Ναι επιτρέπεται σε όλες τις πτήσεις, έχω πάρει μαζί μου και μεγαλύτεροΚαλησπέρα.
Γνωρίζει κάποιος αν σε πτήσεις εσωτερικού επιτρέπεται η μεταφορά power bank 10000-20000 mAh;
Ευχαριστώ
Στο αεροδρομιο του Σπλιτ μας ειπαν οτι επιτρεπεται μεταφορα powerbank ως 30000 mAh,πρωτη φορα το ακουγαμε οτι εχει περιορισμο κ σ αυτοΚαλησπέρα.
Γνωρίζει κάποιος αν σε πτήσεις εσωτερικού επιτρέπεται η μεταφορά power bank 10000-20000 mAh;
Ευχαριστώ
Μαζι σου το παιρνεις,δε το βαζεις στη παραδοτεα αποσκευηΕυχαριστώ για τις απαντήσεις. Η power bank επιτρέπεται στην καμπίνα επιβατών ή στη μπαγκαζιέρα του σκάφους;
Για την ακρίβεια :Άρα συμπεραίνω πως επιτρέπονται οι power banks μεγέθους το πολύ 30.000mAh ή 100Watts/hour
Εχουμε το ιδιο σε mah 25αρι τουλαχιστον 10 χρονια και μεχρι κ πριν τον κοβιντ περναγε αερα...τωρα απο εκεινη την περιοδο κ μετα ειναι αναλογως σε ποιον υπαλληλο θα πεσεις...απο ελληνικο αεροδρομιο δεν ειχαμε ποτε θεμα και τις περισσοτερες φορες ουτε απο του εξωτερικου,εχει τυχει βεβαια 3-4 φορες να κατσουν να ανοιξουν μπακπακ για να δουν τι ειναι και να το πανε ξανα για scan αλλα παντοτε μας το εχουν δωσει πισω...μια φορα μαλιστα μας ειπαν οτι το οριο για την χωρα τους ειναι τα 25mah και οριακα περασε τον ελεγχο!κοινως αν πανε να στο κρατησουν ετοιμασου για να κανεις φασαρια,εχε κ καπου προχειρο τον κανονισμο κ ολα καλα θα πανε!Καλησπέρα, χρόνια πολλά! Τις τελευταίες ημέρες κοιτάζω να πάρω αυτό εδώ το powerbank για ταξίδια κυρίως και για να μπορούμε 2 άτομα να είμαστε άνετοι με τις συσκευές μας όταν είμαστε εκτός ξενοδοχείου. Θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα λέτε στον έλεγχο;
Διάβασα τα προηγούμενα μηνύματα ότι είναι έως 27000 mah αλλά επειδή είναι κοντά στο όριο, έλεγα μήπως υπάρξει πρόβλημα, ειδικά αν έχω μαζί μου και 3-4 μπαταρίες DSLR που κουβαλάω πάντα μαζί και μέχρι πρότινος δεν είχα κανένα θέμα (η κάθε μία σχεδόν 1100 mah). Αν δεν κάνω λάθος, είναι έως 100 Wh ανά μπαταρία. Λέτε να μπερδευτουν με τα 145 W της φόρτισης και να το κρατήσουν;
Έχω διαβάσει στο Σκρουτζ κάτι περιπτώσεις σε αντιστοιχα προϊόντα που τους τα έχουν κρατήσει (σε αεροδρόμια του εξωτερικού βέβαια) αλλά για να μην βρεθώ ότι εκπλήξεως, θα ήθελα τα φώτα σας με βάση την εμπειρία σας.