οδικως απο αθηνα προς πατρα , και απο ανκωνα τουρ προς μοντε καρλο και μετα απο εκει για μιλανο.....

john vel

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
ευχαριστω κλεοπατρα,απλα το κανω γιατι δεν το εχω ξανακανει αυτο το τουρ....με αεροπλανο ειναι οταν θελεις να κερδισεις χρονο αλλα και χρημααα....
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Βρε εγώ το είχα καταλάβει ότι λεφτά υπάρχουν από το ακριβό αυτοκίνητο... εσύ είσαι χαλαρός άνετος ωραίος και σκοπεύεις να ξοδέψεις... μαγκιά σου!! Μόνο πρόσεχε πραγματικά να το βάζεις σε parking σκεπαστό... δεν μας είπες όμως γιατί αυτοκίνητο μιλάς... εγώ έχω τρέλα με τα ακριβά και καλά αυτοκίνητα και όνειρό μου είναι να πάρω ένα τέτοιο πανάκριβο και να κάνω τον γύρο των Βαλκανίων!! Μόλις γυρίσεις να μας γράψεις ιστορία!!
 

Sokratis

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
1.056
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Ρε σεις, μην πατε ευρωπη με ακριβα αυτοκινητα και ελληνικες πινακιδες, θα μας ταραξουν στις φάπες παλι...τιποτα βουλγαρικες δεν εχεις να του βαλεις?
 

mio gps

Member
Μηνύματα
1.174
Likes
180
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
εγω παντως εχω σκασει να μαθω...τι μαρκα ειναι...γιατι ξερω τα ακριβα εχουν και οδηγο!!!:D:D
λοιπον φιλε εγω το 2007 εκανα ακριβως αυτο το ταξιδι....και οχι μονο αφου πηγα και στις λιμνες της Β Ιταλιας...με ΑΚΡΙΒΟ ΑΜΑΞΙ!!:bleh: και δοξα το θεο ειναι ακομα αρτιμελες!!:clap:
μη ψαρωνεις!!!!!:D
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
εγω παντως εχω σκασει να μαθω...τι μαρκα ειναι...γιατι ξερω τα ακριβα εχουν και οδηγο!!

Ε τι να ειναι ..καμια Καγιεν θα ειναι.Για παραπανω (Ferr-Mazer-Lambo)..δεν το νομιζω
 

joss

Member
Μηνύματα
524
Likes
155
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Συμφωνω απολυτα. Δε θα υπαρξει προβλημα εκτος αν προκαλεις τη τυχη σου επιδεικνυοντας το καλο αμαξι σε επικινδυνα μερη (π.χ. Ναπολι).

Και για να γελασουμε λιγο σας περιγραφω πραγματικο γεγονος:

Γυρω στο 1990 φιλοι μου ξεκινησαν με ενα απλο αμαξι με ελλ. πινακιδες για ενα μικρο γυρο της Ιταλιας. Οταν ηταν στη ναπολι κατσανε σε μια μεγαλη πλατεια για καφε και εχοντας ακουσει τοσα πολλα παντα βλεπανε το αμαξι τους στο απεναντι παρκινγκ. Σε μια στιγμη σταματαει μπροστα του ενα βαν για λιγο και μετα εφυγε. Οταν πηγαν αργοτερα στο αμαξι τους, ανακαλυψαν οτι τους ειχαν παρει το car stereo και κατι τσαντες. Ρωτανε λοιπον που βρισκεται το αστυνομικο τμημα και πανε προς τα εκει. Λιγο πριν φτασουν βλεπουν το παρακατω απιστευτο περιστατικο, μενουν αγαλμα και απλα εκαναν μεταβολη και εφυγαν απρακτοι.

Εξω απο την εισοδο του τμηματος υπηρχε παρκαρισμενο το αμαξι του διοικητη ο οποιος εβγαινε εκεινη τη στιγμη απο τη πορτα του τμηματος και τον χαιρετησε ο σκοπος, Στο ενα χερι κρατουσε τη τσαντα του και στο αλλο το car stereo του αυτοκινητου του για να μη του το κλεψουν!!!:shock::shock::shock:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.220
Μηνύματα
884.130
Μέλη
38.912
Νεότερο μέλος
Aza

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom