Ολλανδία πότε να κλείσω εισιτήρια για Ολλανδία?

Μηνύματα
88
Likes
16
Ταξίδι-Όνειρο
Όλος ο κόσμος
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: το καλοκαίρι θα πάω Ολλανδία. Βρήκα με την KLM εισιτήριο στα 250€. Υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή ή να βγεί κάποια προσφορά ή να το κλείσω από τώρα. Επίσης, να προτιμήσω κάποια άλλη εταιρεία?? Σας ευχαριστώ.
 

fitziano

Member
Μηνύματα
1.934
Likes
533
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Σίγουρα θα βγει προσφορά μέχρι τότε...
 

amsterdam

Member
Μηνύματα
814
Likes
280
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: το καλοκαίρι θα πάω Ολλανδία. Βρήκα με την KLM εισιτήριο στα 250?. Υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή ή να βγεί κάποια προσφορά ή να το κλείσω από τώρα. Επίσης, να προτιμήσω κάποια άλλη εταιρεία?? Σας ευχαριστώ.
Οι τιμές ανεβοκατεβαίνουν συνέχεια!
Παρακολουθώ τις τιμές για Amsterdam,με KLM, εδώ και τρείς μήνες για συγκεκριμένες ημερομηνίες και πριν τρεις ημέρες η τιμή ήτανε 187 ?,σήμερα εκτινάχθηκε στα 290 ?!!!!!!!!!!!!
Αν θέλεις εγγράψου στο kayak και από εκεί μπορείς να παρακολουθείς την πορεία των τιμών!!!!
 
Last edited by a moderator:

Dva Srca

Member
Μηνύματα
558
Likes
1.053
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Νομίζω και η Ουγγρική Malev έχει από 119 πήγαινε-έλα αυτές τις μέρες, απλά δεν ισχύει για οποιαδήποτε μέρα, αλλά για συγκεκριμένες 4-5 μέρες κάθε μήνα, οπότε κάνε την αναζήτησή σου στο site τους να βεβαιωθείς αν έχει την τιμή αυτή για ημερομηνία που να σε βολεύει!
 

amantab

Member
Μηνύματα
133
Likes
47
Επόμενο Ταξίδι
Όπου γης και πατρίς...
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρος
Νομίζω 250 είναι τσιμπημένη, λογικά θα βγάλει πιο φτηνές. Εγώ έχω ταξιδέψει και με Ολυμπιακή και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Αν σε ενδιαφέρει με ανταπόκριση τσέκαρε με swiss air. Όσον αφορά την περίοδο προσπάθησε να αποφύγεις τον Ιούλη γιατί είναι ο πιο βροχερός μήνας στην Ολλανδία. Η καλύετρη εποχή είναι Μάιος- Ιούνιος που όλες οι κοιλάδες είναι ανθισμένες και έχει συνεχώς φεστιβάλ κτλ. Ιδίως τον Μάιο η μέρα διαρκεί μέχρι τις 11 το βράδυ και είναι τέλεια!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.268
Μηνύματα
885.769
Μέλη
38.947
Νεότερο μέλος
GThan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom