χριστούγεννα για τα παιδιά

TRIPLOVE

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Γεια σας , θα ήθελα την βοήθεια σας για επιλογή ταξιδιού για την περίοδο των χριστουγέννων μαζί με τα κορίτσια μου, 5 και 7 ετών. Σκέφτομαι Ελλάδα και συγκεκριμένα νομό Δράμας ή Ευρώπη για την Μόρα Σουηδίας. Τι θα προτείνατε ώστε να τους μείνει αξέχαστο το ταξίδι?
 

nera_gr

Member
Μηνύματα
816
Likes
193
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Καλημέρα! Ποιο είναι το μπάτζετ σας; Εγώ θα πρότεινα Ευρώπη γιατί έχει πιο παραμυθένια ατμόσφαιρα (π.χ. χριστουγεννιάτικες αγορές, γλυκά, μουσικές, άγιους Βασίληδες, τεράστια έλατα, παγοδρόμια) αλλά πες μας καλύτερα πόσα μπορείτε να διαθέσετε και για πόσες μέρες.
 

harilander

Member
Μηνύματα
557
Likes
400
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
μα φυσικά Ευρώπη !!!!!!!!!:clap: Οντως στην Ευρώπη τα χριστούγεννα εχουν μια μαγική εικόνα που στα μάτια των παιδιών μένει αξέχαστη.Εαν βγαίνεις οικομικά και δεν έχετε πρόβλημα με το κρύο και την συνεχή νύχτα πήγαινε Σουηδία.
Για Δράμα που σκέφτεσαι;
Επίσης θα είστε μονοι ή θα έχουν και παρέα τα πιτσιρίκια;
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αν επιτρεπουν τα οικονομικα ασε τη Δραμα και πηγαινε Ευρωπη.Δεν υπαρχει συγκριση!Πρωτη επιλογη Παρισι με Ευrodisney.Τα παιδια θα τα λατρεψουν!
Αλλα και ολες οι ευρωπαικες πολεις εχουν ενα απιστευτο χριστουγεννιατικο κλιμα.
 

jetry

Member
Μηνύματα
41
Likes
28
Επόμενο Ταξίδι
Μεξικό
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Προσωπικά λατρεύω Disneyland αλλά επειδή πέρισυ πήγε μια φίλη μου με τα δυο της πιτσιρίκια ένα θα σε πω.. Ο κακός χαμός! Πολύς κόσμος τα πιτσιρίκια τρέχανε από δω από κει, μέσα στον ενθουσιασμό, αυτή κυνηγούσε από πίσω μέσα στον απίστευτο κόσμο, όλα είναι πιο ακριβά και γενικά μετάνοιωσε γιατι ουτε αυτή ευχαριστήθηκε με το να τρέχει απο πίσω τους σε όλη αυτή τη φασαρία , ούτε και τα παιδιά γιατί επρεπε να περιμένουν σε τετάστιες ουρές. Για μένα να το αφήσεις το Παρίσι για άλλη στιγμή του έτους να το ευχαριστηθείτε όλοι
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.722
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom