Μπαχρέιν πληροφοριες για μπαχρειν

jahlive1985

Member
Μηνύματα
80
Likes
247
Επόμενο Ταξίδι
Μαδαγασκάρη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
καλησπερα παιδια.σε λιγο καιρο θα χρειαστει να μεινω για 1 μερα μπαχρειν (γυρνωντας απο ταυλανδη,οπως πολλοι θα εχουν κανει) αλλα γενικα δεν εχω βρει και παρα πολλες πληροφοριες για την χωρα.βασικα αυτο που θελω να μαθω ειναι αν ειναι ακριβή ή φθηνή χωρα, τι γινεται με συγκοινωνιες και τι μπορω να κανω μεσα σε μια μερα.αν αξιζει δηλαδη να δω κατι.ειδα πως το συναλλαγμα ειναι περιπου σαν το ευρω, και αυτο με τρομαξε λιγο.δεν ξερω ποια ειναι η αγοραστικη του δυναμη.
οποιος μπορει να με βοηθησει θα ημουν ευγνωμων.ευχαριστω πολυ
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.678
Likes
50.532
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Είναι ακριβά, βαρετά, αρχιτεκτονικά αδιάφορα και γενικώς άχρωμα και άοσμα. Δεν ενδείκνυται για περπάτημα (πολλή ζέστη και μάλλον θα είσαι και ο μόνος πεζός) κι εκτός αν είσαι φαν των εργοταξίων (το παλεύουν να γίνουν το νέο Ντουμπάι) τα αξιοθέατα είναι μόνο τρία, δηλαδή δύο, το εξής ένα: τίποτε. Ακόμη χειρότερα και το αεροδρόμιο βαρετό είναι, ούτε ένα βιβλιοπωλείο να χαζέψεις κάτι. Τουλάχιστον τα μίλια της Gulf διαρκούν 10 χρόνια...δες το κι έτσι.

Υποτίθεται πως το 'Museum of Pearl Diving' είναι το βασικό αξιοθέατο. Για μένα, πάρε ένα καλό βιβλίο ή κάτσε στο ξενοδοχείο να δεις δορυφορική τηλεόραση (έτσι κι αλλιώς το να κοιμηθείς σε ορισμένα από τα ξενοδοχεία που δίνει η Gulf είναι πολλές φορές δύσκολο από τα βογγητά των εργαζόμενων κοριτσιών με τους απανταχού μουχάμεντ), ή πήγαινε μια βόλτα με τα πόδια την παραλιακή (έχει καμιά-δυο καλές θέες προς τις γέφυρες).
 

KIKI

Member
Μηνύματα
2.697
Likes
6.676
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
ετσι ακριβως οπως τα λεει ο yorgos!!!
η αληθεια ειναι οτι τα κοριτσια τα ειδα,αλλά δεν ακουσα κατι γιατι στο ξενοδοχειο ειχε 3 αθλια κλαμπ που επαιζαν 3 διαφορετικες μουσικες στη διαπασων μεχρι το πρωι !!!
Μαυρη νυχτα βγαλαμε .... αλλα η ολη ιστορια ειναι μια εμπειρια ακομα.!
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.678
Likes
50.532
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Gracias για την επιβεβαίωση ΚΙΚΙ...
Στα θετικά να σημειώσω τα αρκετούτσικα ζαχαροποπλαστεία στο κέντρο της πόλης (χλαπάκιασε να περάσει η ώρα) και τις αξιόλογες (τουλάχιστον δύο) αγγλόφωνες εφημερίδες με πλειάδα εξωτερικών ειδήσεων.
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.792
Likes
18.368
Συνυπογράφω τα άνω γραφόμενα...εμείς, για να περάσει η ώρα βολτάραμε σε ένα εμπορικό κέντρο, το οποίο καλό ήταν, αλλά καμία σχέση με αυτά του Ντουμπάι.....

Τα ταξί ήταν επίσης ακριβά και η πόλη σε μαύρο χάλι...σκόνη, χώμα, άσχημα κτίρια και παλιά, πράσινο κατεστραμμένο και μαραμένο....γενικώς περίμενα κάτι σαν το Ντουμπάι και βρήκα μία τεταρτοκλασσάτη wannabe πόλη...Ντουμπάι είναι μόνο ένα φαίνεται, ας το πούμε κι αυτό.

Το καλό είναι όταν θα πας εσύ ότι θα μπορείς να περπατήσεις σε κάποια σημεία, διότι Αύγουστο μήνα αυτό είναι απλά αδύνατον...
 

dora

Member
Μηνύματα
29
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
ΣΙΦΝΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Συμφωνώ απόλυτα. Έκει που έπαθα μεγάλο Σοκ ήταν απο την ζέστη σε συνδυασμό με την υγρασία. Όταν περπατάς στους δρόμους είναι σαν να προσπαθείς να κινήθεις μέσα σε μία σάουνα.
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.032
Likes
1.595
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Είναι ακριβά, βαρετά, αρχιτεκτονικά αδιάφορα και γενικώς άχρωμα και άοσμα....τα αξιοθέατα είναι μόνο τρία, δηλαδή δύο, το εξής ένα: τίποτε. ...αθλια κλαμπ...Μαυρη νυχτα βγαλαμε...Τα ταξί ήταν επίσης ακριβά και η πόλη σε μαύρο χάλι...σκόνη, χώμα, άσχημα κτίρια και παλιά, πράσινο κατεστραμμένο και μαραμένο.......μία τεταρτοκλασσάτη wannabe πόλη... - Πείτε και κάτι θετικό βρε παιδιά ! Είναι να πάω αρχές Νοεμβρίου για μια εβδομάδα. Να πάρω μαζί μου κελεμπία ;
 

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.986
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Πείτε και κάτι θετικό βρε παιδιά ! Είναι να πάω αρχές Νοεμβρίου για μια εβδομάδα. Να πάρω μαζί μου κελεμπία ;
είναι ασφαλέστατη και το παλιό της κέντρο πίσω από το Bab Al Bahrain προσφέρεται για άπειρες βόλτες. Συγκεκριμένα αξίζει να περιπλανηθείς στην περιοχή Manama Souq (χωρίς να γνωρίζω τι παίζει εκτός αυτής). Τέλος οι ουρανοξύστες που χτίζονται είναι εντυπωσιακοί αλλά όντως η υπόλοιπη υποδομή γύρω τους δεν τους υποστηρίζει καθόλου.
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.054
Likes
7.805
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εκτός από τα σουκ που ανέφερε ο Σπύρος, αξίζει και μια επίσκεψη στο μουσείο που είναι στην παραλιακή. Εκτός των άλλων (κυρίως λαογραφικών) θα δεις αρχαιολογικά ευρήματα της πόλης που έκτισαν φαντάρια του Μεγαλέξανδρου που απεφάσισαν ότι το κλίμα του Πακιστάν και της Ινδίας δεν τους σήκωνε και είπαν ν' αράξουν εκεί και να φτιάξουν ένα καινούργιο σπιτικό.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.214
Μηνύματα
883.826
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom