πρόταση καλοκαιρινών διακοπών για πρωτοχρονιά 2019

AERAS

Member
Μηνύματα
772
Likes
1.122
Χρόνια πολλά σε όλους.
Ξεκινάει αναζήτηση για τον επόμενο προορισμό.Η περίοδος του ταξιδιού είναι 2 εβδομάδες 29/12/2018-12/01/2019. Ο προορισμός νοτιοανατολική Ασία να κάνουμε και μπανάκια. Συμμετέχοντες είναι ζευγάρι με 4.5 ετών παιδί.Από νοτιοανατολική Ασία έχουμε πάει ήδη Ταϊλάνδη (Μπανγκόκ, Πουκέτ, Κο Λίπε), Μαλαισία (Κουάλα Λουμπούρ,Λανγκάβι) , Σιγκαπούρη.
Σκεφτόμαστε να δούμε 3-4-5 μέρες μια μεγάλη πόλη και τις υπόλοιπες σε κάποιο νησί???Μας αρέσουν πολύ οι ημερήσιες εκδρομές για εξερεύνηση σε άλλες παραλίες από εκεί που μένουμε συνήθως. Είμαστε λάτρες του μασάζ που κάναμε σε Ταϊλάνδη και Μαλαισία.Επίσης μεγάλη αγάπη είναι τα θεματικά πάρκα αλλά δεν νομίζω να έχει κάτι ενδιαφέρον προς τα εκεί.
Με τα δεδομένα αυτά ελπίζω να σας κατατόπισα για να μου προτείνετε προορισμούς.Είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόταση με κόστους εισιτηρίων γύρω στα 1600€ για ζευγάρι με παιδί.
 

AERAS

Member
Μηνύματα
772
Likes
1.122
Βιετνάμ. Μέχρι να πάτε Βιετναμ δεν υπάρχει άλλος προορισμός στην περιοχή. Και είμαι κάθετος :).
Βιετνάμ!!! Το συζητάω εύκολα. Να πούμε 5 μέρες Ανόι ? Και μετά τις υπόλοιπες μέρες που προτείνεις να τις περάσω? Θέλουμε μπάνια ημερήσιες εκδρομές,ξέχασα να προσθέσω μας αρέσει και το snokerlink. Όμως μπορεί να μας μαγέψει στο Βιετνάμ κάτι που δεν έχουμε γνωρίσει μέχρι τώρα.Εξορμήσεις στις ζούγκλες είναι κάτι που μου αρέσει αλλά με 4,5 ετών παιδί μάλλον δεν είναι καλή ιδέα. Έχεις γράψει ιστορία για Βιετνάμ?
 

evi01

Member
Μηνύματα
1.090
Likes
1.660
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Το Βιετνάμ είναι υπέροχο. Υπάρχουν πολλές ταξιδιωτικές ιστορίες να διαβάσεις.
Θα σου πρότεινα 5-6 μέρες να μείνεις στο κουκλίστικο Hoi-an, που μπορείς να κάνεις μπανάκι, ποδηλατάδες και εκδρομούλες (My Son).
Επίσης διαθέτει εξαιρετικά καταλύματα σε λογικές τιμές, φοβερό φαγητό και μοναδικούς ανθρώπους!
 

panlek30

Member
Μηνύματα
1.559
Likes
4.013
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Πολυ ομορφο το Hoi An αλλα εγω τα 3 βραδια που εμεινα τα βρηκα αρκετα. Παααααρα πολυς κοσμος, πολυ τουριστικο και σου εδεινε μια αισθηση disneyland που απο καποιο σημειο κ επειτα ηταν λιγο κουραστικο! Θα σου προτεινα με καποιο τροπο να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου κ να ενταξεις στο ταξιδι σου την siem reap! Το Angkor ειναι οτι καλυτερο εχω δει κ νιωσει στην ζωη μου. Ειναι κριμα να βρεθεις ξανα τοσο κοντα κ να μην πας! Πολυ ομορφο το Βιετναμ αλλα το Angkor επισκιασε ολα τα αλλα!!!
 

evi01

Member
Μηνύματα
1.090
Likes
1.660
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Angkor με παιδί 4,5 ετών; :shock:
Δε θα το πρότεινα με τίποτα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.543
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom