το χειρότερο μέρος που έχω επισκεφτεί ήταν.....

Μηνύματα
607
Likes
115
Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Κάποιοι σίγουρα έχουν να διηγηθούν μία δυσάρεστη εμπειρία από ένα μέρος που επισκέφτηκαν και τους απογοήτευσε πλήρως. Δεν εξετάζω εάν το μέρος ήταν κατώτερο των προσδοκιών ή όσων είχαν ακούσει για αυτό. Απλά να μην τους άρεσε καθόλου. να τους ήρθε η επιθυμία αμέσως να φύγουν. Εκτιμώ ότι πέρα από τις ευχάριστες εμπειρίες θα πρέπει να καταγραφούν και οι άσχημες εντυπώσεις από τα ταξίδια. Είναι βέβαιο ότι σε κάθε άποψη υπάρχει υποκειμενικότητα αλλά μην βρεθεί κανείς και μας αναφέρει ως άσχημη εμπειρία το ταξίδι του στο παρίσι και τρελλαθώ... μιλάμε ότι στόχος είναι να καταγράψουμε πραγματικά άθλια εμπειρία.
 

mpiftex

Member
Μηνύματα
892
Likes
265
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Όχι πααααλιιι... Το θέμα υπάρχει ήδη: Ποιο είναι το χειρότερο μέρος που έχετε επισκεφτεί και γιατί? και αριθμεί πολλές σελίδες αλλά για συγκεκριμένους λόγους έχει κλειδωθεί. Είτε ζητήστε από τον Defkalion να το ξεκλειδώσει (μιας που τα πνεύματα ηρέμησαν από τότε) είτε αφήστε το να περάσει για πάντα στην ιστορία και μην το αναμοχλεύετε... :cool:
 

SARAH

Member
Μηνύματα
221
Likes
27
Το Άργος Αργολίδας:haha:
Χα,σπάιρους πρέπει να κάνεις παρέα με τον άντρα μου...μπορεί να μιλά για ώρες για τα αρνητικά αυτού του τόπου...
(Άσχετο,μόλις είδα πως πας Βουδαπέστη,επειδή τελευταία φορά που πήγαμε ήταν το'93 είπαμε να ξαναπάμε το Πάσχα σε συνδυασμό με Βελιγράδι,δώσε κανένα tip όταν επιστρέψεις.Ευχαριστώ.:p)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.856
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom