Ηνωμένο Βασίλειο κράτηση για τρένο από/προς gatwick .. ..

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.701
Το εξπρες φεύγει από Βικτώρια και δεν σταματάει πουθενά. Κοστίζει 15 λίρες (μπορεί να έχει ακριβύνει εντωμεταξύ).
Το απλό, το πηρα από Λόντον μπριτζ (6 λίρες αν θυμάμαι καλά) κάνει στάσεις. Δεν είμαι σίγουρος αλλά αν θυμάμαι καλά μπορείς να το πάρεις και από το τσέιρινγκ κρος, θα πρέπει να ελέγξεις από που ξεκινάει για να δεις ποια στάση σε βολεύει.
 

el_viajero

New Member
Μηνύματα
4
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
λιβανος-συρια
Ταξίδι-Όνειρο
ανταρκτικη
καλησπερα ειμαι νεος εδω κι αυτη ειναι η πρωτη μου αναρτηση. ελπιζω να μπορω να βοηθησω. ειναι αληθεια πως πρεπει να βαλεις στο μηχανημα την καρτα σου και ενα κωδικο για να παρεις τα προπληρωμενα εισητηρια σου. Σε περιπτωση που καποιος δεν εχει καρτα, εχει τη δυνατοτητα να βγαλει εισητηρια στο αεροδρομιο. ομως τα τρενα στην αγγλια δεν ειναι οπως ο οσε που τα εισητηρια εχουν παντα την ιδια τιμη. οι διαφορες μερικες φορες ειναι πολυ μεγαλες. μπορεις να γλιτωσεις πολλες στερλινες κλεινοντας το εισητηριο σου πιο νωρις απο το ιντερνετ σε σχεση με τελευταια στιγμη στο αεροδρομιο. τωρα οσο αφορα στη μετακινηση απο λονδινο προς gatwick οι περισσοτεροι χρησιμοποποιουν το gatwick express που ξεκιναει απο βικτορια και κανει 30 λεπτα μεχρι το αεροδρομιο. κοστος περι τις 17 λιρες one way και 30 return αν θυμαμαι καλα. υπαρχει κι η southern railway που κανει το ιδιο δρομολογιο σε 5 λεπτα παραπανω γιατι κανει 3-4 στασεις και ειναι πολυ φθηνοτερη (εγω ειχα πληρωσει 4 λιρες κλεινοντας απο το νετ αλλα και στα εκδοτηια νομιζω γυρω στις 8 λιρες). τα τρενα βεβαια δεν ειναι τοσο καινουρια αλλα εμενα δε με απασχολει για ταξιδι μισης ωρας. τωρα αν σε βολευει να φυγεις απο london bridge υπαρχει τρενο (της first capital νομιζω) που παει μπραιτον αλλα σταματαει gatwick οπως ειπε και ο borealis.δε θυμαμαι την ακριβη διαρκεια ταξιδιου. περιπου 40 45 λεπτα? στο london bridge υπαρχουν και αυτοματοι πωλητες αν δε θελεις να περιμενεις στην ουρα(μιλαμε για την περιπτωση που δεν εχεις προαγορασει το εισητηριο σου). σ αυτο το μηχανημα ειχα πληρωσει 9 λιρες αν θυμαμαι καλα. εγω συστηνω τις προαγορες στην αγγλια γιατι κερδιζεις αρκετα χρηματα, τωρα αν για καποιον αυτο δεν αποτελει κριτηριο και προτιμα την ευελιξια του δεν ειναι απαραιτητες.
 

el_viajero

New Member
Μηνύματα
4
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
λιβανος-συρια
Ταξίδι-Όνειρο
ανταρκτικη
mel δες και το easybus της easyjet. αν μενεις δυτικα μπορει να σε βολεψει.
 

tham

Member
Μηνύματα
62
Likes
62
.....
οπότε το θέμα να πάω για άλλη prepaid κάρτα το παράτησα...
ευχαριστώ :rolleyes:
γιατι δεν βγαζεις μια κανονικη πιστωτικη και σπαταλας χρονο και νευρα με τις prepaid δεν μπορω να καταλαβω.
αφου εισαι εργαζομενος και εχεις εισοδημα δεν θα δυσκολευτεις να βγαλεις μια πιστωτικη σε οποια τραπεζα σε βολευει. (υπαρχουν καρτες που εχουν επιστροφες με μορφη δωροεπιταγης για ολες τις αγορες σου και ΔΕΝ εχουν συνδρομη).
ειδικα για ταξιδια στο εξωτερικο δεν νομιζω να υπαρχει εναλλακτικη λυση, αφου δεν χρειαζεται να σκας για μετρητα, ειδικα οταν εχουν διαφορετικο νομισμα.
Υ.Γ. εννοειται οτι μιλαω για λογικη και συνετη χρηση γιατι η πιστωτικη ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ λεφτα, αλλα ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΑΤΟΚΑ αν την χρησιμοποιεις σωστα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.316
Μηνύματα
887.667
Μέλη
38.980
Νεότερο μέλος
juanito

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom