Γενικά λευκάδα,πάρο ή σκόπελο;;;;

Μηνύματα
1.620
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Σκόπελο πήγα πέρυσι, να ξέρεις ότι για Αύγουστο θα πρέπει να κλείσεις πραγματικά έγκαιρα. Εμείς δεν το κάναμε και ψάχναμε κανένα μήνα πριν και όλες οι τιμές ήταν φωτιά. Γενικώς η Σκόπελος, αν και φθηνότερη από άλλα νησιά, κατά τη γνώμη μου δεν είναι φτηνή. Έχει πολύ ακριβή πρόσβαση (όπως είπατε και παραπάνω) - δώσαμε 300 ευρώ για δύο άτομα και αυτοκίνητο πήγαινε έλα από Βόλο- και ακριβά ποτά. Ή έστω εγώ 10 ευρώ το ποτό δεν το θεωρώ φτηνό. Κερδίζεις βέβαια από το φαγητό που είναι σε ψιλοκαλές τιμές (όχι φθηνό και πάλι!) και από τις οργανωμένες παραλίες (αν είναι του γούστου σας) όπου οι ξαπλώστρες είναι πολύ φτηνές.
Ο κόσμος ήταν καλός, κυρίως ζευγάρια, μπαράκια είχε ενδιαφέροντα αν και όχι πάρα πολλά, παραλίες πολύ καλές. Γενικά υπήρχε ζωντάνια και κίνηση στο νησί, δεν έπληττες.
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Έχοντας πάει και στα τρία και σε παρόμοια εποχή προτείνω κι εγώ την Σκόπελο.
 

gianni1966

Member
Μηνύματα
211
Likes
72
Επόμενο Ταξίδι
Λατρεμενη Αβανα...
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερικη(Περου,Βολιβια)
Θα σας προτεινα, ασυζητητι Σκοπελο!
Πολυ ομορφη και γραφικη χωρα, τοσο πρασινο που δεν θα το χετε δει, πουθενα αλλου, παραλιες ονειρικες ,με τοσο διαυγη νερα, που θα νομιζετε οτι ειστε σε εξωτικο νησι και οι ντοπιοι πολυ φιλικοι και φιλοξενοι.
Αν ειστε δε και τυχεροι, μπορει να κολυμπησετε παρεα με δελφινια!
Απο φαγητο αψογα απο καθε αποψη, πολυ λογικες τιμες και ωραια μαγαζια.
Και μιας και θα ειστε αρκετα ατομα, αν νοικιασετε καποιο πλεουμενο με εξωλεμβια, θα ανακαλυψετε μικρους πρασινους παραδεισους, που δεν θα πιστευετε οτι υπαρχουν...Αν τελικα την προτιμησετε, ειμαι σιγουρος οτι θα θελετε να ξαναπατε μετην πρωτη ευκαιρια.
Αυτα και ελπιζω να βοηθησα καπως.
 

Panagiota^

Member
Μηνύματα
658
Likes
276
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Λευκάδα εχω πάει μια φορά Ιούνη. Για Αύγουστο ξέρω ότι γίνεται χαμός στις παραλίες (άλλωστε το έγραψα), αλλά υπάρχουν αρκετά μέρη που μπορείς να βρεις ταβερνάκια για να κάτσεις το βράδυ. Η πόλη της Λευκάδας, άλλωστε δεν μου είπε τίποτα και δεν πολυκατέβηκα σε αυτήν.
Αλλωστε εγώ στις διακοπές δεν πολυπηγαίνω πλέον σε μπαράκια.

Στην Πάρο έχω πάει 4 φορές και τον Αύγουστο δεν μπορείς να σταθείς πουθενά. Για αυτό είπα να την προτιμήσουν μόνο αν θέλουν έντονη ζωή.

Σκόπελο που λες δεν έχω πάει, αλλά αν κρίνω από τη Σκιάθο πρέπει να είναι πολύ ωραία, αλλά μηπώς και εκεί δεν έχει πολύ κόσμο.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο άλλωστε γίνεται παντού χαμός. Σε όποιο νησί και αν πας στις δημοφιλείς παραλίες γίνεται το έλα να δεις. Εγώ προσωπικά ταξιδεύω πλέον Ιούλιο ή μετά τις 15 Αυγούστου.

Η Λευκάδα μου έχει δώσει την εντύπωση ότι έχεις περισσότερες επιλογές για "σχετική" απομόνωση το βράδυ, αρκεί να αποφύγεις το Νυδρί και την πόλη.
Dik-7 μου, κάνοντας πέρυσι 1200 χλμ σε 10 μέρες στη Λευκάδα κι έχοντας πάρει μια πάρει μια πολύ καλή γεύση από τα πιο κοσμικά μέρη έως τα πιο απομονωμένα χωριουδάκια, σου λέω πως Αύγουστο είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ήσυχη φάση στο νησί. Ακόμη και Καρυά που είναι χωριό, το βράδυ συνήθως χρειάζεται να περιμένεις για να βρεις τραπέζι και το μπαράκι της ασφυκτιά το βράδυ.
Όσο για Σκόπελο, υπάρχουν παραλίες που όπως αναφέρθηκε μπορεί να είναι και ερημικές καταμεσής του Αυγούστου, κυρίως οι δυσπρόσιτες στα βόρεια του νησιού.
 

souko

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ - ΜΠΟΡΑ
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!Μάλλον απ'ότι μας κόβω για Σκόπελο είμαστε (είναι και πιο κοντά μας-Θεσσαλονίκη).Panagiota πολύ καλή ιδέα αυτή με τα σπίτια,και πολύ οικονομικά.Ευχαριστώ και πάλι:lol:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.266
Μηνύματα
885.739
Μέλη
38.946
Νεότερο μέλος
Delmary

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom