2024 ! Που θα πάμε ? ε ? που ?

tatooine

Member
Μηνύματα
1.444
Likes
5.268
Πετάω με aegean, μου άλλαξε 4 φορές την πτήση. Βρέθηκε λύση, τελικά ακύρωσε και το πήγαινε και το έλα :oops:
Και σε μας η γουιζ έκανε τα ίδια, τα ακύρωσε όλα, προφανώς όπως είπα δεν τραβάει το δρομολόγιο, είναι και η ακριβή βίζα στη μέση.
Κλείσαμε για μέρος οπού συνορεύει με Ιράν. Είμαι πολύ διστακτικός αν πάω η όχι πλέον. Μέχρι τα Χριστούγεννα πολλά θα γίνουν.
 

taxidiara

Member
Μηνύματα
1.077
Likes
2.492
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Μη γρουσουζεύετε βρε παιδιά... Ένα θα πω: Εργάζομαι σε εταιρεία με ιατρικά είδη, και πριν λίγο μας πήρε τηλ. ένα στρατιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών να δηλώσουμε τα στοιχεία της επιχείρησης για πιθανή επίταξη σε περίπτωση -ο μη γένοιτο- πολέμου..

Έχω αγριευτεί
 
Last edited:

Sof Guru

Member
Μηνύματα
222
Likes
1.266
Επόμενο Ταξίδι
Πάργα-Πηγές Αχέροντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία, Αργεντινή
Για το 2024 κλεισμένα μόνο ένα 4ήμερο τον Φεβρουάριο στο Βερολίνο και είναι στον προγραμματισμό ένα 4 ήμερο Κρακοβία ή Βουκουρέστι τον Ιανουάριο. Για την άνοιξη ιδανικά θα ήθελα Μαδρίτη -Τολέδο αλλά χωρίς απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη θέλει ψάξιμο και αν βολέψει πολύ μα πολύ με άδεια Σκωτία!
 

Sugar

Member
Μηνύματα
206
Likes
126
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Καλημέρα και καλό μήνα!
Μαζευόμαστε για πασχαλινή Σκωτία βλέπω, μόλις κλείσαμε τα εισιτήρια.
+1 Πάμε κι εμείς Σκωτία 1-6/5 οικογενειακώς (2+2 εφηβες). Μήπως να μαζεύτουμε να κάνουμε γκρουπάκι ή να νοικιάσουμε ένα βανάκι αφού φοβόμαστε την οδήγηση?
 

taniakar

Member
Μηνύματα
245
Likes
126
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Τα προγραμματισμενα μεχρι στιγμής ειναι τα εξης: Πρωτοχρονιά τριήμερο Πλοβντιβ Βουλγαρία, Μάρτιο αν όλα πάνε καλά 1 εβδομάδα Ιορδανία (για να δουμε...), Μάιο 5 μέρες Ουαλία, Ιουνίο τριήμερο Σαμοθράκη, Ιούλιο 10 μέρες Αμοργο κ Αστυπάλαια, Σεπτέμβριο 2 εβδομάδες Τουρκία (παραλια και μέχρι Καππαδοκία), Οκτώβριο 4ημερο Στοκχόλμη.
 
Μηνύματα
9
Likes
13
Καλημέρα!!

Λονδίνο τον Φλεβάρη
Τοσκάνη τον Μάιο

και τωρα κοιτάω και κάτι ακόμα για τις ευρωεκλογες του 24 που θα είνια κλειστα τα σχολεία (τόσα λεφτα θέλουν τα διαβατήρια των παιδιών να μην κάνουμε απόσβεση?)
 

mysteredgar

Member
Μηνύματα
319
Likes
1.128
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή
Ταξίδι-Όνειρο
Κιλιμάντζαρο
Τίποτα ιδιαίτερο προς το παρόν, Βερολίνο τον Μάρτη για συναυλιακό τριήμερο και Άμστερνταμ Ιούλιο πάλι για συναυλία. Σκεφτόμουν κανα Τρεκ καλοκαίρι κάπου στα Σταν ή κάπου Λαταμ τώρα που έχω βελτιώσει λίγο τα Ισπανικά.
 

trompi

Member
Μηνύματα
28
Likes
32
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
Εκτός απο τα γνωστά Λονδίνα Λισαβόνες Μαδρίτες Παρίσια Μιλάνα και λοιπά (βαρετά πλέον) συναφή, το 24 έχει επίσκεψη στο ανατολικό ημισφαίριο (Κορέα Ιαπωνία Ταϊλανδή Ινδία και ίσως Αυστραλία νέα Ζηλανδία) ή ένα μήνα και κάτι ψιλά, αμαξοοδήγηση σε ΗΠΑ απο ακτή σε ακτη. Θα δείξει. Για τα Χριστούγεννα 24/25 κάπου ζεστά Και χαλαρά.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα ταξίδι σε ξένα κράτη (κι όχι μόνο) μπορεί να είναι ΄΄πλέον, βαρετά΄΄! Είμαι της άποψης ότι όσες φορές και να πάει κανείς, πάντα κάτι θα έχει να δεί , μάθει, θαυμάσει που δεν πρόσεξε τις προηγούμενες! Άσε που κάποιοι δεν μπορούν επισκεφθούν πολύ ακριβούς προορισμούς.
 

taniakar

Member
Μηνύματα
245
Likes
126
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Ο προγραμματισμός του 2024 εψει τα εξης: Μάρτιο 10ημερο road trip Τουρκία παράλια και Καππαδοκία. Μάιο 5ημερο Ουαλία. Ιούνιο τριήμερο Αγιου Πνεύματος Σαμοθράκη. Ιούλιο 10 ημέρες Αμοργο, Αστυπάλαια. Σεπτεμβριο 6 ημέρες Βόρεια Γαλλία και Λουξεμβούργο. Οκτώβριο 3ημερο Στοκχόλμη.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.205
Μηνύματα
883.760
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom