Γαλλία παρισι

panagiota_21

Member
Μηνύματα
29
Likes
0
ευχαριστω απλα δεν θα μεινω παρα μονο 3 μερες και ετσι θα ηθελα να μην ειμαι συνεχεια μεσα στο μετρο ...αφου δεν εχω ιδεα απο παρισι..
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.031
Likes
12.142
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μια χαρα ειναι η περιοχη και δεν εισαι μακρυα απ' το κεντρο (εκτος κι αν καθε 2 ωρες θες να επιστρεφεις στο δωματιο). Δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα... η περιοχη πανω απο το μετρο Strasbourg ειναι λιγο καπως το βραδι (γεματο εγχρωμους) αλλα ειναι ησυχοι και καλοι ανθρωποι. Μην φανταστεις δικα μας περιξ ομονοιας (καμια σχεση)
Οταν επισκεπτομαι το Παρισι μενω εκει κοντα (μια σταση μετρο παρα διπλα). Πολυ κοντα ειναι η Montorgueil, ενας πολυ ομορφος πεζοδρομος με αγορα κλπ (να πας οπωσδηποτε) και λιγο πιο περα το περιφημο Les Halles. Α, και οι πουτανες καπου εκει παρα διπλα εχουν πιατσα...
 

marquis

Member
Μηνύματα
1.284
Likes
898
Η περιοχή είναι αρκετά βολική και κεντρική, αλλά όπως είπε και ο tripakias, δεν είναι και η ομορφότερη του Παρισιού. Μπορεί να φανεί κάπως περίεργη λόγω των προαναφερθέντων λόγων στην αρχή, όμως σε κάθε περίπτωση είναι αρκετά ασφαλής.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.490
Likes
29.001
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μια χαρά είναι η περιοχή Γενικότερα γύρω από το Sentier είναι μια καλή γειτονιά, αν και κάπως "ιδιαίτερη". Δεν έχεις πρόβλημα ασφαλείας, και είσαι κοντά σε πολλά. Είναι στο 3ο διαμέρισμα, καλή περιοχή. Όσον αφορά τη θέση, κλείστο (αλλά μην περιμένεις κιόλας ότι δε θα χρειαστείς μετρό, το κέντρο του Παρισιού είναι τεράστιο...)

Πάντως αν κρίνω από τις φωτογραφίες και τις παροχές που βλέπω, τα λεφτά που ζητάει είναι πολλά. Πληρώνεις το location και τίποτε άλλο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.210
Μηνύματα
883.803
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom