όχι ακριβώς νέα εδώ αλλά η επιστροφή της άσωτης μετά από πολλά χρόνια

Ninanou

New Member
Γεια σας, είμαι η Νίνα και ήμουν μέλος εδώ πριν πολλαααα χρόνια τόσα που δεν μπήκα καν στον κόπο να προσπαθήσω να θυμηθώ πώς να μπω στον παλιό μου λογαριασμό.
δεν το θυμήθηκα ξαφνικά το φόρουμ αφού το επισκέπτομαι συχνά για τις πολύτιμες πληροφορίες που παρέχει.
ο λόγος που αποφάσισα να κάνω ξανά λογαριασμό είναι γιατί αποφάσισα να μην κάνω ξανά διακοπές στην Ελλάδα.
δυστυχώς με έχει σοκάρει τόσο πολύ τόσο η άνοδος των τιμών όσων και η απερίγραπτη έλλειψη επαγγελματισμού στον χώρο του τουρισμού που δεν τους εμπιστεύομαι πια επουδενί για τις λιγοστές και πολύτιμες μέρες των διακοπών μου.
ελπίζω κι εύχομαι ειλικρινά να βρω εδώ εναλλακτικές.
ευχαριστώ πολύ 😊

paefstra

Member
αποφάσισα να μην κάνω ξανά διακοπές στην Ελλάδα.
δυστυχώς με έχει σοκάρει τόσο πολύ τόσο η άνοδος των τιμών όσων και η απερίγραπτη έλλειψη επαγγελματισμού στον χώρο του τουρισμού που δεν τους εμπιστεύομαι πια επουδενί για τις λιγοστές και πολύτιμες μέρες
Αρχιζουμε να μαζευομαστε αρκετοι που κοβουμε την Ελλαδα το καλοκαιρι.
Απο ιδεες παρα πολλες. Αρκει να βρεις φθηνα αεροπορικα και φθηνα δωματια, που ειναι μαλλον αργα για Μεσογειο. Αν θες πιο βορεια, κατι θα βρεις.

Ninanou

New Member
για φέτος όχι αλλά για το επόμενο καλοκαίρι θέλω να είμαι έτοιμη. κάτι ακόμα που θέλω να ψαχτω πολύ είναι τα αεροπορικά... βρέθηκα ερωτευμένη με έναν Άγγλο (totally out of the blue 😛 ) και είμαστε και οι δύο μεροδούλι μεροφάι και προσπαθούμε να δούμε πώς θα καταφέρουμε να δουλέψει το long distance αλλά και πώς να συνδυάζουμε τις διακοπές μας μιας και έχουμε διαφορετική αφετηρία ο καθένας.. οπότε όσοι μπορείτε βοηθήστε μια αγάπη να ανθίσει.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
για φέτος όχι αλλά για το επόμενο καλοκαίρι θέλω να είμαι έτοιμη. κάτι ακόμα που θέλω να ψαχτω πολύ είναι τα αεροπορικά... βρέθηκα ερωτευμένη με έναν Άγγλο (totally out of the blue 😛 ) και είμαστε και οι δύο μεροδούλι μεροφάι και προσπαθούμε να δούμε πώς θα καταφέρουμε να δουλέψει το long distance αλλά και πώς να συνδυάζουμε τις διακοπές μας μιας και έχουμε διαφορετική αφετηρία ο καθένας.. οπότε όσοι μπορείτε βοηθήστε μια αγάπη να ανθίσει.
Σούπερ! Από Λονδίνο έχει άπειρες φθηνές πτήσεις, άσε που μπορείς να πας εσύ εκεί και να κάνετε ένα ωραίο roadtrip στην αγγλική επαρχία, να σου δείξει που πέρασε τα παιδικά του χρόνια :haha:

Δύσκολος ο έρωτας με απόσταση αλλά αν το φιλοσοφήσεις κρατάει περισσότερο από αυτόν που τον ρουφάει η καθημερινότητα, οπότε απλά...ζήστο!

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Σούπερ! Από Λονδίνο έχει άπειρες φθηνές πτήσεις, άσε που μπορείς να πας εσύ εκεί και να κάνετε ένα ωραίο roadtrip στην αγγλική επαρχία, να σου δείξει που πέρασε τα παιδικά του χρόνια :haha:

Δύσκολος ο έρωτας με απόσταση αλλά αν το φιλοσοφήσεις κρατάει περισσότερο από αυτόν που τον ρουφάει η καθημερινότητα, οπότε απλά...ζήστο!
Συμφωνώ και επαυξάνω για την τελευταία σου πρόταση Εύα!

varioAthens

Member
Εδω και 20 χρονια αποφευγω οποιοδηποτε νησι απαιτει ακτοπλοικα που ισουνται με εναν βασικο μισθο ή εχουν γινει τοσο «δημοφιλη» που δεν βρισκεις πια μια απλουστατη χωριατικη σαλατα αλλα την εχουν βαφτισει «κονσομέ ώριμης τομάτας με κυκλαδίτικη φέτα, ελιές Καλαμών και καραμελωμένο αγγούρι, αρωματισμένο με αγουρέλαιο και ανθό ρίγανης».
Μονη εξαιρεση περσι μετα απο 20+ χρονια που πηγα Σαντορινη με αεροπορικα και ξενοδοχεια παμφθηνα λογω της υπερπληθωρας δωματιων που εχουν οδηγησει σε πτωση των τιμων.

paefstra

Member
Σούπερ! Από Λονδίνο έχει άπειρες φθηνές πτήσεις
Οταν δεν εχουν διακοπες τα Αγγλακια. Μολις κλεισουν τα σχολεια οι τιμες πανε στον Θεο. Εγω ξερω τι πληρωσα περσι για πτησεις Λονδινο το καλοκαιρι.
Οποτε ακριβες οι διακοπες Ελλαδα τα Χριστουγεννα που επιστρεφουν φοιτητες και expats, το ιδιο οι διακοπες το καθολικο Πασχα ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ απο και προς Λονδινο , ξεχνατε τις πτησεις τη θερινη περιοδο που κλεινουν τα σχολεια απο Λονδινο αλλα και τον Αυγουστο που ξανανοιγουν. Επισης τις εβδομαδες που εχουν mid term διακοπες. Ολες τις αλλες περιοδους ειναι φθηνες οι πτησεις.
Κατα τη γνωμη μου θα σας ζορισει το θεμα των διακοπων, εκτος αν κλεινετε 7-8 μηνες πριν. Αλλα θα εχετε ευκολα συναντησεις ολες τις αλλες περιοδους.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Η τελευταια φορα επελεξα Ελλαδα για καλοκαιρι ηταν το 2021 που κ παλι δεν ηταν νησι (Φοινικουντα). Βεβαια σε αυτο εχει βοηθησει οτι η θαλασσα δε μας λειπει γενικα γιατι εχουμε παραθαλασσιο χωριο κ παμε αρκετα ΠΣΚ τα καλοκαιρια. Σταθερα τον Αυγουστο πια παιζει εξωτερικο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.065
Μέλη
39.813
Νεότερο μέλος
mats__

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom