Γαλλία φαγητό στο Παρίσι

panlek30

Member
Μηνύματα
1.530
Likes
3.940
Επόμενο Ταξίδι
Ντουμπάι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού - Βολιβία
Δεν νομιζω τιποτα. To Quartier Latin και το Saint Germain εχουν δεκαδες τετοια μαγαζια στα οποια συνηθιζω και πηγαινω τουλαχιστον 3-4 φορες το μηνα. Η προσωπικη μου αποψη ειναι πως απο θεμα φαγητου το ενα ειναι χειροτερο απο το αλλο. Ευχαριστιεμαι το φαγητο τους οσο ενα προχειρο σαντουιτς που θα φαω στο δρομο. Και γιατι πηγαινεις θα μου πεις; Μα ακριβως γιατι ειναι φθηνα. Δεν ζητω ομωςνα φαω καλα αλλα να περασω την ωρα μου με φιλους.
Τα μαγαζια της περιοχης αλλωστε δεν απευθυνονται στους Γαλλους αλλα ειναι μια τουριστικη περιοχη που οσοι τρωνε ειναι κυριως ξενοι. Αυτο κατι λεει νομιζω.

Ειναι σαν να σε ρωτησει καποιος που εχει καλο φαγητο στην Αθηνα και να τον στειλεις Πλακα και Μοναστηρακι. Ε, δεν το κανεις.

Το παραληρημα δεν το εγραψα για σενα αλλα για να καταλαβουν οσοι ζητουν οικονομικο και καλο φαγητο στο Παρισι πως ειναι υπερβολικα δυσκολο να το βρουν + πως το καλο απο το νοστιμο ειναι δυο τελειως διαφορετικα πραγματα.

Ταπεινη μου αποψη οποιος θελει φθηνο φαγητο καλυτερα να παει McDo, Quick, Burger King, KFC ή στα ασιατικα των 5 ευρω. Τουλαχιστον δεν θα κλαιει τα λεφτα του.
Όταν σε ένα μέλος σε ρωτάει που να φάει οικονομικά στο Παρίσι, η εύκολη λύση είναι να του πεις να φάει στα KFC. Τουλάχιστον στείλτον για falafel! :xalara:
Δηλαδη τι; Ή θα πρεπει να σκάσεις 120€ ή φάε burger;
Επισης μιας και πας 3-4 φορες το μήνα σε αυτα τα μαγαζια, περνα κ απο αυτο που προτεινα να μας πεις τη γνώμη σου... Πάντως γενικά τα λεφτα δεν σου εξασφαλίζουν παντα ουτε την γευση ούτε την ποιότητα. Πρεπει να ξέρεις που να φας...
Εφαγα και αλλου με 140€ και δεν μπορω να πω οτι αξιζε για τα λεφτα του κ γι' αυτο δε το προτεινα!
 

tripakias

Member
Μηνύματα
7.988
Likes
12.054
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ονειρεμένο Ταξίδι
Εκεί
Πανω κατω τα ιδια λεμε απλα ο καθενας με τον τροπο του. Θα περασω, το εχω κατα νου.
 

jousis

Member
Μηνύματα
542
Likes
1.278
Ονειρεμένο Ταξίδι
Όλα
Λίγο πιο πίσω απο αυτό που δίνει παραπάνω ο babaduma έχει 2 δρόμους με μαγαζάκια και αρκετά μπιστρό. Rue Montmartre και Rue Montorgueil.
Ο δεύτερος είναι ο γνωστός ενώ στον πρώτο έχει το Mora, εξαιρετικό μαγαζί για όσους θέλουν κουζινικά.

Εκεί, έχω κάτσει σε αυτό και αυτό.
Το πρώτο το θυμάμαι καλούτσικο αλλά κατηγορίας "ξαναζεσταμένων" που λέει και ο τριπάκιας.
Δεν θα σε χαλάσει πάντως ένα μεσημεράκι να καθίσεις για ξεκούραση και κρασάκι.
 
Μηνύματα
257
Likes
685
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Διάβασα κάπου ότι σε εστιατόρια του Παρισιού, έχει αρχίσει να εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία το εξής σύστημα: οι τιμές των πιάτων αναγράφονται σε μεγάλα τερματικά που βλέπουν οι πελάτες και διαμορφώνονται ανάλογα με τις παραγγελίες που λαμβάνονται για κάθε συγκεκριμένο πιάτο.Ο σερβιτόρος μόλις πάρει μια παραγγελία τη χτυπάει σε έναν Η/Υ . Έτσι η τιμή αρχίζει να ανεβαίνει, ενώ στην αντίθετη περίπτωση όταν η ζήτηση είναι χαμηλή, η τιμή μειώνεται. Γνωρίζει κάποιος σχετικά?
 
Μηνύματα
12
Likes
0
Καλησπέρα κ από μένα!αύριο ταξιδεύουμε για Παρίσι κ θέλω μια βοήθεια για το φαγητό για την ημέρα των χριστουγεννων!που θα μπορούσαμε να πάμε σε κάποιο εστιατόριο με καλό φαγητό κ νορμάλ τιμές?
 

taver

Member
Μηνύματα
12.468
Likes
28.827
Ονειρεμένο Ταξίδι
Iles Kerguelen

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.280
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ονειρεμένο Ταξίδι
ρωσια
μα νομιζω το εκανε ηδη ο taver..σας εδωσε λινκ να κλεισετε..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.701
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom