Ψαλιδάκι νυχιών επιτρέπεται ή ψαλιδάκι με λεπίδα έως 6 εκ., όχι μεγαλύτερο και όχι σε όλα τα αεροδρόμια. Υπάρχει αστεράκι στις προδιαγραφές δίπλα στο ψαλίδι...Ψαλιδάκι και ξυραφάκι αφήνουν
Όχι όχι, αυτές δεν κάνουν.
Ψαλιδάκι νυχιών επιτρέπεται ή ψαλιδάκι με λεπίδα έως 6 εκ., όχι μεγαλύτερο και όχι σε όλα τα αεροδρόμια. Υπάρχει αστεράκι στις προδιαγραφές δίπλα στο ψαλίδι...Ψαλιδάκι και ξυραφάκι αφήνουν
Όχι όχι, αυτές δεν κάνουν.
Για τις χειροπεδες του @tripakias ρωτησες?Δεν ήξερα πού αλλού να το γράψω.
Μου κράτησαν παιδικές πλαστελίνες στον έλεγχο χειραποσκευών. Είπαν ότι θεωρούνται υγρά κ να ανοίξω τον κανονισμό κ θα το βρω. Πολύ αμφιβάλω.
Προφανώς επειδή έχουν παρόμοια υφή με εκρηκτικά.Δεν ήξερα πού αλλού να το γράψω.
Μου κράτησαν παιδικές πλαστελίνες στον έλεγχο χειραποσκευών. Είπαν ότι θεωρούνται υγρά κ να ανοίξω τον κανονισμό κ θα το βρω. Πολύ αμφιβάλω.
Τις πέρασα!Για τις χειροπεδες του @tripakias ρωτησες?
Είπες πως είναι για προσωπική απόλαυση;Τις πέρασα!
Απίστευτο. Σε ποιο αεροδρόμιο;Δεν ήξερα πού αλλού να το γράψω.
Λουξεμβούργου. Έψαξα και στο ίντερνετ θεωρούνται υγρά αλλά διάφοροι γράφουν ότι τις έχουν περάσει χωρίς θέμα, φαντάζομαι είναι αναλόγως την τυπικότητα των υπαλλήλων.Απίστευτο. Σε ποιο αεροδρόμιο;
Αν είναι άδειο γιατί να μην περάσει. Εγώ είχα δύο, τρεις φορές ένα στην τσάντα μου.Εχω μπουκαλι θερμος 1λιτρο κ θα εχω χειραποσκευη μονο περναει τον ελεγχο?προφανως κ θα ειναι αδειο ετσι...