20 χρόνια Travelstories: αριθμοί, ιστορίες και συναισθήματα

EviTan

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Πω πω! Εντυπωσιακά νούμερα, που χωρούν τόσες ζωές μέσα...
Ευτυχής που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας!
@Defkalion μπορεί να λες και να ξαναλές ότι την σελίδα την κρατάνε όλοι όσοι ασχολούνται τόσα χρόνια καθημερινά, και σαφώς είναι και έτσι, αλλά δεν θα υπήρχε χωρίς εσένα, και σε ευχαριστούμε ❤

Alexandrosx

Member
Χρονια πολλα να τα εκατοστήσει το φόρουμ!!
Ψάχνωντας αυτον που έχει 75+ ιστορίες τον dimosf

Ανακάλυψα οτι είναι καλά και συνεχίζει να γράφει ιστορίες εδώ: το δισάκι μου στον ώμο...

Στατιστικά για το ποιοι κάνουν τα περισσότερα λαηκς δεν υπάρχει; Κ ένα βραβειο 🥹

alma

Member
Συγκινητικό ποστ.
Είμαι 1 από τους 59 που έχω γράψει 10+ ιστορίες.
Κι έχω και μια σε εξέλιξη που δεν ξέρω αν θα ολοκληρωθεί....θυμήθηκα πόσο ενεργή στο φόρουμ ήμουν όταν είχα χρόνο.
Κάποτε έδειξα σε ξάδερφο το προφίλ μου στο φόρουμ κι είπε "πω πω πόσο χρόνο από τη ζωή σου έχεις φάει εκεί "...Κι όμως ήταν τοσο ενδιαφέρον το να συμμετέχω εδώ!
Χρόνος αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει, αλλά ίσως κάποτε επιστρέψω στη συγγραφή...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εγώ κουφάθηκα που υπάρχουν.... 3000+ ιστορίες. Αν με ρωτούσε κανεις θα ελεγα 300-500.

Τι τίτλοι θα προστεθούν? Θα μας λενε τώρα Sir, your Highness και Παναγιοτατε;

:haha: :haha: :haha:

Εσένα ο τίτλος σου θα είναι Γιούχα Σαπίλα :haha::haha::haha:

Φτιάχνω τους τίτλους τώρα - θα υπάρχουν 2 τίτλοι κάτω από τα usernames σας, ο ένας θα έχει να κάνει με τον αριθμό ιστοριών και ο άλλος με τον συνολικό αριθμό λέξεων. Προσπαθώ να σκεφτώ κάποιους τίτλους που να ταιριάζουν στην κοινότητά μας. Για πείτε καμιά ιδέα. Προς το παρόν έχουμε αυτούς ως αρχικό βήμα:

Με βάση το σύνολο λέξεων:

1771361078185.png

Και με βάση τον αριθμό ιστοριών:

1771361102574.png

bandit650

Member
Υπαρχει καποιο πλανο - σχεδιο για την συνεχιση του φορουμ και του υλικου του για τα επομενα 20, 30 χρονια;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Βγήκα 12η στην πολυλογία!
Ουάου
Αποδεικνύει πόσο μύθος είναι ότι οι γυναίκες μιλάμε πολύ.
Σαν τον @Yorgos και τον @psilos3 , κανείς!

Τρομερό το στατιστικό αλλά αφεντικό, θα προτιμούσα να τα έλεγες με τον δικό σου λόγο που είναι απίστευτα γλαφυρός και όχι του ΑΙ. Ξέρω είναι ευκολία, αλλά....
Το ΑΙ βοήθησε πάρα πολύ στο να βγουν τα στατιστικά, και έχω κάνει πάρα πολύ δουλειά πάνω στην παρουσίαση - αλλά χρειαζόμουν βοήθεια αλλιώς δε θα γινόταν ποτέ. Point taken όμως που λένε και στο χωριό μου :)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Υπαρχει καποιο πλανο - σχεδιο για την συνεχιση του φορουμ και του υλικου του για τα επομενα 20, 30 χρονια;
Να χάσω βάρος για να μην πάθω τίποτα, να παίρνω τα χάπια μου, ε αυτά :haha:

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Εγώ με βάση τις ιστορίες που εχω γράψει εφεξής θα λέγομαι συλλέκτης διαδρομών. (Ευτυχώς όχι οστών :haha:)

Το θρύλος δεν το βλέπω να πηγαίνει πολύ καλά γενικά. Προσωπικά βολεύομαι με το σκουλήκι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.413
Μέλη
40.048
Νεότερο μέλος
AnnaBax

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα