τα ...άλλα ταξίδια

ILIA

Member
Μηνύματα
42
Likes
28
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ
καλημέρα σε όλους!
σκεφτόμουν ότι εκτός από τις εμπειρίες που γευόμαστε ταξιδεύοντας σε άλλους τόπους, άλλα μέρη και επειδή ίσως πολλοί από εμάς δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ταξιδάκια όσο συχνά θα θέλαμε, μπορούμε να αξιοποιήσουμε και να απολαύσουμε εναλλακτικά και κάποια άλλα ταξίδια και να αποδράσουμε εντός καθημερινότητας!
αναφέρομαι σε ταξίδια - αποδράσεις που μπορεί να είναι εντός της πόλης μας, αλλά εμείς να παίρνουμε την πολύτιμη συγκίνηση του ταξιδίού.
φτάνει όμως ο πρόλογος. αναφέρομαι σε μια συναυλία που παρακολούθησα στην πάτρα, στα πλαίσια φεσιβάλ τζαζ, στις 18/6/2010 και παρόλο που δεν είμαι μυημένη και φανατική με το συγκεκριμένο είδος μουσικής, πραγματικά έζησα ένα μικρό ταξιδάκι. έπαιζε ένας από τους καλύτερους μπασίστες στον κόσμο(από ότι με πληροφόρησαν στη συνέχεια), ο σουηδός λαρς ντάνιελσον μαζί μα σταύρο λάντσια. μια κιθάρα και κρουστά. ταραντέλα: ο τίτλος του νέου του δίσκου. στο γρασίδι(δεν υπήρχε ούτε μια θέση ελεύθερη, αλλά κανένα πρόβλημα) με ένα ποτάκι και γεύση ταξιδιού!!!
εύχομαι πάντα να ταξιδεύουμε, όσο συχνά μπορούμε, εκτός, εντός, δεν έχει σημασία. η συγκίνηση μετράει!
10 ιουλίου ταξιδεύω "εκτός" για κωνσταντινούπολη, καππαδοκία. αν κάποιος/α που έχει ήδη πάει, θέλει να μου προτείνει κάτι που δεν πρέπει να χάσω να δω , να ζήσω εκεί, ευπρόσδεκτες οι προτάσεις... :p:):clap:
 

tita

Member
Μηνύματα
732
Likes
223
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Γεια σου ILIA!
ενδιαφέρον το θεμα σου!
εγω λοιπον ταξιδευω ψυχικα με 2 τροπους:
1ον με εικονες. οπως πχ συμπτωματικα αυτη τη στιγμη που καθομαι και σου γραφω, και απο εξω ξαφνικα περναει ενα κυμα ποδηλατων, πρεπει να ειναι καμια 300 στο συνολο, απλά ήσυχα, με τα μηχανακια της αστυνομιας να τους συνοδευουν, και ενα ασθενοφορο στο τελος, αλλα πάρα παρα πολυ ησυχα. δεν ακουγονται ούτε κουδουνια, ουτε σειρήνες, ουτε τιποτα. Ξαφνικα, εκει που σου εγραφα, βλεπω κατι παραξενο εξω απο το παραθυρο. Τετοιες μικρές καθημερινες παραξενες εικονες με ταξιδευουν.
και
2ον. "ταξιδευω" και μονο που γνωριζω ανθρωπους απο αλλες χωρες. Που συζηταμε, και ακομα και αν δεν μιλαμε για τις χωρες μας, βλεπεις την διαφορά πολιτισμών σε άλλα μικρά πράγματα. Στη γλώσσα του σώματος, στις λέξεις που επιλέγει να χρησιμοποιήσει, στις συνηθειες κλπ

Όλα αυτά με μαγεύουν και με ταξιδεύουν. Θα μπορούσα άνετα να κάθομαι και να παρατηρώ τους ανθρώπους με τις ώρες. Δυστυχώς η ζωή είναι πολύ μικρή για να προλάβω μέσα σε λιγότερο από έναν αιώνα να μαζέψω όλη τη γνωση του κοσμου περι πολιτισμού, ιστορίας κλπ, αλλά ελπιζω μεχρι τα 50 μου να εχω καταφερει να συλλάβω ενα 25% των διαφορων πολιτισμών. Δεν μιλάω για ταξιδια, εννοώ για εμπειριες και γνώση. Προτιμώ να κάνω 5 ταξιδια αντι για 50, αλλα να "ζησω" τους ανθρωπους.
 

Lyda

Member
Μηνύματα
723
Likes
241
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Προτιμώ να κάνω 5 ταξιδια αντι για 50, αλλα να "ζησω" τους ανθρωπους.
Τιτα μου συμφωνω τοσο πολυ μαζι σου. Δεν καταλαβαινω αυτο που λενε καποιοι πως αν ειχαν χρηματα και χρονο θα ταξιδευαν παντου. Τα ταξιδια προϋποθέτουν ψυχικη προετοιμασια. Δεν θελω να πηγαινω καπου απλως για να μεγαλωνω την λιστα με τους προορισμους που εχω επισκεπτει. Γι αυτο και αναβαλλω τα τελευταια 3 χρονια το ταξιδι στην Ινδια.

Ενας τροπος που ταξιδευω με το μυαλο ειστε ολοι εσεις εδω, ενας αλλος ειναι η μουσικη καθε χωρας. Μαλλον γι αυτο ειμαι παντα εκτος πραγματικοτητας αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.199
Μέλη
38.914
Νεότερο μέλος
daglas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom