Ιταλία πως παω bergamo?

αθηνα123

Member
Μηνύματα
283
Likes
22
Επόμενο Ταξίδι
?????????????????
Ταξίδι-Όνειρο
νησια μαρκισας
παιδια χρειαζομαι βοηθεια.θελω να παω bergamo με λεοφωρειο ή τρενο.απο που ειναι πιο κοντα να το παρω απο μιλανο ή κομο?εχω την δυνατοτητα να το παρω και απο τα δυο μερη αναλογα με το που θα διανυκτερευσω.ψαχνω αλλα εχω καταμπερδευτει μεσα στις τοσες σελιδες που υπαρχουν.εχετε να μου προτεινετε καμια καλη?
 

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.433
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
καλήμερα σας παίδες, σε δυο βδομάδες από τώρα θα έρθω Ελλάδα από Κρακοβία αλλά μέσω Bergamo - Malpensa. Προσγειώνομαι στο Bergamo στης 8 το πρωί και θα ήθελα να ρωτήσω 2 με 3 πραγμάτακια

στην πόλη Bergamo υπάρχει κάποιο μέρος για φύλαξη της βαλίτσας? είμαι που είμαι στο μιλάνο 14 ώρες ας δούμε και κάτι παραπάνω.

και το τρένο για Μιλάνο πόσο πάει το μαλλί (και αν υπάρχει φοιτικο) κάπου διάβασα για 4 ευρώ αλλά η σελείδα αυτή δε ενημερώθηκε από το 2004.

Οποίος μπορεις ας με βοήθησει :D
 

alexstef2

Member
Μηνύματα
307
Likes
166
Από Μπέργκαμο έχει τρένο για Μιλάνο με 4ευρώ η απλή διαδρομή. Αυτό το εισιτήριο μπορείς να το κλείσεις οn line. Πάει και κτελ νομίζω με 8 ευρώ.
Τη προηγούμενη φορά που πήγα μου είπαν ότι για να έχω φοιτητική έκπτωση θα πρέπει να έχω isic. Αυτή τη φορά θα το ξαναπροσπαθήσω.
Περισσότερα δε ξέρω όμως αύριο θα είμαι κ γω εκεί οπότε αν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω μπορώ να σου πω την άλλη βδομάδα που θα επιστρέψω.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.871
Μέλη
38.905
Νεότερο μέλος
ntsironis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom