με τρέλα για ν.αμερική

γιουλα

Member
Μηνύματα
19
Likes
0
Γεια χαρά με λένε γιουλα και είμαι σε φάση να οργανώνω μεγάλο ταξίδι για νότια αμερική, του στυλ 4-5 μήνες, σε χόστελ και με ελευθερία κινήσεων, για ένα ταξίδι χωρίς στάνταρ ημερομηνία επιστροφής... το μόνο θέμα βέβαια χεχε είναι ότι δεν έχω βρει ακόμα κάποιον που να θέλει να το τολμήσει, είτε λόγω χρημάτων είτε χρόνου ;) όποιος θέλει να επικοινωνήσει ψάχνω συνταξιδιώτη....:cool:
 

tsoang

Member
Μηνύματα
26
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Rome
Ταξίδι-Όνειρο
πάααρα πολλοί!!!!!
πολύ καλή ιδέα, όμως ο χρόνος (4-5 μήνες) είναι πάρα πολύ! Οι περισσότεροι λόγω δουλειάς θα μπορούσαν να αφιερώσουν τη νόμιμη άδεια (20-25 μέρες)
 

γιουλα

Member
Μηνύματα
19
Likes
0
ναι αλλα...

συμφωνω αγαπητε-η μου, και εγω δουλευω κανονικά αλλα μπορω να σου πω οτι ειμαι αποφασισμενη να παρατησω τη δουλεια για να κανω κατι επιτελους που να αξιζει στη ζωη μου παρα να δουλευω για τους αλλους:D ναι λοιπον αλλα μιλαμε για σεπτεμβρη απο τωρα... δουλειες βρισκουμε...
 

christos71

Banned
Μηνύματα
126
Likes
17
πω πω μεγαλα σχεδια!πολλες μερες λογαριαζεις...ποτε λες να πας? γιατι το καλοκαιρι μας στην αργεντινη μπρρρρ...
και αλλο καιρο η βραζιλια κ το μεξικο, αλλο η γη του πυρος!ισπανικα κατεχεις?
 

vavi

Member
Μηνύματα
28
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
Προέκυψε Βερολίνο!
Ταξίδι-Όνειρο
Λατ.Αμερική-Ν.Ζηλανδία
εγώ αυτό που έχω να πω ότι ότι σε ζηλεύω....Μακάρι να μπορέσεις να το πραγματοποιήσεις αυτό το ταξίδι. Καλή επιτυχία!!!
 

γιουλα

Member
Μηνύματα
19
Likes
0
σαν θελει η νυφη και ο καιρος...

ισπανικα μαθαινω αρα θα ειναι και καλη ευκαιρια να τα εξασκησω. τωρα οσο για το θεμα ου χρονου νομιζω οτι καλυτερα αξιζει να πας για αρκετο χρονο παρα να πηγαινεις αποσπασματικα και να πληρωνεις καθε φορα 1000 ευρω στα εισιτηρια..και να βλεπεις τρια πραγματα μονο... απο θεμα καιρου σκεφτομαι απο σεπτεμβρη και μεχρι δεκεμβρη ιανουαριο που εκει ειναι καλοκαιρι, βεβαια και λιγο κρυο θα υπαρχει πχ στο νοτο της αργεντινης η στο περου, ενταξει απο ολα:D
 

Vesna

Member
Μηνύματα
28
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Βλάστη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Καναδάς, Αργεντινή
Καλώς ήρθες γιούλα!

Το ταξίδι που σχεδιάζεις να κάνεις είναι πραγματικά αυτό που λέμε ταξίδι ζωής! Η Λατινική Αμερική λειτουργεί σα μαγνήτης πάνω μου οπότε και μόνο διαβάζοντας το πλάνο σου, μου τρέχουν τα σάλια.....σρλουπ!! :haha:

Εύχομαι να το πραγματοποιήσεις όπως ακριβώς το φαντάζεσαι και να βρεις την κατάλληλη παρέα γι' αυτό, γιατί το να συνταξιδεύεις με άτομα στο ίδιο μήκος κύματος με το δικό σου, είναι ένας βασικός παράγοντας! :clap::clap::clap:

Και φυσικά όταν με το καλό γυρίσεις, περιμένουμε εντυπώσεις!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.035
Μέλη
38.909
Νεότερο μέλος
LEANDROS GOUMENOS

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom