Κύπρος μετακομίζω στη Λευκωσία-πολύτιμη κάθε είδους βοήθεια!

xelidoni

Member
Μηνύματα
158
Likes
39
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλια
Ονειρεμένο Ταξίδι
Χιλή-Ισλανδία
χαχα πολύ μου αρέσουν αυτές οι αραβικές σχηματιζόμενες καμπύλες!!! χιχι
ναι ναι τα κοιταξα εννοειται τα γραφομενα με μια γρήγορη ματια, το σκ θα πέσει και μελέτη σε επίπεδο διδακτορικού!!! χι χι

αμμοχωστος μόνο από τα κατεχόμενα ?εγώ σκεφτόμουν εκείνο το μυτερό ακρωτήρι ... έτσι όπως είναι στο χάρτη μου κλείνει το μάτι!
 

Eleftheria26

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Σε λίγες ημέρες αφήνω την πόλη της Πάτρας , όπου ζω τα τελευταία 7 χρόνια και μετακομίζω στη Λευκωσία της Κύπρου. Εντάξει, όσοι φίλοι μου το ακούν , δεν ενθουσιάζονται , αλλά εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα , γιατι πάντα μια εκούσια αλλαγή πρέπει να ξεκινά με τις καλύτερες θετικές σκέψεις. Επίσης , το νησί είναι μικρό και θα μπορέσω να το εξερευνήσω σύντομα ...

Παρόλα αυτά,στην αναζήτηση πληροφοριών για τη χώρα , έχω ακούσει κάποια πράγματα που με ανησυχούν ... όπως ότι τα ενοίκια είναι αρκετά ακριβότερα από εδώ (σκέφτομαι να συγκατοικήσω μάλιστα), ότι κάνει υπερβολική ζέστη (που δεν την αντέχω), ότι τα μέσα μεταφοράς είναι χάλια και σχεδόν ανύπαρκτα.

Ψάχνοντας να βρω πώς μπορώ να μεταφέρω το αυτοκίνητό μου εκεί , βρήκα μόνο την εταιρία Σαλαμις και μάλλον κοστίζει ακριβά (600 ευρώ???).Ξέρει κανεις κατι?

Επίσης, μόλις τακτοποιηθώ με τη διαμονή μου , θα ήθελα να βρώ αν υπάρχουν πολιτιστικοί σύλλογοι (ορειβατικός-φωτογραφιας) .

Αν ξέρετε κάτι από όλα αυτά , θα ήμουν ευγνώμων :)!!!



Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα να έχουμε!Είμαι φοιτήτρια και την Κυριακή φτάνω στη Λευκωσία για να κάνω την πρακτική μου άσκηση του μεταπτυχιακού στην αστυνομία της Κύπρου!Ψαχνω για κάποιο φθηνό δωματιο στη Λευκωσία.Θεωρώ ότι μέχρι 300 ευρώ είναι καλά....Αν υπάρχει κάποιος που έχει κάτι κατά νου ή έχει κάποιο φίλο που σπουδάζει εκεί και μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων.....
Είναι η πρώτη μου φορά που θα επισκεφτώ την όμορφη Κύπρο και είμαι πολύ αγχωμένη....
Κάθε βοήθεια δεκτότατη....
Ευχαριστώ πολύ!!!!Καλή συνέχεια στη μέρα σας....
 

klaire

Member
Μηνύματα
76
Likes
24
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ηθελα κι εγω να ρωτησω εαν γνωριζεται κανα site που να εχει αγγελιες για ενοικιασεις σπιτιων.Εχω βρει κανα 2 αλλα ειναι πολυ λιγες.Αυτα με τα 300 ειναι επιπλωμενα,γνωριζετε?
Επισης θα ηθελα την βοηθεια φιλων που ηδη μετακομισαν Λευκωσια να μου πουν περιπου ποσο παει μια-δυο βαλιτσες ή μια μικρη τηλεοραση να τα στειλω Κυπρο.Γενικα ποσο και πώς χρεώνουν οι μεταφορικες να παρω μια ιδεα-να δω κατα ποσο συμφερει να κατεβασω μερικα πραγματα ή συμφερει να αγορασω καινουρια.Μηπως ξερει κανενας στο ταξιδι περα μια βαλιτσα των 20 μια δευτερη ποσο την χρεωνουν?
 

ioanna balla

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
565
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ονειρεμένο Ταξίδι
αμερική
σκέψου και το να στείλεις καποιο δέμα με το ταχυδρομείο....συμφερει παρα πολύ απο το να πληρώσεις υπερβαρο σε αεροπορική...το εχω προσφατο το γεγονός απο μια φιλη μου που ηθελε να στειλει πραγματα στο λονδινο και οι μεταφορικές ζητουσαν τα μαλλιοκεφαλά τους..με 108 ευρω νομιζω εστειλε γυρω στα 20 κιλά...αγορασε μια βαλιτσουλα απο τους κινεζους την γεμισε και την εστειλε...
 

klaire

Member
Μηνύματα
76
Likes
24
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
σε ευχαριστω ,κατι τετοιο φανταστηκα κι εγω,πως δε θα με συμφερε μια εξτρα βαλιτσα στο αεροδρομιο-- τωρα με τις προσφορες μου φαινεται θα προτεινω να κλεισω ενα αεροπορικο εισητηριο για την βαλιτσα :clap:πιο λιγα θα μου παει,τα βρισκω με 45 ευρω.ποσο να κοστιζει αραγε αν παω με 2 βαλιτσες των 20κιλων??
 

klaire

Member
Μηνύματα
76
Likes
24
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
εμα αυτο λεω κι εγω :p .Δεν εχω κ ιδεα ουτε ποσο χρεωνουν οι μεταφορικες για μια- δυο βαλιτσες μεγαλες ουτε αν τις παρω μαζι μου στην αναχωρηση.Εχω την καρτα miles-bonus της aegean και νομιζω μου αφηνει αλλα 10 περα των 20 αλλα απο εκει και περα αλλη μια βαλιτσα δεν ξερω ποσο παει
 

fanoula_k

Member
Μηνύματα
13
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Χαλκιδική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Χριστούγεννα στο Παρίσι
ΚΑΛΗ ΖΩΗ!!!Ελπίζω όλα να σου πάνε καλά!!
Θα πάω και έγω στην Κύπρο σε 6 μέρες να επισκεφτώ κάποιους φίλους και τελικά ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία να δώ τι υπάρχει στην αγορά εργασίας..
Αλήθεια ο καιρός είναι τόσο διαφορετικός? Δηλαδή να βάλω στην βαλίτσα μου και καλοκαιρινα, Νοέμβριο μήνα? Ή είναι υπερβολή? (Εμένα πάντως μου αρέσει και την αντέχω την ζέστη!!)
Ευχαριστώ!!
Και πάλι καλή αρχή χελιδόνι!!!!!
 

xaropoulo

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Gia sas..
ine na metakomiso gia Kipro kai thelo na psaxo gia metaforika gia na stilo stin kipro diafora pragmata kai tin mixani mou.Mipos exete kanena site na mou dosete gia na do times kai poso kero kani na ta paralabo eki?
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.820
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom