panius
Member
Σ' ευχαριστώ πολύ @villi για τις πληροφορίες. Θα τις αξιοποιήσω, να είσαι σίγουρη! Στο τσάι βάζεις γάλα; Νομίζω ότι το γάλα φταίει που μου βγαίνει τόσο αραιό το ρόφημα. Εκεί το κάνανε τόσο ωραίο! Σχεδόν κρεμώδες. Μάλλον θέλει πιο παχύ γαλατάκι με όλα του τα λιπαρά!
Έχεις δίκιο για την έρημο. Υπερέβαλα λίγο. Απλά τη συνέκρινα με την έρημο Σαχάρα και ίσως είχα στο μυαλό μου την απόλυτη ξεραϊλα. Κατά τα άλλα χαίρομαι που πήγα μέχρι τις εσχατιές της Ινδίας και την είδα.
Έχεις δίκιο για την έρημο. Υπερέβαλα λίγο. Απλά τη συνέκρινα με την έρημο Σαχάρα και ίσως είχα στο μυαλό μου την απόλυτη ξεραϊλα. Κατά τα άλλα χαίρομαι που πήγα μέχρι τις εσχατιές της Ινδίας και την είδα.
. Γυρίζοντας στο ξενοδοχείο, μπαίνω στο μπάνιο και τι να δω! Το σαπουνάκι από την Ελλάδα που το είχα πάντα μαζί μου, που το στέγνωνα για να αντέξει περισσότερο και το έβαζα με αγάπη στην πλαστική θηκούλα του, ήταν χρησιμοποιημένο! Κάποια καμαριέρα εντυπωσιάστηκε από το άρωμα αιγαιοπελαγίτικης φρεσκάδας και είπε να πλύνει τα χεράκια της. Την Ινδία μου μέσα! Το μίσησα αυτό το ξενοδοχείο! Στο εστιατόριο, στα πρωινά την επόμενη μέρα έκαναν πάνω από 30 λεπτά να μου φέρουν το ζεστό τσάι. Ο σερβιτόρος σερνόταν μια στο ένα τραπέζι να αφήσει ένα πιρούνι, μια στο άλλο να πάρει ένα πιάτο αργά και νωχελικά. Έλεος άνθρωπέ μου! Δεν συντηρείς τις Καρυάτιδες με την οδοντόβουρτσα! Ζωντάνεψε λίγο! Τέρμα οι ευγένειες! Του μίλησα όπως ο Άγγλος αποικιοκράτης στον παππού του πριν την κρεμάλα: ένα super sonic boom ακούστηκε και το τσάι ήρθε σφαιράτο! Και ο Ινδός φοβέρα θέλει.