελώνη είναι μία κούκλα. Θα συμφωνήσω με τον Def. ότι η πόλη αυτή είναι για άλλους έρωτες. ΄Οχι θαλασσινούς....
 

mary_a

Member
Μηνύματα
1.180
Likes
110
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
σήμερα ήρθα από Βαρκελώνη :(:(
ήμουν 6 μέρες και ούτε μια στιγμή δεν ένιωσα την ανάγκη για βουτιά!!
κούκλα είναι, αλλά πολύ ποδαρόδρομος!!!ξεπατωθήκαμε..
τα αξιοθέατα λίγο πολύ γνωστά, οπωσδήποτε να πας στο PARK GUELL..
το βράδυ εμείς βγαίναμε τσάρκα στο EL BORN.... να αποφύγεις να φας σε εστιατόρια σε πολύ τουριστικά μέρη..
αυτά τα ολίγα!!
 

kerasia s

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
ευχαριστώ

Ευχαριστώ για όλα παιδιά...Αλλά αν πέσω σε μεγάλη ζέστη σίγουρα θα θελήσω και μια βόλτα στην παραλία....Ελπίζω να μην είναι τόσο απαράδεκτα όπως έχω ακούσει..Α....δεν είμαι για πολλους ποδαρόδρομους εγώ...πάω για διακοπές και διασκέδαση...Υπνο και χαλαρές ξεναγησεις... Στην Ανδόρα έχει πάει κανέις ? Αξίζει? Στο Αλικάντε? Εχω πολλές ερωτήσεις σορρυ..........θέλω να περασω καλά χωρίς να ψαχνομαι άδικα............
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.033
Likes
1.595
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Έχω κάνει με αμάξι την διαδρομή Μασσαλία-Ανδόρα- Βαρκελώνη-Αλικάντε. Η Ανδόρα αξίζει μόνο σαν φύση (Πυρηναία όρη) σαν πόλη δεν λέει και τίποτα. Γεμάτη καταστήματα με ηλεκτρονικά της σειράς. Αν αποφασίσετε να πάτε η διαδρομή είναι κουραστική για αυθημερόν επίσκεψη. Επίσης ο δρόμος είναι έντονα ανηφορικός για πολλά χιλιόμετρα οπότε προσέξτε τι αυτοκίνητο θα νοικιάσετε. Εμείς με 1600αρι και 4ατομα αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε μια φορά για να κρυώσει η μηχανή. Για μπάνιο πήγαμε στην Badalona λίγο βόρεια απο παραλιακό δρόμο. Η διαδρομή για Βαλένθια και Αλικάντε είναι από μεν τον αυτοκινητόδρομο τελειως αδιάφορη από δε τον παραλιακό δρόμο κουραστικότατη με τις ορδές των Γάλλων τουριστών που έχουν κατακλύσει με αντίσκηνα τις μονότονα ίσιες παραλίες. Μεγάλη ταλαιπωρία για το τίποτα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.979
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom