ψάχνω συνταξιδιώτη για λατινική αμερική

harilander

Member
Μηνύματα
559
Likes
460
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
εξι μήνες ε; εχεις χρονο.....:roll:
 

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.607
Likes
9.864
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
ε καλα αμα ειναι να θες 900 ευρω για 6μηνες φυσικα και ειναι μια χαρα ... εγω ειπα 900 ευρω για 10 μερες .. αμα εχεις την ανεση να λειπεις απο Ελλαδα για 6μηνες τοτε καντο .. σιγουρα λιγοτερα λεφτα θα σου φυγουνε αν αναλογιστεις ποσα τρως εδω περα ...
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω παλι μπορω να μαζεψω τα λεφτα ..αλλα σνιφ σνιφ ...δεν εχω ουτε χρονο και εχω οικογενειακες υποχρεωσεις.
Σου ευχομαι να πραγματοποιησεις το ταξιδι σου και σε ζηλευω πολυ!
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.702
Likes
6.319
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Νότια από το Μέξικο; βάλτε και μένα στο γκρουπ.
πρώτα να κανονίσω τη άδεια....το πρόβλημα μου
 

ZephX

Member
Μηνύματα
401
Likes
198
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
den prokeitai na paro mazi moy pera apo 2000 euro gia exi mines poy tha leipso exo. fagito domatia sxethon tsampa kai eithika an paei kapoios gia ena mina milame gia 100% tsampa. metaforika mesa pera apo to arxiko taxithi apo ellatha meta epistrophis pou tha einai to eisitiro apokleistika leoforeia gia na gyriso tin kathe xora kai apo xora se xora. den nomizo oti einai kati to anefikto, anefikto tha itan na gyrisv tin eyropi pou einai panakrivi
2000 δολάρια / 182.5 μέρες = 10.95 δολάρια την ημέρα.

Με 10.95$ θα καλύψεις καθημερινά όλες τις ανάγκες σου, τις μετακινήσεις, τις εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους? (Συν το γεγονός ότι αν περάσεις από Εκουαδόρ και θελήσεις να δεις τα Γκαλαπάγκος δεν θα σου φτάσουν αυτά τα λεφτά ούτε για στραγάλια).
 

pulheria

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
πρωτον δεν είπα οτι θα παω σε μουσεια, δευτερον εχω ξανατιδεψει ετσι μπατζετ 4 μηνες νοτιανατολικη ασια ταυλανδη μαλαισια ινδονησια και δεν ειχα ξοδεψει περα απο το εισιτηριο πανω απο 1500 ευρώ. και αυτα΄που λεω τα υπολογιζω και σύμφωνα με οσα μου εχουν πει αλλοι που εχουν παει κατω στην λατινικη αμερικη για τα λεφτα που χρειαζονται για μηνες δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου. και οσον αφορα το προγραμμα αυτο διαμορφωνεται στην πορεια ποτε δεν ταξιδευω με συγκεκριμενα προγραμματα αυτα διαμορφωνονται αναλογα με τις αναγκεσ μου , δωματια πάντως και φαγητο, και αν θελεις να ξερεις δεν τρωω καθε μερα σε εστιατορια, ξερω οτι αυτές οι χωρες ειναι παμφθηνες φανταζομαι θα εινια πανω κατα στα ιδια πλαισια με την ασια και τελος δεν προκειται να μετακινουμαι με αεροπλανα εντος χωρων αλλα αποκλειστικα με λεωφορεια. και αν στο κατω κατω ειναι ακριβα οπως λες τα γκαλαπάγκος δεν θα παω ρε φιλε στο κατω κατω και τι εγινε. αμα κανεις λιτη ζωη και μενεις σε φτηνους ξενωνες φτανουν και παραφτουν αυτα τα λεφτά, αυτα δεν θα εφταναν ουτε για στραγαλια αν ημουν ευρωπη αλλα μη συγκρινεις αυτες τις χωρες με την ευρώπη
 

PASCAL

Member
Μηνύματα
60
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
Morocco
Ταξίδι-Όνειρο
οπουδήποτε
Τα χρήματα είναι λίγα για τόσες ημέρες. Για ένα τρίμηνο και με το ζόρι καλά είναι. Υπάρχουν χώρες πιο φθηνές (Βολιβία, Περού, Εκουαδόρ, Νικαράγουα, Ονδούρα, Γουατεμάλα) και πιο ακριβές (Μεξικό, Μπέλίζ, Κόστα Ρίκα, Παναμάς, Αργεντινή, Βραζιλία). Αλλά παρ'όλα αυτά ξεκινάς και όπου βγει. Σημασία δεν έχει η διάρκεια αλλά να το ευχαριστηθείς ως εκεί που δεν πάει. Πάρε και κάνα sleepιng bag μαζί σου.
 

samotherion

New Member
Μηνύματα
2
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
Παντως...Βενεζουέλα για 2 βδομάδες μετακινήσεις με λεωφορείο και επίσκεψη στις κυριότερες περιοχές με "τουριστικό" ενδιαφέρον (καταράκτες,αμαζονιο,ανδεις,σαφαρι και παραλίες) εγω χάλασα 500 ευρώ.;)
 

Dimitra ilila

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπερα σε ολους!!!Θελω να ταξιδεψω στην Αργεντινη σε κανα δυμηνο περιπου! Ομως ψαχνω συνταξιδιωτη,ενδιαφερεται καποιος για ενα τρετοιο ταξιδι??? !!!περιμενω μηνυματα σας
 
Last edited by a moderator:
Μηνύματα
1.992
Likes
6.323
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας, Δήμητρα!
Όσον αφορά εμένα, δεν έχω την Αργεντινή στα τόσο άμεσα σχέδια, πάω στην άλλη πλευρά της υδρογείου πρώτα. Μακάρι να βρεις κάποιον-α να μοιραστείτε εμπειρίες και tango!;)
 

madricola

New Member
Μηνύματα
1
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
μεξικο κολομβια εκουαντο
μου αρέσουν φοβέρα τα ταξίδια συνήθως σόλο ή με καλή παρέα. Ψάχνω για συνταξιδιώτη για ένα ταξίδι ζωής που ονειρεύομαι να κάνω στο μέλλον, στην κεντρική και νότια αμερική, θα ξεκινήσω από μεξικό και θα καταλήξω στο Περού. για την ώρα έχω αρχισει να μαθαίνω ισπανικά. δεν έχω περιορισμούς χρόνου και μπορώ να ταξιδεύω για μήνες.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ! ετοιμαζω και γω να ταξιδι με αρχή το Μεξικο ,συνεχεια εκουαδορ ,κολομβια,και ισως παρακατω. Το σκεφτομαι για ενα ταξιδι με λεωφορια ,περπατημα,και οτι προκυψει.Σκεφτομαι να φυγω τελη γεναρη! Διαρκεια στο ταξιδι μου 2-3 μηνες! τι λες?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.981
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom