Σουηδία φθηνα αεροπορικα για σουηδια

ellin22

Member
Μηνύματα
20
Likes
2
καλησπερα σε ολους σκεφτομαι να κανω ενα ταξιδακι στη σουηδια αλλα βλεπω οτι τα αεροπορικα ξεφευγουν πολυ..μπορει καποιος να μου πει που μπροω να βρω καμια καλη τιμη για στοκχολμη?
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
...μπορει καποιος να μου πει που μπροω να βρω καμια καλη τιμη για στοκχολμη?
Aν τα 160-170? για μια πτήση από Αθήνα προς Στοκχόλμη (με ενδιάμεσο προορισμό) σου ακούγεται μια καλή τιμή τότε ναι υπάρχουν διαθέσιμοι ναύλοι από τις KLM, Swiss, Lufthansa και Austrian. Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνεται και μία αποσκευή ανά άτομο εκτός της χειραποσκευής.

Όλες οι παραπάνω εταιρείες πετάνε στο κύριο αεροδρόμιο της Στοκχόλμης, το Αρλάντα που βρίσκεται μόλις είκοσι λεπτά με το τρένο από το κέντρο της Στοκχόλμης.

Υπάρχει και η επιλογή της Ryanair με απευθείας πτήση (πλεονέκτημα) από Θεσσαλονίκη και Ρόδο, κοίτα όμως στο καλοκαιρινό πρόγραμμα γιατί νομίζω ότι τα δρομολόγια από Σουηδία προς Ελλάδα και αντίστροφα είναι εποχιακά.

Το μειονέκτημα είναι ότι η Ryanair δεν πετά κοντά στη Στοκχόλμη αλλά στο αεροδρόμιο μιας πόλης που απέχει 110+ χλμ από την πρωτεύουσα (σκέψου να θες να πετάξεις στη Θεσσαλονίκη και να προσγειώνεσαι στην Κοζάνη και μετά από κει ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη), ως εκ τούτου πρέπει να σπαταλήσεις 1.5 ώρα με λεωφορείο από και προς τη Στοκχόλμη, σύνολο τρεις ώρες. Επίσης, στις τιμές της Ryanair που βλέπεις να διαφημίζονται δεν περιλαμβάνεται αποσκευή καθώς και κάποια άλλα διοικητικά έξοδα (χρέωση για πληρωμή με πιστωτική κάρτα).
 

Manos

Member
Μηνύματα
261
Likes
283
....ως εκ τούτου πρέπει να σπαταλήσεις 1.5 ώρα με λεωφορείο .......

Αυτό το "σπαταλήσεις" σηκώνει πάντως αρκετή συζήτηση.
Πιστεύω πως ένας ταξιδιώτης δεν σπαταλάει το χρόνο του με μια διαδρομή που του δίνει την ευκαιρία να δει και λίγη από την εικόνα της χώρας πέρα από την καρδιά της πόλης. Προσωπικά, χαίρομαι αυτές τις διαδρομές γιατί μου δίνουν τη δυνατότητα να αντλήσω λίγες ακόμα πληροφορίες για τη χωρά που επισκέπτομαι χωρίς δικό μου αυτοκίνητο. Να δω - για παράδειγμα - πως είναι οι δρόμοι, αν υπάρχουν διαφημιστικές πινακίδες, αν οδηγούν επιθετικά, αν τηρούν κάποιο κώδικα στις προσόψεις των κτιρίων που βλέπουν στην "εθνική" και ένα σωρό αλλά πράγματα. Δεν ισχυρίζομαι φυσικά πως θα καταλάβω τα πάντα, αλλά από το να χαζεύω σε ένα αεροδρόμιο που έχω πάει άλλες δέκα φορές περιμένοντας την ανταπόκριση μου, βρίσκω αυτό το λεωφορείο ως καλύτερη διαχείριση του χρόνου μου.

Κατά τα άλλα ellin22, η RyanAir είναι ασφαλής όπως όλες, αλλά με τους περιορισμούς που σου ανέφερε ο North66
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.207
Μηνύματα
883.768
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom